Az anális golyók használata

​Korábban az anális szexet a szex általános formájának tekintették. Az ókori Görögországban a férfi homoszexualitás teljesen normális volt. Az ókori Egyiptomban egy uralkodó vagy harcos megmutatta uralmát azzal, hogy análisan megerőszakolta az ellenfelet. Az afrikai törzsekben nem megengedett a szexuális kapcsolat az esküvő előtt, ami teret enged az anális szex gyakorlásának. A kereszténység elterjedése miatt a szex csak utódok előállításának eszközeként vált elfogadottá. Ennek eredményeként az anális szexet a társadalom már nem fogadta el. Manapság, amikor a határok és a normák folyamatosan változnak abban, ami elfogadható a társadalom számára, az anális szexet a szeretet szokásos formájának tekintik. Ennek oka az lehet, hogy az anális szex alatt nem áll fenn a nem kívánt terhesség kockázata.

Az anális golyók olyan erotikus eszköz, amelyet nőknek és férfiaknak is szánnak. A behelyezés és eltávolítás során keletkező nyomás intenzíven stimulálja a végbélnyílásban található idegvégződéseket. Nagyobb mennyiségű síkosító használata szükséges, különösen az anális behatolásra tervezett kenőanyagok a legalkalmasabbak. Ezeket a géleket a végbélnyílás érzékenységének csökkentésére tervezték, és antibakteriális komponenst is tartalmaznak. Először óvatosan ujjal stimulálja a végbélnyílást, és amikor úgy érzi, hogy meglazul, lassan kezdje el behelyezni az első golyót. Nagyon fontos azonban, hogy az anális golyókat lassan, egyenként helyezze be

Anális golyók - olyan golyók, amelyeket a végén egy húr és gyűrű köt össze, az egyszerű eltávolítás érdekében. A klasszikus anális golyón lehetnek apró golyók is, hogy fokozzák a stimulációt.

Thai golyók – olyan anális golyók vagy anális gyöngysorok, amelyeken egymást követő golyók találhatók a legkisebbtől a legnagyobbig, amelyeket középen ugyanolyan puha és rugalmas anyagú rúd köt össze. A könnyű kezelhetőség érdekében gyűrűvel vannak ellátva a végén. Ez a fajta anális golyó azok számára is kiváló, akiknek még nincs tapasztalatuk, mert az ilyen anális golyókat kis méretben is lehet megvásárolni.

análna reťaz análne guličky thajské guličky čierne dĺžka 25 cm priemer od 0,7 do 2,3 cm

thajské guličky análne guličky análna reťaz fialová dĺžka 27cm priemer od 2 cm do 2,5 cm desať guličiek

Soha nem szabad elfelejteni!

  • mindig tisztítsa meg análisát közösülés előtt - az anális zuhanyok megfelelőek
  • mindig használjon nagyobb mennyiségű síkosítót - az anális közösüléshez speciális kenő gélek alkalmasak, amelyek csökkentik a végbélnyílás érzékenységét és antibakteriális komponenst tartalmaznak
  • lassan hatoljon be a végbélnyílásba, ha nyomást érez, álljon meg, és várja meg, amíg az alábbhagy, vagy húzza ki azt, amivel stimulálja a végbélnyílást
  • mindig kellemesnek kell lennie a behatolásnak, ezért szükséges megpihenni és ugratni az ujjaival a nyílást, amíg meg nem érzi a felszabadulást
  • SOHA ne váltogassa a végbélnyílást és a hüvelyt, mivel fertőzést kaphat
  • az anális behatolása után mindig alaposan fertőtlenítse az eszközöket speciális fertőtlenítőszerekkel
  • kommunikáljon a partnerével arról, hogy mi a kellemes és mi nem
Ha úgy döntött, hogy valamilyen anális golyót választ, akkor reméljük, hogy tanácsaink még intenzívebb élményhez nyújtanak segítséget.
Szerző
Andy Moravek
2020.12.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.10.10.
Hogyan érhető el a kemény erekció?
A szexuális élet elején a kemény erekció magától értetődik, és a férfinak eszébe sem jut, hogy egyszer olyan fázisba kerül, amikor már nem fog minden olyan gyorsan és egyszerűen menni. Az erekció csökkenése, ha képtelen elérni a merevedést, vagy folyamatosan puha a pénisze - ezek mind azok a problémák, amelyekkel a fiatalabb férfiak is egyre gyakrabban szembesülnek. A stressz, a rossz életmód, az egészség elhanyagolása, az alváshiány vagy a magas karrier-törekvések olyan mértékben felboríthatják a szervezetet, hogy az a szexuális élet minőségén is tükröződik.
8 480
0
Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
964
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...