Paskolók és csiklandozók

Ha egy kis adrenalint akar vinni a hálószoba falai közé és dominát szeretne játszani, egészítse ki a készletét egy minőségi korbácssal vagy cirógató tollal. A partnere gyorsan megtudja, ki az úr a házban :) Vagy Ön férfi, és a párja elfelejtette mi az engedelmesség, és ezért ideje megbüntetni egy kicsit? Bármit is szeretne, a fantáziának semmi sem szabhat határt. Mielőtt dönt, gondolja át, hogy valami finomabbat szeretne, vagy inkább a keményebb praktikákat kedveli. Kínálatunkból biztosan ki tudja választani a megfelelő darabot, amely megfelel az Ön a vágyainak.

Ha a SM játékokat tökéletessé szeretné tenni, ne feledkezzen meg a bondage kiegészítőkről sem. Biztosan nem szeretné, hogy a párja játék közben megszökjön :)
BilincsekBondage és kötözésCsipeszek és kapcsokErotikus bútorokKiegészítőkMaszkokÖklöző segédeszközökPaskolók és csiklandozókSzájpeckekSzettek
Paraméterek szűrése

NEM TALÁLTA MEG, AMIT KERES?

Egy konkrét szexuális segédeszközt keres, de nem találta meg a szexshopunk kínálatában? Értesítsen minket az info@lolipop.hu telefonszámon, és megtudakoljuk önnek a pontos árat és a szállítás időpontját.

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...