Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Hogyan kell helyesen használni a szexuális segédeszközöket

A szexuális segédeszközök használata során nagyon fontos a higiénia, a megfelelő használat, az egyes anyagokról való gondoskodás, a töltés és a tárolás szabályainak betartása. A következő a szabályoknak a betartásával hosszú ideig élvezheti a szexuális játékokat, és ezek használata biztonságos és higiénikus lesz. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel adunk tanácsot és válaszolunk minden bizonytalanságra.

A cikk tartalma

 1. Általános tanácsok
  1. Vigyázat az allergiára
  2. Higiénia
  3. A szexuális játékokat síkosítóval használja
  4. Használjon megfelelő síkosítót
  5. Az első használat előtt alaposan tesztelje le a segédeszközt
  6. Tápellátás
  7. A segédeszközt mindig úgy használja, hogy az biztonságos legyen
  8. A szexuális segédeszközök tárolása
 2. Hogyan kell használni a különféle típusú konkrét szexuális segédeszközöket
  1. Anális golyók
  2. Anális intim zuhanyok
  3. Fertőtlenítőszerek
  4. Péniszgyűrűk
  5. Feromonok
  6. Óvszerek
  7. Krémek a hosszabb állóképesség vagy a jobb erekció eléréséhez
  8. Krémek női orgazmushoz
  9. Síkosítók
  10. Masszázsolajak
  11. Maszturbátorok, mű puncik, szájak, popsik, ...
  12. Felfújható guminők, felfújható gumipasik
  13. Péniszköpenyek/péniszmandzsetták
  14. SM és BDSM segédeszközök
  15. Spanyol cseppek
  16. Szextamponok
  17. Péniszpumpák
  18. Puncipumpák
  19. Gésagolyók
  20. Vibrotojások
  21. Vibrátorok (hüvelyi, anális)
  22. Egyéb szexuális segédeszközök

Általános tanácsok

Vigyázat az allergiára

A szexuális segédeszköz első használata előtt mindig figyelmesen olvassa el, hogy a szexuális segédeszköz milyen anyagból készült. Fontos tudni, hogy milyen anyagokra allergiás, hogy elkerüljék a felesleges kellemetlenségeket. A leggyakoribb allergiákhoz a latexre és a különféle fémekre való allergia tartozik. Ha allergiás tünetek jelentkeznek az szexuális segédeszköz használata közben, azonnal hagyja abba a segédeszköz használatát.

Higiénia

Minden használat előtt alaposan mossa le a segédeszközt meleg vízzel és gyengéd szappannal (semleges pH-értékű, intim higiéniára alkalmas, babaszappan stb.) kombinálva, és ideális esetben szexuális segédeszközökre alkalmas fertőtlenítő készítménnyel tisztítsa meg. Ezután ismét öblítse le a segédeszközt meleg vízzel.

Abban az esetben, ha a segédeszköz nem vízhatlan, ügyeljen arra, hogy a víz ne juthasson be a segédeszköz elektromos alkatrészeibe, és ne tegyen kárt benne. A tisztításhoz soha ne használjon vegyszereket, oldószereket, különféle olajokat vagy ipari szappanokat.

Higiéniai okokból, az anális stimulációhoz használt segédeszközöket ne használja egyidejűleg hüvelyi stimulációra is.

A szexuális játékokat síkosítóval használja

Javasoljuk, hogy a szexuális játékokat mindig síkosítóval használja. Főleg a behatolásnál (vibrátorok, dildók és mások) különösen fontos a síkosító, ami biztosítja a megfelelő nedvességet. Soha ne hatoljon be erővel, vagy úgy a hüvelybe vagy az anális nyílásba, hogy az fájdalmat okozzon. Abban az esetben, ha a a segédeszköz használata fájdalmat okoz, akkor nem használja helyesen a szexuális segédeszközt, vagy az alakja nem megfelelő az ön számára.

Használjon megfelelő síkosítót

Bizonyos anyagok esetében kerülni kell a síkosítók bizonyos típusait. Mindig rámutatunk ezekre a kockázatokra a szexshopunk termékleírásában. Soha ne használjon szilikonos szexuális segédeszközöket szilikonos síkosítóval. A szilikon szexuális segédeszközöket vízbázisú síkosítóval használja.

Az első használat előtt alaposan tesztelje le a segédeszközt

Az első használat előtt tanácsos kipróbálni a szexuális segédeszközt, különösen a „vibráló” készülékek esetében. Próbálja ki a rezgések intenzitását és módját a tenyerén, majd kapcsolja ki és be ismételten a segédeszközt. A későbbi használat egyszerűbb lesz, és nem fogja önt zavarni, hogy nincs tisztában a vezérléssel :).

Tápellátás

Sok szexuális segédeszköznek elemekre van szüksége a megfelelő működéshez. Használjon a csomagoláson vagy a termékleírásban megadott típusú elemeket. Az elemeket  fel kell tölteni, hogy a készülék megfelelő módon működjön. A segédeszköz használata után vegye ki, és tárolja az elemeket száraz és sötét helyen. Ügyeljen rá, hogy a segédeszköz belsejében lévő érintkezők ne szennyeződjenek be. A nedves környezet a szexuális segédeszköz megrongálódását vagy teljes elértéktelenedését okozhatja.

A legjobb teljesítmény érdekében azt javasoljuk, hogy használjon kiváló minőségű alkáli elemeket, amelyek kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek a megfelelő és hosszú távú működés érdekében. Az olcsó, nem márkás elemek, még annak ellenére is, hogy vadonatújak, bizonyos esetekben még a bekapcsoláshoz sem elegendőek!

A segédeszközt mindig úgy használja, hogy az biztonságos legyen

Nem javasoljuk, hogy a segédeszközt más tevékenységhez használja, mint amire tervezték. Például, ha a vibrátor nem vízhatlan, ne használja a fürdőkádban. Ellenkező esetben ön is megsérülhet, és a szexuális segédeszköz is tönkremehet. Ha bármilyen segédeszköz használata során fájdalmat érez, vagy kellemetlenséget tapasztal, próbálja meg másképp használni, vagy egy más típusú szexuális segédeszköz után nyúljon. Az egészsége elsőrendű dolog.

A szexuális segédeszközök tárolása

Annak érdekében, hogy a szexuális segédeszközei a lehető legjobb állapotban maradjanak, fontos, hogy gondoskodjon azok megfelelő tárolásáról. Soha ne tárolja a puha anyagból (szilikon, zselés, TPR, TPE stb.) vagy műanyagból készült segédeszközöket hőforrás (pl. radiátor) közelében. Ez az anyag megolvadását és teljes megsemmisülését okozhatja.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket tiszta, sötét, száraz helyen tárolja. A kínálatunkban speciális tároló táskákat is talál.

Hogyan kell használni a különféle típusú konkrét szexuális segédeszközöket?

Anális golyók

Ezek az anális nyílás stimulálására és izgatására szolgálnak. A gésagolyóktól eltérően, ezek kisebbek, és sok esetben több van belőlük. A síkosítóval tökéletesen megnedvesített anális golyókat lassan, egyesével illessze be a végbélnyílásba. Ha fájdalmat érez, azonnal hagyja abba. A golyókat lehet, de nem muszáj egészen az utolsó gyűrűig vagy a zárógolyóig tolni. A nemi közösülés során nyomást gyakorolnak a belső üregekre, ezáltal növelik a gyönyört szerelmeskedés közben. Azonban már a beillesztés közben érdekes és izgalmas érzésben lesz része, mivel az anális nyílás környéke számtalan idegvégződést tartalmaz. Az egyes golyók, amikor áthaladnak az anális nyíláson, enyhe nyomást gyakorolnak a záróelemre, és miután bejutnak az anális nyílásba, ez a nyomás felszabadul. Az összes golyó bevezetésével ez a váltakozó nyomás izgató érzést okoz, még a nemi közösülés előtt. Használat közben ügyeljen a fájdalommentességre és az alapos higiéniára.

Szintén érdekelheti önt:

Anális intim zuhanyok

Az anális zuhanyok az anális szex előtti higiéniára szolgálnak, és bár ezt a praktikát nem minden szerető végzi el, mi mindenképpen ajánljuk. Az anális szex a béltisztításnak és az anális nyílás megtisztításának köszönhetően tisztább és higiénikusabb. Ha nincs tapasztalata a beöntéssel vagy az anális zuhannyal, akkor kezdje lassan és kevesebb vízzel. Általában 0,5–2 liter ajánlott az alapos beöntés esetén, de az anális zuhanyok általában sokkal kisebb térfogatúak.

A higiéniát leginkább éhgyomorra, a bél kiürítése után, azaz a nagy szükség elvégzését követően a legjobb elvégezni. Töltse fel hideg, vagy langyos, átforralt vízzel, esetleg desztillált vízzel a ballont, ami folyadéktartályként szolgál, és helyezze fel a nyelet. Nedvesítse be kívülről síkosítóval, és helyezze be az anális nyílásba. Ezután pumpálja a vizet a ballonnal, és öblítse ki.

Szintén érdekelheti önt:

Fertőtlenítőszerek

A szexuális segédeszközök fertőtlenítése rendkívül fontos, és ennek az alábecsülése vagy a helytelen végrehajtása számos problémát okozhat - az egészségügyi komplikációktól egészen a segédeszköz megsemmisítéséig.

Mindenekelőtt tisztában kell lenni azzal, hogy milyen anyagból készült a segédeszköz, és hogy a felülete nem igényel-e különleges karbantartást. Ezek a specifikációk megtalálhatók termékeink termékleírásában és a termék csomagolásán.

A segédeszköz (vibrátor, anál plug, gésagolyó stb.) használata előtt öblítse le azt meleg vízzel, szárítsa meg, majd vigyen fel rá fertőtlenítőszert. Itt is kövesse a gyártó ajánlásait, és győződjön meg róla, hogy a segédeszköz vízhatlan-e. Ha nem, ne hagyja, hogy víz érintkezésbe kerüljön a nyomógombos panellel, ill. azokkal a részekkel, ahol az elemek és a motor stb. található… Várjon egy kicsit, a tiszta kezével kenje szét a fertőtlenítő készítményt a segédeszköz egész felületén, és ha szükséges, finoman szárítsa meg egy tiszta törülközővel vagy papírtörlővel.

A segédeszközt a használata után öblítse le meleg vízzel és szappannal, amivel lemoshatja a látható szennyeződéseket. Ezt a lépést követően a játék tisztának tűnhet, de nem mentes a baktériumoktól. Törölje le a segédeszközt, hogy a felületén ne maradjon víz, és vigyen fel rá fertőtlenítőszert. Az előző bekezdés szerint járjon el, majd tárolja a segédeszközt száraz, sötét és hűvös helyen, lehetőleg védőtasakban vagy tokban.

Szintén érdkeleheti önt:

Péniszgyűrűk

A péniszgyűrűk elsősorban a hosszabb erekció elérésére szolgálnak. Sok esetben ugyanakkor a nőket is stimulálják. A péniszgyűrűt a pénisz tövére kell felhelyezni, aminek köszönhetően „megfojtja” a péniszt, és ezáltal csökkenti a véráramot, ami hosszabb erekciót eredményez. Ha a partnerét is szeretné stimulálni, válasszon egy kiemelkedésekkel vagy rezgésekkel kiegészített péniszgyűrűt, amelyek izgatják a nő erogén zónáit.

Szintén érdekelheti önt:

Feromonok

A férfi vagy női feromonok növelik a másik nem vonzerejét, miközben a kémia játszik itt nagy szerepet. A feromonok olyan illatanyagok, amelyeket az emberek még a tudatalatti szintjén is felfognak, és azt, aki használja, vonzóbbnak és attraktívabbnak látja.

A legjobb, ha a feromonokat a test vérrel legjobban ellátott részére (csukló, nyak stb.) alkalmazzuk. Az alkalmazás terjedelme a személyes igényektől és preferenciáktól függ. Ha a feromonok izzadásgátló formájában vannak, alkalmazzák a készítményt hagyományos izzadásgátló termékként. Abban az esetben, ha a feromonom nem illatosítottak, vigyen fel megfelelő mennyiséget az impulzuspontokra. Ha illatanyagokat is tartalmaznak, használjon olyan adagot, ami kellemes az ön és a környezete számára.

Szintén érdekelheti önt:

Óvszerek

Az óvszer vagy a kondom egyike azon kevés fogamzásgátlónak, amelyek megakadályozzák a nemi úton terjedő betegségek átvitelét. Noha az óvszereket a fogamzásgátlás egyik legszélesebb körben alkalmazott formájaként lehet leírni, továbbra is azt tapasztaljuk, hogy nem mindenki használja megfelelően.

Mindenekelőtt ellenőrizni kell a lejárati időt, és meg kell bizonyosodni arról, hogy az óvszer védőcsomagolása nem sérült-e. Ha minden rendben van, óvatosan vegye ki az óvszert a védőfóliából, és helyezze fel az álló péniszhez úgy, hogy az óvszert lassan le tudja görgetni. Ügyeljen arra, hogy ne maradjon levegő az ondótartályban, vagy az óvszer végén. Felhelyezés közben tartsa két ujjával a csúcsot, aminek köszönhetően kinyomja belőle a felesleges levegőt.

Az óvszert egészen a pénisz tövéig helyezze fel. Semmilyen körülmények között ne használja az óvszert, ha az elszakadt, és akkor is cserélje le egy újra, ha szex közben lecsúszott a péniszéről. Az óvszerek egyszer használatosak, használat után csomagolja be egy papírzsebkendőbe, és dobja el.

Ha úgy érzi, hogy egy óvszer hátrányosan befolyásolja erekciójának minőségét vagy szorítja önt, akkor más méretű óvszerre lehet szüksége. Abban az esetben, ha allergiás reakció jelentkezett az óvszer használata után, keresse fel orvosát, és próbálja meg kideríteni, hogy az óvszer melyik összetevőjére allergiás.

Ne használjon az óvszerrel együtt szilikon alapú síkosítókat - a síkosítónak ezen alapja megbonthatja az óvszer felületét. Óvszerrel kizárólag vízbázisú síkosítót használjon.

Szintén érdekelheti önt:

Krémek a hosszabb állóképesség vagy a jobb erekció eléréséhez

Az erekció meghosszabbítására szolgáló krémek a pénisz enyhe érzéstelenítésének elvén működnek. Ezért fontos ezeket a készítményeket lassan és ésszerű mennyiségben kezdeni használni. Először próbáljon ki egy kisebb mennyiséget, és ha nem lesz megelégedve az eredménnyel, használjon többet a készítményből. A krémek mellett sprék is a rendelkezésre állnak, de mindkét esetben fontos, hogy a terméket kezdetben kisebb adagokban használja.

A legjobb hatás elérése érdekében a készítményt 20-30 perccel a nemi közösülés előtt alkalmazza, ezzel biztosítva, hogy minden hatóanyag behatol a bőrbe. Ha vöröses foltok jelennek meg a bőrön vagy a nyálkahártyán, égő vagy viszkető érzés jelentkezik, mossa meg langyos vízzel és szappannal azt a helyet, ahova felvitte a terméket.

Soha ne alkalmazzon krémet, gélt vagy sprét a sérült vagy irritált bőrre vagy nyálkahártyára.

Szintén érdekelheti önt:

Krémek női orgazmushoz

A női orgazmus érzékenyebb megélésére szolgáló krémek vagy gélek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a nyálkahártya véráramát, ami növeli annak az érzékenységét. Vigye fel a terméket a csiklójára, a külső és belső szeméremajkakra, valamint a hüvelybemenet területére. Ez a folyamat beépíthető az előjátékba, és körkörös mozdulatokkal is alkalmazható. Minél hosszabb ideig masszírozza az adott helyet, annál inkább növekszik a készítmény funkcionalitása. A konkrét terméktől függően a krémek hűsítő vagy melegítő hatásúak is lehetnek. A termék termékleírásában vagy a stimuláns csomagolásán szerepel, hogy a gélt/krémet lehet-e óvszerrel használni anélkül, hogy a készítmény megbontaná az óvszer felületét.

Abban az esetben, ha a gél/krém kellemetlen égető érzést, kipirosodást és fájdalmat okoz, mossa le a langyos vízzel és szappannal azt a helyet, ahová a terméket felvitte. Ezután szárítsa meg a területet, és várja meg, amíg a kellemetlenség megszűnik, mielőtt további erotikus stimulációba kezdene.

Soha ne alkalmazza a krémet vagy a gélt sérült vagy irritált bőrre vagy nyálkahártyára.

Síkosítók

A síkosítókat nemcsak a nyálkahártya nem megfelelő nedvesedése esetén, hanem szexuális segédeszközökkel kombinálva is használják. Mindkét esetben tudatosítani kell, hogy a síkosító alapja kompatibilis-e például egy óvszerrel vagy egy adott szexuális segédeszközzel.

Óvszerrel kombinálva kizárólag vízbázisú síkosítókat lehet használni. A szilikon alapúak kárt tehetnek az óvszer felületében.

Ugyanez vonatkozik a szilikon felülettel rendelkező szexuális segédeszközökre is. A síkosító szilikon alapja ezek elértéktelenedéséhez vezet, ezért ezeket el kell kerülni, és ismét azok után kell nyúlni, amelyek vizes bázissal rendelkeznek. Ezeket az információkat a webshopunk egyes termékeinek a termékleírásban is megtalálhatja.

A síkosítókat közvetlenül a nemi együttlét előtt kell használni, és az intim területre kell felvinni. Kenje be a péniszét és a hüvely bemenetét megfelelő mennyiségű síkosítóval, és szükség esetén pótolja a gélt a szexuális aktus közben is. Az alapos nedvesítésre elsősorban anális szex vagy az anális szexuális segédeszközökkel való stimulálás közben gondoljon.

Szintén érdekelheti önt:

Masszázsolajak

A masszázsolajak nagy segítséget nyújtanak az előjáték során, ráadásul sok termék kedvező hatással lehet a nyálkahártya érzékenységére. A test egész felületére felvihetők, beleértve az intim területeket is. A masszázsolaj használata előtt olvassa el annak összetételét, és ellenőrizze, hogy nem allergiás-e az összetevők valamelyikére. Abban az esetben, ha kellemetlen égető érzés, bőrpír vagy viszketés jelentkezik, azonnal mossa le az olajat a bőréről meleg vízzel és szappannal.

Szintén érdekelheti önt:

Maszturbátorok, mű puncik, szájak, popsik, ...

Ideális segítő azoknak a férfiaknak, akiknek nincs kivel, vagy egyszerűen már unják a kezüket. Számos kialakítás létezik - hüvely, popsi, száj és talán még valami mást is talál. A maszturbátort mindig vízbázisú síkosítóval kombinálja. Ha egészségügyi problémái vannak (kiütések, bőrfertőzések, nemi herpesz vagy más), használjon óvszert.

Szintén érdekelheti önt:

Felfújható guminők, felfújható gumipasik

Elsősorban szórakoztató kiegészítőként szolgálnak a különféle partikra, összejövetelekre, legénybúcsúkra vagy lánybúcsúkra stb. A kialakításukkal a női, férfi vagy állati alakot imitálják. A legtöbb felfújható baba három nyílással rendelkezik (száj, hüvely és végbél). A felfújható gumibaba férfi verziója gyakran pénisszel és két lyukkal van ellátva (orális és anális). A pénisz bizonyos esetekben vibráló is lehet.

Ha úgy dönt, hogy felfújható szexuális segédeszközt használ a tényleges behatoláshoz, akkor a síkosító használata itt is elengedhetetlen. Használat közben ne gyakoroljon a teljes súlyával nyomást a termékre,tekintettel kell lenni az anyagra, amelyből készült. Kerülje az éles tárgyakat a közelében, és ne tegye ki erős napfénynek.

Péniszköpenyek/péniszmandzsetták

A péniszköpeny kellemesebbé teszi az intim pillanatokat, miközben maximalizálja az élvezetet szerelmeskedés közben. Ha lehetséges, tekerje fel a köpenyt, kenje be a péniszét síkosítóval, és lassú mozdulatokkal húzza fel a köpenyt az ernyedt péniszére. Miután a pénisz feláll, a péniszköpeny igazodik a pénisz alakjához, és nem kell aggódnia, hogy lecsúszik.

Mindig a pénisze mérete szerint válasszon péniszköpenyt. A túl kicsi köpeny fájni fog, vagy ellenkezőleg, a túl nagy köpeny pedig le fog csúszni.

Szintén érdekelheti önt:

SM és BDSM segédeszközök

Ha bizonyos segédeszközök használata különös biztonságot igényelnek, akkor ezek SM / BDSM kiegészítők. Ha egy olyan segédeszközt vásárolt, aminek az a feladata, hogy a partnerét mozgásképtelenné tegye, ügyeljen arra, hogy a kötés ne okozzon fájdalmat vagy ne akadályozza meg a végtagok vérellátását. Húzza meg a csuklóbilincset úgy, hogy könnyen behelyezhesse az egyik ujját alá. A túlzott szorítás rövid idő alatt kényelmetlen zsibbadást okozhat. Ugyanez a szabály vonatkozik a nyakörvre is - ügyeljen arra, hogy a nyakörv ne korlátozza az azt viselő személyt a légzésben.

Ha eltökélt szándéka, hogy verdeső ostorokat/paskolókat használ, mindig egyeztesse a szabályokat az alárendeltjével. Kezdjen enyhe és jelentéktelen mozdulatokkal, majd lassacskán növelje az intenzitásukat. Egész idő alatt kommunikáljon azzal a személlyel, aki a veréseket kapja.

A szájpecketeket, a mellbimbócsipeszeket vagy nemi szervek szorítóit mindig úgy használja, hogy azok élvezetet, és ne fájdalmat és félelmet okozzanak. A szájpeceknek nem szabad megakadályoznia az embereket a folyamatos légzésben, és a kapcsok vagy csipeszek szorításának elviselhetőnek kell lennie.

Soha ne hagyja egyedül a bilincsben lévő embert a szobában.

Szintén érdekelheti önt:

Spanyol cseppek

A spanyol cseppek képviselik a leglegendásabb szerelmi italt és a legismertebb, hosszú távú történelemmel rendelkező afrodiziákumot jelölik. A készítmény közvetlenül a nyelv alá adagolható a termék csomagolásán feltüntetett mennyiségben. Általában ez 15-20 csepp, amit közvetlenül a nemi közösülés előtt vagy legfeljebb fél órával előtte kell beadni. Ha a spanyol cseppek gyengébb hatást mutatnak, növelje az adagot max. 5 cseppel, a mellékelt szórólapon megadottak szerint.

Szintén érdekelheti önt:

Szextamponok

Ezeket a tamponokat minden nő értékelni fogja, akik még “azokon a napokon” is szeretnék élvezni a szerelmet. A szextamponok azonban nem arra szolgálnak, hogy a ciklusa legerősebb napjain használja. Nem szolgálnak egész napos viseletre sem a klasszikus, menstruációs tampon helyettesítésére. A tamponok nem helyettesítik a hagyományos fogamzásgátlást. A tampon kizárólag egyszeri használatra alkalmas. Ne dobja a tampont a WC-be, hanem a normál szemétbe dobja. Ha egy méhen belüli eszköz van behelyezve önbe, az első használat előtt konzultáljon a nőgyógyászával, hogy megtudja, alkalmas-e ez a termék az ön számára.

Alaposan mosson kezet, mielőtt eltávolítja a tampont a csomagolásból. A behelyezés megkönnyítése érdekében felvihet egy csepp síkosítót a tamponra, vagy megnedvesítheti vízzel, majd összenyomással csavarja ki belőle a felesleges vizet.

A legegyszerűbben guggolás közben vagy a WC-n ülve vezetheti be. Fogja meg a tampont két ujjával az oldalán, és nyomja be. Az alsó részén lévő bemélyedés alapot képez az ujjnak, így a tampont a megfelelő helyre mozgathatja a behelyezés során. A másik kezével nyissa szét a szeméremajkakat. Most beillesztheti a tampont egy ujjal.

Javasoljuk, hogy cserélje ki a tampont 4-6 óra elteltével. Erős vérzés esetén 3-5 óránként cserélje ki. A tampon maximális felhasználási ideje 8 óra. Közvetlenül a közösülés vagy a medencében tett látogatás után vegye ki a tampont. Ezzel megakadályozhatja az esetleges fertőzéseket.

A mélyedés közepén van egy lyuk, amibe beillesztheti az ujját, és így eltávolíthatja a tampont. Esetleg megragadhatja bármelyik részén, és eltávolíthatja. Egy másik alternatíva az intim zuhany használata, amivel még inkább benedvesíti a tampont, és az magától kimosódik. Ha nem tudja eltávolítani a tampont, akkor azonnal keresse fel a nőgyógyászát, hogy kivegye a tampont.

Szintén érdekelheti önt:

Péniszpumpák

A péniszpumpák a pénisz azonnali felállítására, és a nagyobb és keményebb erekció elérésére szolgálnak. Néhány péniszpumpa vibrációs, ami stimuláló funkcióval is rendelkezik.

A péniszpumpa használata esetén azt javasoljuk, hogy távolítsa el a szőrzetet az intim területről, különösen ott, ahol a pumpa nyaka érintkezik a testtel. Ez biztosítja a pumpa tökéletes tömítését, és a hatása 100%-os lesz.

Helyezze a péniszpumpát a péniszre, nyomja erősen a testéhez, és használja a szivattyút a levegő “kiszívásához” a péniszpumpa hengeréből. A kialakult vákuumnak köszönhetően a pénisz felpumpálódik vérrel, maximálisan feláll, és ebben az állapotban marad addig, amíg az alacsony nyomás fel nem szabadul.

A nyomás csökkentése érdekében minden péniszpumpa egy szeleppel van ellátva, aminek a segítségével felszabadíthatja a vákuumot.

A lehető legbiztonságosabb használat érdekében javasoljuk, hogy ne hozzon létre akkora vákuumot, ami már fájdalommal jár. Ha ez megtörténik, használja a kioldószelepet.

Szintén érdekelheti önt:

Puncipumpák

A puncipumpák megnövelik a hüvely külső szeméremajkainak méretét, és következésképpen fokozzák az érzékenységüket is. Használat előtt vigyen fel egy kevés síkosítót a széleire.

Használjon a punpipumpát úgy, hogy az ne okozzon fájdalmat, és a használata kellemesen legyen.

A nyomás csökkentése érdekében minden puncipumpa egy szeleppel rendelkezik, aminek a segítségével felszabadíthatja a vákuumot.

A lehető legbiztonságosabb használat érdekében javasoljuk, hogy ne hozzon létre akkora vákuumot, ami már fájdalommal jár. Ha ez megtörténik, használja a kioldószelepet.

Szintén érdekelheti önt:

Gésagolyók

A gésagolyók azon szexuális segédeszközök egyikei, amelyek stimuláló és egészségügyi funkcióval is bírnak.

Használat előtt nedvesítse meg a golyókat egy kis mennyiségű síkosítóval. Helyezze be lassan a golyókat, egyenként, olyan sorrendben, ahogy a zsinórra vannak helyezve. Soha ne dugja be a zsinórt a hüvelybe. A zsinór az egyszerű eltávolítására szolgál.

Használat közben ügyeljen a fájdalommentességre és az alapos higiéniára.

Szintén érdekelheti önt:

Vibrotojások

Arra tervezték őket, hogy az egész test erogén zónáit stimulálja. Alkalmas például a szerelmi előjátékokhoz, mint egy masszírozó segédeszköz. A vibrotojásnak köszönhetően beindítja a testén lévő összes idegvégződést, és felfedezhet olyanokat is, amelyekről eddig nem is tudta, hogy egyáltalán léteznek :).

Vaginális használat esetén soha ne feledkezzen meg a síkosítótól. Ennek köszönhetően a vibrotojás használata és bevezetése könnyebb és élvezetesebb lesz.

Szintén érdekelheti önt:

Vibrátorok (vaginális, anális)

A legnépszerűbb szexuális segédeszköz. Legfőképpen vaginális vagy anális stimulációra szolgál. A vibrátornak köszönhetően stimulálhatja az összes idegvégződést, legyen az belső, vagy külső. A megfelelő működés érdekében soha ne próbálja a vibrátort természetellenes helyzetbe helyezni, erővel meghajlítani vagy eltörni. A termék erőszakos meghajlítása károsíthatja a terméket, és csökkentheti annak funkcionalitását.

A tökéletes és hibátlan élmény érdekében a vibrátort mindig víz alapú síkosítóval használja. A síkosító biztosítja a megfelelő nedvességet és csúszást. Anális vibrátor használata esetén a síkosító elengedhetetlen. A vibrátor első használatakor lassan és óvatosan helyezze be a segédeszközt, próbálja ki annak működését és a rezgés intenzitását.

Használat közben ügyeljen a fájdalommentességre és az alapos higiéniára.

Szintén érdekelheti önt:

Egyéb szexuális segédeszközök

Dilátorok (húgycsőtágítók), péniszketrecek és továbbiak... Segédeszközök és termékek, amelyek speciális erotikus élményt nyújtanak, vagy olyan funkciót látnak el, amelyet egy másik segédeszköz sem helyettesíthet. Mindenekelőtt biztosnak kell lennie abban, hogyan kell megfelelően bánni a segédeszközzel, és mi az elsődleges célja. Ezután kövesse a gyártó utasításait, vagy az e-shopunkban található információkat a termékleírásban. Semmilyen körülmények között ne feszegesse a fájdalomküszöbét. Ha fájdalmat érez, hagyja abba a segédeszköz használatát, és kezelje le az érzékeny területet úgy, hogy az a lehető leghamarabb begyógyuljon. Ügyeljen a higiénia betartására is.
Beolvasás ...