COLT Expandable Butt Plug felfújható plug

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

COLT Expandable Butt Plug felfújható plug

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • A kedve szerint állítható méretű plug
  • A szexuális segédeszköz univerzális használata
  • Uniszex használat mindkét nem számára
MÍNUSZOK:
  • A plug nem alkalmas a latexre allergiások számára
5,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Felfújható anál plug a COLT kollekcióból, a California Exotics-tól - Expandable Butt Plug.

A plug a felfújható testének köszönhetően nagyon sokoldalú, a kezdőktől kezdve az anális behatolással tapasztalattal rendelkezőkig mindenki számára alkalmas. Az alapzata merev, nem hajlítható, aminek köszönhetően  a plug szilárdan a helyén marad, így önnek nem kell attól tartania, hogy a plug teljesen behatol a végbélbe.

A plug átmérője felfújás nélkül, a legszélesebb ponton 3,5 cm. Rugalmas latexből készült, ezért nem alkalmas a latexre érzékeny vagy a latexre allergiás emberek számára. A hossza a kiszélesedett alapzatig 10 cm.

A légvezető tömlő elég hosszú ahhoz, hogy a plugot a partnere nélkül is használhassa. Ugyanakkor nem elég  hosszú, hogy használat közben ne zavarja önt. A nyomásszivattyú jól illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető. Ez alatt helyezkedik el a kiengedő szelep, ami a levegő felszabadítására szolgál.

A plug egyszerű beillesztése érdekében síkosítsa meg az anális bemenetet és a plug lényegi részét vízalapú síkosítóval. Ezután helyezze be a plugot, és kezdje el a pumpálást. Azonban lassan pumpáljon.

Az első használat előtt próbálja meg felpumpálni a plugot anélkül, hogy bevezetné azt, hogy lássa, mi a maximum, amit az anyag elbír.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Müller
Értékelve: 2024.01.05.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6880
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: od 3,5 cm
Anyag: Latex
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...