Gésagolyók

Már a  japán gésák is jól tudták, milyen fontos a hüvelyizmok folyamatos edzése, karbantartása. Ezzel nemcsak az izmok egészséges működéséhez járulhattok hozzá, de felkelthetitek a szexuális vágyat és javíthatjátok az aktus élményét is. De mik is ezek az eszközök, és pontosan hogyan működnek? Az alábbiakban ezt mutatjuk be annak érdekében, hogy kínálatunkból kiválaszthassátok a hozzátok legjobban passzoló darabokat!

A női intimtorna

A testedzés során a medencealapi vagy gátizmokról rendszerint megfeledkezünk, hiszen ezek kívülről láthatatlanok, nem formálják az alakot, mégis fontos funkciókat töltenek be: alátámasztják a hasüreg belső szerveit és gondoskodnak a húgycső, a hüvely és a végbél megfelelő működtetéséről.

Számos körülmény vezethet oda, hogy ezek az izmok meggyengüljenek: ez egyebek mellett lehet valamilyen betegség, hasi műtét, szülés, elhízás vagy a változókor is. A hüvely izmainak gyengülése alapvetően nem érzékelhető, mégis számos káros hatása lehet: rontja a szexuális élet örömeit, de akár komolyabb problémákat is okozhat, például a méh előreesését.

Jó hír azonban, hogy ahogy bármely más izomcsoport, ez is erősíthető, méghozzá intimtorna segítségével, melynek helyes módszere bárki számára elsajátítható. Van azonban egy eszköz, amivel nemcsak edzhetjük izmainkat, de élvezhetjük is a folyamatot: ez pedig a gésagolyó. 

A gésagolyó

Bár a gésagolyó elsősorban erotikus játékszerként ismert, rendszeres alkalmazásával javíthatóak a vizelet-visszatartási problémák, erősíthetők a hüvelyizmok, ezért használata gyakorlatilag minden nőnek javasolt.

Az eszköz – ahogy azt a neve is mutatja – Japánból ered, ahol a gésák a női intimtorna eszközeként alkalmazták. Ezzel növelték a szexuális vágyat és az aktus élményét, hiszen az a nő, akinek erősebb az intim izomzata, könnyebben és gyorsabban érhet el a csúcsra. A golyók eredetileg vastag falú üvegből készültek, belsejükbe pedig kisebb fémgolyó került.

Hogyan működik?

A mai változat is két összekötött golyóból áll, mindkettőben még egy kisebb golyó található. Ezeket fel kell helyezni a hüvely alsó harmadába, ahol minden csípőmozgásnál megmozdulnak, ez pedig kellemes rezgést eredményez. Hasznos tulajdonságuk, hogy használatuk nem köt a hálószobához: viselhetitek a munkahelyen, sportolás közben, vagy akár a hétköznapi teendők, házimunkák elvégzése során.

A gésagolyó viselése közben a feladat az, hogy az izomzat segítségével bent tartsátok az eszközt; ez nyugalmi pozícióban viszonylag egyszerűbb, állás és mozgás közben azonban meg kell dolgozni az eredményért. A mozgás során keletkező rezgések összehúzódásokra késztetik a hüvelyizmokat, ezáltal erősítik azokat, és a szexuális vágyat is felkeltik – ezért gondoljátok meg, hogy milyen társaságban viselitek azt.

Mire figyeljetek oda a használat során?

Fontos, hogy a golyókat ne helyezzétek túl mélyre, hiszen ott már kevesebb az izom, így az eszköz hatékonysága csökken. Ennél is fontosabb azonban, hogy súlyos esetben akár belsőszervi sérüléseket is okozhat, ezért a játékszert mindig az előírásnak megfelelően használjátok!

Nem javasolt a használata erőteljesebb sportolás közben, ahogy az sem jó, ha folyamatosan viselitek, így ugyanis – szélsőségesebb esetben – kitágíthatja a hüvelyt, ez pedig éppen az, amit nem szeretnénk. Különösen hasznos lehet azonban szülés után a kitágult izomzat helyreállítására.

A gésagolyó fajtái

A segédeszköz egyik előnye az, hogy ma már számos színben, méretben, formában elérhető. Ahogy említettük, a legtöbb gésagolyó két golyóból áll, létezik azonban olyan is, amely csupán eggyel rendelkezik: az ezáltal nyújtott élmény ebben az esetben sem marad el a megszokott változattól. Ma már olyan gésagolyó is kapható, ami egyben vibrátorként is funkcionálhat, hiszen különböző sebességű és típusú rezgésekre is képes, láthatjátok tehát, hogy a választás nem egyszerű!

A döntés során vegyétek figyelembe a méretet és a súlyt is, a változatos izomerősítés érdekében tehát érdemes lehet több fajtát beszerezni.

A gésagolyó anyaga

A leggyakrabban használt anyag a szilikon, mely tapintásra olyan lágy, mint a valódi bőr; gyorsan felmelegszik, alkalmazkodik a testhőmérséklethez és azt hosszú ideig tartja is. A szilikon szagtalan, antiallergén, ráadásul könnyen tisztítható, ami a szexuális segédeszközök esetében igen fontos szempont.

Létezik olyan gésagolyó is, melynek anyaga a puha szilikon és a polírozott műanyag kombinációja, a belső golyók pedig fémből készülnek, melyek erős bizsergést idéznek elő a legkisebb mozgásra is.

A hüvelytágító

Amennyiben a probléma a hüvelyi izmok akaratlan összehúzódásából eredő fájdalmas szexuális együttlét, úgy jó megoldás lehet a hüvelytágító is, melynek hatására a hüvely kitágul, így állítva helyre rugalmasságát.

Akár kezdők, akár haladó gésagolyó-használók vagytok, a Lolipop webshopjában minden igényt kielégítő, széles választék vár titeket!
Paraméterek szűrése
Bugyi
minden popsira

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...