Okos erotikus segédeszközök

Az okos, vagy smart erotikus j√°t√©kok forradalmat jelentenek abban, amit eddig az erotikus eszk√∂z√∂k vil√°gak√©nt ismert√ľnk. EgyszerŇĪen p√°ros√≠tsa az iOS vagy Android okostelefonj√°t (vagy modern okos√≥r√°j√°t) a term√©kalkalmaz√°ssal, √©s kezdŇĎthet a felfedez√©st... Soha nem volt ennyire v√°ltozatos az orgazmus ellenŇĎrz√©se. √Čs mi lenne, ha a kedvenc dalja hull√°main ker√ľlne a cs√ļcsra? Nem probl√©ma!

A Sexting egy teljesen √ļj dimenzi√≥t kap a smart erotikus seg√©deszk√∂z√∂kkel. Sz√°mos interakt√≠v erotikus seg√©deszk√∂zt ir√°ny√≠that a vil√°g b√°rmely sark√°b√≥l. Csatlakoztassa partner√©t az alkalmaz√°s√°hoz, √©s hagyja, hogy meghat√°rozza a temp√≥t! A m√©g nagyobb izgalom √©rdek√©ben a Satisfyer alkalmaz√°s√°ban kapcsolatba l√©phet egy v√©letlenszerŇĪ idegennel is, hiszen a jelenlegi helyzetben nem sokat utazhatunk ūüėŹ¬† Minden csak √∂n√∂n m√ļlik, √©s p√©ld√°ul a videocseveg√©s mellett is d√∂nthet.

Ezek az erotikus seg√©deszk√∂z√∂k nagyszerŇĪ v√°laszt√°s a t√°vols√°gi kapcsolatokhoz. Annak ellen√©re, hogy m√©rf√∂ldekre vannak egym√°st√≥l, megoszthatj√°k a legmeghittebb pillanatokat. Nemr√©g ilyen √ľzenetet is kaptuk: "Az alkalmaz√°s √ļjra k√∂zel hozott minket".
Param√©terek szŇĪr√©se
LEGN√ČPSZERŇįBBEK
Vibr√°torok

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maxim√°lis
diszkréció
Szállítás
48 √≥r√°n bel√ľl
Minden
rakt√°ron
220 000+
vásárló
Tan√°csad√°s
a kiv√°laszt√°s sor√°n
Beolvas√°s ...