Womanizer 2GO Lipstick - rózsaszín/zöld

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Womanizer 2GO Lipstick - rózsaszín/zöld

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 83 700 Ft
Ár:
67 790
Ft
Megspórol: 15 910 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Kiváló minőségű luxus termék
  • Érintés nélküli csiklóstimulálás
  • USB-s töltés = erős teljesítmény
  • 100%-ban vízhatlan
  • Diszkrét rúzs kialakítás
  • Akár 2 órás üzemidő
Termékleírás
Womanizer 2GO egy forradalmi szexuális segédeszköz, ezúttal rúzs kialakításában, amelyet minden nő imádni fog!

Ez a csiklóstimuláló nem a mechanikus izgatás elvén működik, hanem épp ellenkezőleg, hozzá sem ér a csiklóhoz! A Womanizer a Pleasure Air forradalmi technológiát alkalmazza, amely finoman szívja, majd lüktető nyomáshullámokkal izgatja a csiklót. Mivel a csiklón kismillió idegvégződés található, a mindent elsöprő orgazmus nem fog sokáig váratni magára.

Egyedül ön szabályozza a stimuláció intenzitását, pontosan úgy, ahogy az az ön csiklójának a legkellemesebb. 6-féle élvezetintenzitás közül választhat.

Nagy előnye, hogy a Womanizer működéséhez nem kell elemeket használni, mivel újratölthető. Ez azt jelenti, hogy nem kell mindig elemeket vásárolnia és cserélgetni őket, amikor az eszköz már nem rendelkezik olyan teljesítménnyel, mint azt ön szeretné. A Womanizert elegendő a dobozban levő kábelhez csatlakoztatni, és feltölteni. Ha a Womanizer teljesen lemerült, akkor töltse fel 60 percig, hogy újra használatra kész legyen.
Az újratölthető termékek másik előnye, hogy még a legerősebb pulzációfokozat mellett is akár 2 órán keresztül is üzemképesek!

A rúzs formájú Womanizer 2GO egy nagyon elegáns és főleg diszkrét szexuális segédeszköz, amelyet bárhová magával vihet a táskájában.

A Womanizer 2GO Lipstick 100%-ban vízhatlan, rendkívül csendes és nagyon erőteljes! A szívóterület, amelybe a csiklót kell helyezni, szilikonból készült, ezért ha síkosítót vagy csiklóstimuláló krémet szeretne használni, ügyeljen rá, hogy kizárólag vízbázisút használjon.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Womanizer 2GO beépített, 30 percen belüli automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik.

A csomagban a rúzs formájú Lipstick Womanizeren kívül, USB töltőkábelt, használati utasítást és két szívófejet is talál. A kisebb méretű szívófej közvetlenül a vibrátorra van helyezve, a másik XL méretű külön van csomagolva.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5815
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 12,5 cm
Átmérő: 3,5 cm
Tömeg: 130 g
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 6 féle vibráció
Zaj 42 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:
Kata
2019.07.23.
Sokkal több pozitvuma van, mint negativuma. Szinte minden megfelelő. A technológia illik hozzám, és kb másfél percbe telik eljutnom a csúcsra. Ideális a nem feltűnő csomagolás, a kialakítás és hogy vizhatlan.
Az egyetlen negativuma az, hogy a képek alapján egy kisebb terméket vártam. Tetszett a kicsi rúzs kialakítása, ami azonban nem teljesen reális.
Laco
2018.07.16.
😊

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.