Gésagolyók

Készüljön fel egy felejthetetlen élményre, és hogy a teste összes pórusa kívánni fogja a szexet. A gésagolyók tulajdonképpen két összekötött golyó, és mindkét golyóban még egy kisebb golyó található. Minden csípőmozgásnál megmozdulnak, ami kellemes rezgést eredményez. Használatuk korlátlan. A gésagolyókat kipróbálhatja a munkahelyén, az iskolában, sportolás közben, vagy csak egyszerűen takarítás közben. Néhány perc után semmi másra nem vágyik majd, csak szenvedélyes szeretkezésre.
A gésagolyók a kellemes ingerlésen túl egészségügyi hatással is rendelkeznek. Kiváló eszköz a medencefenék megerősítéséhez és a Kegel gyakorlatokhoz. Gyakorolja a Kegel-gyakorlatokat az egészsége megóvása érdekében, és egyúttal kellemes érzéseket tapasztalhat.

Paraméterek szűrése

NEM TALÁLTA MEG, AMIT KERES?

Egy konkrét szexuális segédeszközt keres, de nem találta meg a szexshopunk kínálatában? Értesítsen minket az info@lolipop.hu telefonszámon, és megtudakoljuk önnek a pontos árat és a szállítás időpontját.

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
180 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.