Womanizer Starlet - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Womanizer Starlet - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
36 499
Ft
PLUSZOK:
  • Ár / minőség arány - eredeti Womanizer termék
  • Egyidejűleg kombinálja a szívást és a vibrálást
  • A csikló érintésmentes kielégítése
  • Kiváló minőség / Luxus termék
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Womanizer márka a világon elsőként dobta a piacra az egyedülálló érintésmentes csiklóstimulálót. Ezt a remek segédeszközt kivétel nélkül minden nő nagyra fogja értékelni. A Womanizer Starlet a klasszikus, nagy Womanizerek kisebb verziója. A különbség csak annyi, hogy kisebb, diszkrétebb, akár utazhat is ezzel a csodával, és ráadásul sokkal pénztárca-barátabb!

A Womanizer Starlet erőteljes, hatékony szívómotorral rendelkezik, amely a szívást a pulzáló rezgésekkel kombinálja. A csiklója az élvezet új szintjét fogja megtapasztalni, ami az orális szexre emlékeztet.

A Starlet anatómiai kialakításának köszönhetően minden nő használhatja, a csikló méretétől függetlenül. Csak húzza szét a szeméremajkait, helyezze a Womanizer nyílását a csiklójára úgy, hogy elrejtőzzön benne, és kapcsolja be. Azonnal érezni fogja a nyomáshullámokat, amelyek szívják a csiklót. 4 rezgéssebesség közül választhat.
Minden olyan nő számára, akik meg akarják sokszorozni az élvezetet, ideális választás lesz a stimuláló gél, amelyet használat előtt a csiklójára kell kenni. A gélt a kívánt hely bekenésével aktiválja, ezután már csak oda kell helyeznie a Starletet.

Ez a diszkrét szerető tökéletesen illeszkedik a kezébe, a hátsó részén található gomb pedig könnyű kezelést biztosít. A ténylegesen nagy teljesítményű motor a mellékelt USB-kábel segítségével tudja feltölteni. A töltésnek köszönhetően ezzel a szexuális segédeszközzel sokkal jobb eredményt érhet el, mint az elemekre működő erotikus játékszerekkel. A Womanizer Starlet feltöltés után még a legmagasabb intenzitású fokozaton is 30 percre a rendelkezésére áll.

A szívófej szilikonból készül.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6117
Hosszúság: 8,5 cm
Tömeg: 70 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 4 intenzitás szint
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...