Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Csiklóizgatók

Ha a női önkielégítésről van szó, szinte mindenkinek azonnal a vibrátorok jutnak eszébe. Annak ellenére is így van ez, hogy a hölgyek többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra, ennél tehát sokaknak egy kicsit több stimulációra van szükségük. Erre kínálnak megoldást a léghullámos csiklóizgatók, melyek érintésmentesen juttatnak el a csúcsra bárkit, akár másodpercek alatt is. De hogyan is működik pontosan ez az eszköz? Az alábbiakban bemutatjuk.

A női orgazmus

Az orgazmus a szexuális aktus tetőpontja, melynek során megemelkedik a pulzusszám és a vérnyomás; ez tehát az az örömérzet, melyet a nemi szervek szexuális ingerlése, izgatása vált ki. A két nem által átélt orgazmus között azonban különbség van: míg a férfiaké általában pár másodpercig, addig a nőké jellemzően hosszabb ideig tart, ráadásul az intenzitása is változatosabb. Nők esetében a tetőpont a klitorisz közvetlen ingerlése által érhető el akár szexuális együttlét, akár önkielégítés során.

A nők nagy része a behatolásos közösülés során nem tapasztalja meg az orgazmus élményét, náluk tehát a csikló közvetlen ingerlésére van szükség. Ebben a szervben több mint 10.000 idegvégződés található, és az egyetlen funkciója a szexuális öröm biztosítása: miért ne hoznátok ki belőle a lehető legtöbbet?

A csiklóizgató története

Az önkielégítés az emberiséggel egyidős, az elmúlt száz évben azonban az ehhez használható segédeszközök komoly változáson mentek keresztül. Kezdetben rendelkezésre állt a vibrátor, melynek legnépszerűbb fajtája a fallikus készülék volt. Ahogy azonban azt említettük, a nők nagy része képtelen a hüvelyi orgazmusra, gyorsan megjelent tehát az igény egy újfajta megközelítésre.

A léghullámos csiklóizgatók a 2010-es években jelentek meg, és forradalmi újdonságnak számítottak, hiszen azoknak a nőknek is segítettek az orgazmus átélésében, akiknek ez korábban nem sikerült. A termék gyorsan népszerűvé vált tehát, manapság pedig már ez az egyik legkeresettebb szexuális segédeszköz.

Hogy működik a csiklóizgató?

A léghullámos csiklóizgatók a használat során szívó impulzusokkal izgatják a csiklót, méghozzá a szerv köré illeszthető szívóharang segítségével. Ebből is látszik, hogy ezek az eszközök külső használatra szolgálnak: a szívóharangot a klitorisz köré kell helyeznetek úgy, hogy teljesen eltakarja a csiklót. Bekapcsolás után az eszköz léghullámokat generál, ezzel pedig pillanatok alatt elérhető az orgazmus. Ha a csiklóizgató használata során a stimuláció nem elég kielégítő, csak egy kicsit kísérletezzetek az elhelyezésével a megfelelő pozíció megtalálása érdekében.

A csiklóizgató nagy előnye, hogy nem ér hozzá ténylegesen a csiklóhoz, így az kevésbé „fárad el”, és egymás után többször megtapasztalható az orgazmus – arról nem is beszélve, hogy ezáltal rendkívül higiénikus az eszköz használata. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy használat előtt és után olyan tisztítószerrel fertőtlenítsétek a csiklóizgatót, melyet kifejezetten szexuális segédeszközökre terveztek!

A csiklóizgató jellemzői

A stimuláló számos méretben és formában elérhető, azonban mindegyikről elmondható, hogy tökéletesen illeszkedik a kézbe, használata pedig nagyon egyszerű. Ha helyesen helyezitek fel, akkor a működése alig jár hanggal, így semmi nem vonja el a figyelmeteket arról, hogy önmagatokra koncentráljatok.

A legtöbb termék több különböző szívástípusra képes, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebbet.

A termék anyaga

A csiklóizgatók szilikonból készülnek, mely teljes mértékben biztonságos és ártalmatlan a test számára még akkor is, ha a hüvelyi nyálkahártya különösen érzékeny, vagy ha valamilyen allergiában szenvedtek. A szilikon kellemes, puha tapintású, szagtalan, és gyorsan felveszi a testhőmérsékletet. Valamennyi termék 100 százalékban vízhatlan, így akár a zuhany alatt is kipróbálhatjátok, de a fürdőkádba is magatokkal vihetitek.

Fontos azonban, hogy a csiklóizgatók mellé kizárólag vízbázisú síkosító használható, a szilikonos változat ugyanis megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

A csiklóizgató vezérlése és feltöltése

Stimulálóink beépített akkumulátorral rendelkeznek, a működési idő pedig termékenként változhat. Egyes eszközök a rajtuk található gomb segítségével kapcsolhatók be, és itt állítható az intenzitás erőssége is. Létezik azonban modernebb változat is, mely okoseszközzel vezérelhető egy alkalmazás letöltése után. Itt olyan extra funkciók is elérhetők, mint a zene ütemére való rezgés vagy a távvezérlés, így akár egy távkapcsolat fontos kiegészítője is lehet a készülék.

Az eszközök egyszerűen, USB-kábel segítségével feltölthetők.
 
A Lolipop webshopjában elérhető termékek kifogástalan minőségben készülnek, közöttük mindenki megtalálja majd az igényeinek és ízlésének megfelelő csiklóizgatót.
Paraméterek szűrése

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...