Péniszgyűrűk

A szexuális együttlét egyik feltétele az erekció létrejötte, melyhez az szükséges, hogy a péniszbe megfelelő mennyiségű vér áramoljon. Ez megtörténhet természetes módon, izgatással, de akár különféle segédeszközökkel is. Ha az erekció létrejött, már csak az a fontos, hogy az minél tovább tartson: ebben segít nektek a péniszgyűrű. De hogyan is működik ez a termék, és milyen fajtái vannak? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre adunk választ.

Hogyan történik az erekció?

A péniszgyűrű működésének megértéséhez először is tisztázni kell, hogy hogyan is történik a férfiak erekciója. A merevedés bekövetkezhet érintés vagy szexuális izgalom hatására, de akár spontán is, például a reggeli ébredéskor. A folyamat során a péniszben található barlangos testek megtelnek vérrel, aminek következtében a pénisz megkeményedik, a végét fedő fityma pedig visszahúzódik. Ezt követően a szexuális izgalom elmúltával – a hímvessző egészséges működése esetén – megszűnik az erekció is.

A merevedésnek fontos evolúciós szerepe van, hiszen ez teszi lehetővé a női nemi szervbe történő behatolást: az ejakuláció által a sperma képes megtermékenyíteni a női petesejtet, ami pedig a szaporodás elengedhetetlen feltétele. Természetesen tudjuk azt, hogy a szexualitás nem csupán erről szól: ez az örömszerzés egyik fontos formája is, amiben pedig segítségetekre lehetnek a különböző típusú péniszgyűrűk.

Hogyan segíti a gyűrű az erekciót?

Az erekció addig tart, amíg a pénisz barlangos testeiben összegyűlt vér vissza nem folyik. A péniszgyűrű ezt a folyamatot nehezíti meg, hiszen megakadályozza a vér áramlását – ezt azonban úgy teszi meg, hogy az ne okozzon a férfi számára problémát. A gyűrű segítségével tehát az erekció (és ezáltal a szexuális együttlét) tovább tart.

Talán mondanunk sem kell, de a péniszgyűrű természetesen nem nyújt védelmet sem a nem kívánt terhesség, sem a szexuális úton terjedő betegségek ellen: célja pusztán az örömszerzés és a hosszabb szexuális együttlét biztosítása. Használata eltérhet az egyes termékeknél, általánosságban azonban elmondható, hogy legegyszerűbben a félig merev péniszre húzható fel, az eltávolítása pedig a lelankadás után javasolt.

A péniszgyűrű típusai

A termék anyaga vagy a felhasználás módja és jellege szerint többféle módon csoportosíthatjuk a péniszgyűrűket.

A péniszgyűrű anyaga

Zselatin

A péniszgyűrű készülhet latexmentes zselatinból, mely nagyon rugalmas, elasztikus, így könnyen alkalmazkodik a péniszhez. Ezen modellek hátránya az, hogy a nagyobb rugalmasságnak köszönhetően idővel megnyúlhatnak vagy elszakadhatnak, és éppen ezen tulajdonságuk miatt a komolyabb
merevedési zavarok esetén sem ez a megfelelő választás.

Szilikon

A szilikon kevésbé rugalmas, erősebb elfojtással bír, mégis egyszerűen kinyújtható és felhelyezhető a péniszre. Kiválóan tartja az erekciót, és sokfajta méretben készül; mivel hosszabb élettartamú, ellenállóbb, így az ára is magasabb. Az anyag selymesen finom tapintású, szagtalan, illatmentes és nem irritálja a bőrt.

A szilikon gyűrűkkel kapcsolatban fontos tudni, hogy azokhoz kizárólag vízbázisú síkosító használható, ellenkező esetben az megbontja és károsítja az eszköz felületét.

Fém

A fentieken kívül léteznek még fém gyűrűk is, melyek nagyon erősek és általában hűsítő hatással rendelkeznek. Itt nagyon fontos az, hogy a kiválasztásnál vegyétek figyelembe a pénisz méretét is.

Speciális gyűrűk

A péniszgyűrűk egyszerűbb fajtái kizárólag arra szolgálnak, hogy megakadályozzák a vér visszaáramlását a péniszből. Ezeken kívül azonban több olyan gyűrű is létezik, ami bizonyos extrákkal – például ráhelyezett súllyal – is el van látva.

Vibráló gyűrű

Ez a típus nem csupán meghosszabbítja az erekció időtartamát, de rezgés segítségével stimulálja mind a viselőjét, mind a női csiklót vagy gátat is – attól függően, hogy a vibráló rész merre fordul. A rezgésekkel természetesen más erogén zóna, így a mellbimbó is izgatható.

A gyűrűk vezérlése egyszerű, azok általában egy gombnyomással beindíthatók, majd modelltől függően meghatározott ideig biztosítják a stimuláló rezgéseket. Egyes gyűrűk esetében lehetőség van arra is, hogy azokat mobilalkalmazással párosítsátok, így akár telefonotok segítségével is irányíthatjátok a rezgéseket.

Kettős erekciós gyűrű

Ez a modell amellett, hogy megadja a pénisznek szükséges támogatást, a heréket is összenyomja, így késleltetve a magömlést.

Anális gyöngysorral ellátott gyűrű

A bevállalósabbak számára találták fel ezt az erekciós gyűrűt, mely az aktus során a férfi prosztatát is stimulálja: ennek eredményeképpen a teljesítmény nő, de az intenzív orgazmus is garantált.
 
A Lolipop webshopjában elérhető termékek kifogástalan minőségben készülnek. Legyen bármilyen igényetek, széles termékkínálatunkban megtalálhatjátok a számotokra legmegfelelőbb péniszgyűrűt.
PéniszgyűrűkPéniszköpenyek
Paraméterek szűrése
LEGNÉPSZERŰBBEK
Péniszgyűrűk

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...