Satisfyer Partner Box 3 smart erotikus segédeszköz készlet

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Partner Box 3 smart erotikus segédeszköz készlet

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
36 995
Ft
PLUSZOK:
 • Kedvező áron kapható szett
 • Ideális ajándék
 • A segédeszközök mindkét partner örömére szolgálnak
 • Minőségi szilikon játékok
 • Minden eszköz használható alkalmazással, illetve anélkül is
A termékhez még nem érkezett értékelés
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
E kedvező áron kapható Satisfyer Partner Box 3 készlet teljes körű ellátást biztosít a párok számára. Kíváló minőségű Satisfyer játékokat tartalmaz – vibráló erekciós gyűrűt, bugyi vibrátort és páros stimulátort.

Ez a gyönyörűen csomagolt erotikus segédeszköz készlet, mely kíváló ajándékként, az alábbi 3 segédeszközt foglalja magába:
 • SATISFYER ROYAL ONE SMART VIBRÁCIÓS GYŰRŰ

  A Satisfyer Strong One erekciós rezgőgyűrűnek köszönhetően az erekció erősebb és hosszabb lesz, valamint az azt követő csúcspont intenzívebbé válik. A rezgések a női csiklót is stimulálják. A finoman lekerekített élek az egyik partnert sem fogják nyomni. Az erekciós gyűrű 10 rezgésmódot biztosít.
 • DOUBLE JOY VIBRÁTOR PÁROKNAK

  A Satisfyer Double Joy vibrátor U betű alakú. Az alsó, keskenyebb része kerül a hüvelybe és tökéletesen tapad a G-ponthoz. A felső, szélesebb rész a csiklóra helyezve rezgésekkel stimulálja azt.

  A vibrátor 2 motrocskával rendelkezik, mindegyik az egyik végén helyezkedik el (az egyik a G-ponton, a másik a csiklón). A vibrátort, a párjával való szeretkezés során is használhatja, ilyenkor a rezgések őt is stimulálják majd. A páros vibrátor 10 vibrációs módot kínál.
 • SEXY SECRET BUGYIVIBRÁTOR

  A Satisfyer Sexy Secret vibrátor a hüvely egyik oldalára illeszkedik és részben stimulálja annak belsejét. A másik oldalról egy kiálló golyócska tapad a csiklóhoz, melyet 10 rezgésmóddal stimulál.

  A Sexy Secret vibrátort szinte majdnem mindegyik szabású bugyiba behelyezheti. Egy kerek mágnessel tudja a helyén tartani, amely az elülső oldalán helyezkedik el. A Sexy Secret azonban enélkül is használható, ha a bugyi varrásában található ú. n. "zsebbe" helyezi. Azonban, figyelembe kell venni, hogy ilyenkor a vibrátor kissé elmozdulhat.
Az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően (iOS és Android rendszer számára elérhető) minden játék párosítható az Ön telefonjával. Így mindegyik lehetősége végtelen számúra bővül. Beállíthatja saját rezgésmódjait, élvezheti a kedvenc zenéje ritmusára való rezgéseket, és különösképpen, minden játékot távolról irányíthat.

Hogy miképp párosíthatja a Satisfyer-t telefonjával, megtalálja blogunkon. 

Minden erotikus segédeszköz orvosi szilikonból készül. Ennek a kíváló minőségű anyagnak számos előnye van. Nagyon gyengéd a bőrhöz, gyorsan felveszi a testhőmérsékletet és könnyen tisztán tartható. Érintésre minden erotikus segédeszköz rendkívül sima és puha.

Ráadásul, az összes játékot élvezheti víz alatt is, így a szerelmi játékok átkerülhetnek a fürdőkádba vagy a zuhanyzóba.

A csomag tartalmát képző USB kábel segítségével minden kütyüt fel tud tölteni.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8515
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...