Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Satisfyer Orca pulzáló és vibráló csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Bevezető ár

Satisfyer Orca pulzáló és vibráló csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 18 995 Ft
Ár:
16 995
Ft
Megspórol: 2 000 Ft (11%)
Jól jöhet Önnek:
JO Fresh Scent Misting fertőtlenítőszer 120 ml 3 995 Ft
Csiklóstimuláló gél nők számára a csikló felmelegítésére és az érzékenységének növelésére
Orgasmic Touch csiklóstimuláló gél 50 ml 4 945 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Stimulálja a csiklót mind a nyomáshullámokkal, mind a rezgésekkel
  • A rezgéseknek köszönhetően nem kell a kezével mozgatnia a stimulátort
  • A nyomáshullámok és a rezgés külön-külön is használhatók
  • Kézitáskás mini stimulátor
  • Gyönyörű, játékos kialakítású, ajándéknak is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Több mint 25 darab készleten
Termékleírás
A Satisfyer Orca csiklóizgató gyönyörködteti a hölgyeket szép kialakításával és kivételes funkcióival - rezgésekkel és léghullámokkal.  

A léghullámok egy viszonylag széles nyíláson keresztül áramlanak, így a kellemes hullámok nemcsak magát a csiklót, hanem annak közvetlen környezetét is elérik.

Ha eddig egy stimulátor mozdulataival kellett segítenie magát a klitorális orgazmushoz, az Orca stimulátornak köszönhetően többé nem kell. Az általa sziszegő rezgések helyettesítik a gyengéd mozdulatokat. Így csak annyit kell tennie, hogy tegye a testére a stimulátort, lazítson és várja az orgazmusát.

Az ínyenceknek és az orgazmusukat maximalizálni akaró hölgyeknek azt ajánljuk, hogy fűszerezze szólójátékát egy csiklóstimuláló géllel, amely növeli az idegvégződések érzékenységét. 

A vibrátor kis testében 2 motor található, mindegyik külön vezérelhető. Javasoljuk azonban, hogy egyszerre mindkettőnek hódoljon. A készülék 11 fokozatosan növelő  nyomáshullámmal és 10 rezgésprogrammal rendelkezik.

Ha beindítja a fantáziáját, rájön, hogy a mellbimbói is szeretik a nyomást és a rezgést. Tegye a stimulátort a mellbimbóira, és meglátja a saját szemével...

Az Orca vibrátor mini méretének köszönhetően ideális útitárs. A stimulátor szinte semmi helyet nem foglal, és nyugodtan hordozhatja a táskájában. Így mindig kéznél lesz. 

A vibrátor kis méretét még az apró női kezek is értékelni fogják, a csiklóizgató tökéletesen illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető.

A mini csiklóizgató prémium minőségű szilikonból készült, ftalátmentes és hipoallergén. Az anyag kivételes minősége mellett élvezheti a gyönyörű, gyilkos bálnára emlékeztető kialakítást is. 

Zuhanyzáskor vagy kádban is kényeztetheti a csiklóját, az összes többi Satisfyer termékhez hasonlóan az Orca is vízálló. Könnyedén kibírja a 30 perces, 1 méteres mélységig tartó merülést.

A fekete-fehér pingvin alakú vibrátor feltöltése mágneses USB-kábellel történik, amely természetesen a csomagban található.
  
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8716
Hosszúság: 11,5 cm
Tömeg: 115 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 11 nyomáshullám-mód + 12 rezgésmód
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...