A megrendeléseket 100%-ban diszkréten csomagoljuk

Tudjuk, hogy a szexuális eszközök vásárlása mindenki magánügye, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Megrendelése a szomszédok, vagy munkatársak elől rejtve marad, így nem hívja fel a figyelmet.

Több mint 220 000 csomagot küldtünk ki egyetlen panasz nélkül a csomagolásra.
 

Csomag megjelölése

A csomag nem tartalmaz semmilyen olyan információt, matricát vagy szöveget, amelyek feltárhatná vagy bármilyen módon utalna a csomag tartalmának jellegére. 
Csak a szállítási címmel, és gyors házhoz szállításához szükséges egyéb kötelező információkkal van megjelölve. A feladó az INTERNET BUSINESS s.r.o., tehát nincs feltüntetve a webáruház neve.

 A megrendeléseket 100% diszkréten csomagoljuk

Csomagolás

A megrendelt szexuális segédeszközöket méretüktől és jellegüktől függően csomagoljuk, leggykrabban karton dobozba. Néhány esetben nem átlátszó légpárnás borítékot használunk. Minden egyes csomag több réteg ragasztószalaggal van ellátva az illetéktelen felbontás elkerülése érdekében, vagy műanyag borítékba van helyezve, amelyet nem lehet sérülésmentesen felbontani.

Biztonságos vásárlás

Webáruházunk 100%-ban biztonságos. Titkosítási technológiát használunk. Ezért a megrendeléskor megadott minden érzékeny adat titkosítva van és nem rögzíthető.

Beolvasás ...