9 ok, hogy miért nálunk vásároljon

1. Diszkrét csomagolás és szállítás

A szexuális segédeszközök vásárlása mindenki magánügye. Nem mindig lehet zavartalanul szexuális játekot választani más vásárlók jelenlétében egy szexboltban. Szexshopunk maximális diszkréciót kínál, mivel az otthona kényelmében vásárol. Ha többet szeretne tudni a termékeink diszkrét szállításáról, kérjük, nézze meg a diszkrét csomagolás részt.

2.  24 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS

Amennyiben 24 999 Ft felett vásárol szexshopunkban, a házhoz szállítás teljesen ingyenes. 

3. 10% kedvezmény a következő vásárlásra

Minden vásárló a megrendelt termékekkel kívüll 10% -os kedvezményt is kap a következő megrendeléséhez.

4. Pénzvisszafizetési garancia

Olyan terméket rendelt, amely nem nyerte el tetszését, vagy nem felel meg az elképzeléseinek. 100 napon belül bontatlanul visszaküldheti, és mi visszatérítjük az árát. 

5. Ellenőrzött és minőségi termékek

Csak ellenőrzött és eredeti szexuális segédeszközöket kínálunk neves gyártóktól. Jelszavunk, hogy csak olyan termékeket árusítunk, amelyeket mi magunk is megvásárolnánk és használnánk.

6. Egyszerű reklamáció

Mint minden más, a szexuális segédeszköz is elromolhat. A reklamációt gyorsan és felesleges kérdések nélkül intézzük. Az elromlott terméket egy az egyben kicseréljük vagy visszatérítjük a pénzét. További információk a reklamáció részben.

7. Hitelesített webáruház

Már több mint 220 000 csomagot küldtünk vásárlóinknak.

8. Szívesen segítünk

Nem tud választani termékeink széles kínálatából? Nem gond. Örömmel segítünk a megfelelő szexuális segédeszköz kiválasztásában. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, chaten vagy küldje el kérdéseit a tanácsadáson keresztül.

9. Alacsonyabb árak a boltokhoz képest

Online webáruház vagyunk és az is maradunk. Nem kell drága bérleti díjat fizetnünk, ezért jó áron tudunk árusítani. A megrendelések teljes feldolgozási folyamatát igyekszünk automatizálni, megtakarítva ezzel az extra költségeket, amelyek szintén tükröződnek a termékek árában.
Beolvasás ...