Excite-Her tölthető Kegel vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Excite-Her tölthető Kegel vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 499
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas a medencefenék izmainak megerősítésére
  • A gyakorlatok javítják / felgyorsítják az orgazmus elérését
  • Hatékony tölthető motor / elemek használata nélkül
  • Alkalmas a fürdőkádban való használatra / a csikló külső izgatására
  • Ideális a szabadban való játszadozáshoz, ha a partnere a távirányítóval vezérli a tojást
  • Biztonságos szilikon anyag, alkalmas a nagyon érzékeny belső nyálkahártyára is
4,8
4 értékelés alapján
200+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Akár segédeszközt keres a Kegel-gyakorlatok elvégzésére, vagy csak izgató vibrációs gyönyörrel szeretné magát kényeztetni, az Excite-Her tojás a Pipedream márkától megfelelő társa lesz!

Ezt a vibrotojást a kisebb tojások közé sorolhatjuk. Szélessége 3,2 cm, magassága pedig 6,4 cm. Egy nem szövet anyagból készült, sima, fényes zsinórral végződik, ami nemcsak megkönnyíti a tojással való manipulációt, hanem meggátolja a baktériumok szaporodását is. 
A tojás felülete szilikonos, tapintása szinte selymesen puha, így a kezelése nem igényel nagy kézügyességet, egyszerűen behelyezhető és ugyanolyan könnyen kivehető. A szilikon 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve és higiénikus.

A 10 rezgésmód lehetővé teszi, hogy beállítsa a megfelelő intenzitást és pulzációt. A rezgések kínálatából mindenki megtalálja a kedvencét, függetlenül attól, hogy az erősebb vagy inkább a gyengébb rezgéseket részesíti előnyben. Az Excite-Her tojás e tekintetben mindenkire gondolt.

A tojás a csomagban található USB-kábellel újratölthető, ezért a zökkenőmentes működés érdekében az elektromos hálózatba dugva teljesen töltse fel. A távvezérlőbe meg kell vásárolni a 2x AAA elemet, mivel az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

A vezérlés tehát egy vezeték nélküli távirányító segítségével működik. A tojás bekapcsolásár, ill. a vezérlőhöz való csatlakoztatására szolgáló gomb közvetlenül a tojáson helyezkedik el. A rezgéseket azonban már távolról is tudja szabályozni. Így a távirányítót nyugodtan adja át partnerének, és hagyja magát meglepni, hogy milyen "koktélt" kever önnek.

A tojás vízhatlansága azoknak a nőknek is örömet fog okozni, akik magukkal akarják vinni a tojást a  fürdőszobába. 

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Rachné
Értékelve: 2022.10.16.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Károly
Értékelve: 2020.02.13.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Mónika
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Ivett
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6430
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 6,6 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...