Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Vákuumpumpák férfiaknak és nőknek

Problémája van a merevedéssel? Egy olyan segédeszközt keres, amely nagyobbá varázsolja a péniszét, alaposan ellátja vérrel a hüvelyét, vagy amivel izgathatja a mellbimbóját? Próbálja ki a vákuumpumpákat!

A péniszpumpa gyors és hatékony segítség a gyengébb erekció esetében. Ha nincsenek merevedési zavarai, de kicsit növelni szeretné a pénisze méretét, a vákuumpumpa önnek is segíthet. Az általa létrehozott vákuum sok vért áramoltat a péniszbe, amelyet akár néhány centiméterrel is meghosszabbíthat, ezen felül meg is keményedik, és a péniszgyűrű helyes használatával ez az állapot nagyon sokáig fenntartható.

A puncipumpa a vákuum létrehozásának elvén működik, ami a hüvelyben és a körülötte lévő területen vérbőséget idéz elő, így sokkal érzékenyebbé válik bármilyen érintésre. A vérbőség magát a csiklót is érinti, ami garantálja az igazán erős, többszörös orgazmust.

A mellbimbószívók, esetleg a testén található bármilyen más erogán zónák stimulálásával az izgatás és a gyönyör egy teljesen más dimenziójába juttatja a testét.
BimbópumpákPéniszpumpákPuncipumpák
Paraméterek szűrése
Erogén zónák
Extra stimuláció

Miért érdemes nálunk vásárolni

Maximális
diszkréció
Szállítás
48 órán belül
Minden
raktáron
220 000+
vásárló
Tanácsadás
a kiválasztás során
Beolvasás ...