Sinful Paddle fekete paskoló 32 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sinful Paddle fekete paskoló 32 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 700 Ft
Ár:
6 390
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (17%)
PLUSZOK:
  • Rugalmas vinil bőr anyag
  • Hurok a végén / kézre akasztható
Termékleírás
Luxus kialakítású paskoló, amely célja, hogy a szexuális segédeszközök gyűjteményének ékköve legyen. 

A paskoló első ránézésre is felkelti az érdeklődését - külseje olyan díszes, hogy vonzza a tekinteteket, de amint a kezébe veszi, rá fog jönni, hogy alapos elnáspángolásban részesítheti vele az alattvalóját. 

A belső része puha, és tapintásra bőr imitációra emlékeztet. Az enyhe hajlékonysága garantálja a tökéletes suhintást, aminek az erőssége attól függ, hogy milyen erősen használja. A segédeszköz kezdők számára alkalmas, de a haladó BDSM-rajongók is használhatják, akik erősebb ütlegelés után vágyakoznak.

A fogantyú úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe. A paskoló alján található hurok fogantyúként szolgál, de belerakhatja a kezét is, hogy valamivel magabiztosabban tudja megragadni az eszközt.

Ha a segédeszköz dizájnja elnyerte tetszését, akkor ajánljuk figyelmébe ezt a vinil nyakörvet is. A két játék együtt egy harmonizáló szettet fog alkotni.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7971
Szín: Fekete
Hosszúság: 32,0 cm
Használható hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 6,5 cm
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Gyártó: NS Novelties
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.