Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Guminők

A guminő az a legendás segédeszköz, ami egy felhőtlen legénybúcsú már-már elmaradhatatlan kelléke. A viccnél azonban jóval komolyabb dolog ez, mivel egy ilyen baba a lelkileg – és testileg – megterhelő hosszabb szingli időszak hűséges társa is lehet. A guminők ma már nem egyszerű, arc nélküli bábuk, hiszen személyiségük is van. A választás tehát nem könnyű, a Lolipop kínálatában azonban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes társat.

A guminők története

Talán nem is gondolnátok, de a ma ismert élethű, a valóságnak megfelelő nemi szervvel rendelkező guminők ősei már a 15. században megjelentek, méghozzá meglehetősen praktikus okokból: a spanyol és francia tengerészek a hosszú utakon ruhákból összevarrt bábuk segítségével elégítették ki vágyaikat.

A modern változatot aztán a második világháború idején Heimlich Himmler egy titkos projekt keretében készíttette el a német katonák számára: ez egy életnagyságú, kék szemű, szőke, nagy mellű, gumiból készült bábu volt, mely a pletykák szerint aztán a Barbie baba készítőjét is megihlette.

A századfordulóra aztán elkészült az első tényleg valósághű guminő, mely az egyszerű lyuk helyett anatómiailag pontos vaginát, néhány évvel később pedig saját személyiséget is kapott.

Mire szolgál a felfújható baba?

A guminő manapság a legénybúcsúk vagy egyéb, féktelen partik szinte elmaradhatatlan kelléke. Ezek az egyszerűbb változatok sokszor nem alkalmasak szexuális együttlétre, csupán szórakozásra, hiszen már önmagában a látványukkal is feldobják a hangulatot.

Természetesen a felfújható guminők között olyan exkluzív darabokat is találhattok, melyekkel mindenfajta félelem, idegesség nélkül élvezhetitek a szexet, ez a baba ugyanis soha nem mond nemet, és mindig kedve van egy újabb menethez.

A guminő arca valósághű, melle, popsija és hüvelye pedig olyan anyagból készül, amely majdnem azonos az emberi test bőrével. Kiváló lehetőség a stressz levezetésére, a vágyak kiélésére szingliknek, de akár párkapcsolatban is bevethető a szexuális élet izgalmasabbá tételére.

Guminők minden változatban

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetsző babát, a guminő már számtalan formában, bőrszínben elérhető, és rendszerint mindhárom testnyílása – szája, feneke és puncija – is használható.

Testhelyzet

A gumibabáról mindenkinek a hagyományos, szétterpesztett lábbal álló nőalak jut eszébe. A legtöbb verzió valóban így készül, azonban már számos egyéb testhelyzetű guminő is kapható. Egyes változatai behajlított, széttett lábakkal, mások kutyapózban vagy egyik lábukat felemelve várják a behatolást, esetleg szétterpesztett lábaik miatt tökéletesek a misszionárius pózhoz és az anális szexhez.

Bőrszín

Az egzotikus szépség kedvelői a fehérbőrű guminő mellett válogathatnak az ázsiai, fekete és indiai babák között is. 

Személyiség

A mai modern guminők főként abban különböznek a korai változatoktól, hogy különböző személyiségjegyekkel rendelkeznek, így tényleg minden ízlésnek megfelelhetnek. Itt megtalálhatja a neki tetsző babát az, akit az érett nők, a pajkos szomszéd lány vagy háziasszony, esetleg a szexi ápolónő izgat fel. A játékszer elérhető szőke, barna vagy vörös hajjal, nagy – vagy még nagyobb – mellekkel, de akár élethű mellbimbókkal is.

Gumiférfi

Bár ezeket a szexuális segédeszközöket alapvetően a férfiak használják, a nőkről sem szeretnénk megfeledkezni. A felfújható szexbaba életnagyságú pasi változatban is kapható, mely kemény, álló pénisszel rendelkezik, melyet felfújni sem kell.

A guminő használata

A babák használata nem igényel különösebb előkészületet: egyszerűen fújjátok fel egy pumpa segítségével, és máris készen áll a bevetésre! Azt javasoljuk azonban, hogy használjatok síkosítót, így az anyag sérülése is elkerülhető, és az élvezet is fokozható. Természetesen a babák műanyagból készülnek, így nem biztos, hogy a nagyobb testsúlyt is elbírják: ezzel kapcsolatban mindig olvassátok el a kapott tájékoztatót.
Használat után ne felejtsétek el a lyukakat fertőtleníteni, így annyiszor vehetitek újra elő, ahányszor csak szeretnétek.
 
A Lolipop webshopjában valósághű arccal, mellel, popsival és hüvellyel rendelkező, kiváló minőségű guminők – és gumiférfiak – között válogathattok.
GumiférfiakGuminők
Paraméterek szűrése

NEM TALÁLTA MEG, AMIT KERES?

Egy konkrét szexuális segédeszközt keres, de nem találta meg a szexshopunk kínálatában? Értesítsen minket az info@lolipop.hu telefonszámon, és megtudakoljuk önnek a pontos árat és a szállítás időpontját.

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...