Fetish Fantasy Hollow 6 tölthető üreges Strap-On távirányítóval

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fetish Fantasy Hollow 6 tölthető üreges Strap-On távirányítóval

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 46 000 Ft
Ár:
41 790
Ft
Megspórol: 4 210 Ft (9%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft
Lubido 100 ml 2 790 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Távirányítóval vezérelhető vibrációk / zavaró kábelek nélküli használat
  • USB-kábel segítségével tölthető motor / nincs szükség további elemek vásárlására
  • A pénisz behelyezésére szolgáló üreg kb. 10 cm mély
  • Erős vibrációs teljesítmény / a motor viszonylag csendes működése
  • Akár 10 rezgési mód / vezérlés távirányítóval / vezérlés közvetlenül a terméken
  • Makkban elhelyezett vibrotojás = legerősebb vibrációk a csúcsban
  • A hám rugalmas pántja, ami akár 132 cm derékbőségre alkalmas
Termékleírás
Egy átlagos közép-európai férfi méretével rendelkező vibrációs felcsatolható pénisz a Pipedream márkától, amelyet nemtől függetlenül használhat.

A strap-on nagyon élethűen van kidolgozva, az alakja a makktól kezdve egészen a pénisz tövéig fokozatosan bővül. A felülete enyhén erezett, a herék jellegzetesen ráncosak, csakúgy, mint az igaziak. Az anyag a középső részen enyhén hajlékony, de mivel a vibrotojás a csúcsban helyezkedik el, egyúttal elég kemény ahhoz, hogy két nő is használhassa, anélkül, hogy a belső üreget ki kellene töltenie. Ennek az anyagnak köszönhetően a Strap-on hagyományos vibrátorként is használható.

A pénisz ürege nagyjából 10 cm mély. A pénisz hossza önmagában, amit bevezethet a hüvelybe vagy az ánuszba, 14 cm, egészen a herékig. A makk szélessége több mint 3 cm, a tővénél összesen 4,5 cm-ig terjed.

A vibrátor a mellékelt USB-kábellel tölthető fel. A csatlakozó bevezetésére szolgáló nyílás a herében található. A másik here rejti azt a gombot, amivel szabályozhatja a rezgést.
Az újratölthető motornak köszönhetően a vibrátort bárhol feltöltheti és használhatja, ahol van áram, és nem kell folyamatosan elemeket vásárolnia.

A mellékelt távirányító is szolgál a 10 rezgési és pulzációs üzemmód vezérlésére. Előnye, hogy ennek a Strap-on hámnak a használatával már többé nem lesz sehol sem a zavaró kábel, ami használat közben szükségtelenül is zavarta volna önt. A rezgéseket a heréken elhelyezkedő gombbal is megváltoztathatja.

A hám pántjai nagyon rugalmasak, a kerületének hossza 73 cm és 132 cm között mozog.

A konstrukció a zuhany alatti használatra is alkalmas, azonban tartsa észben, hogy maga a hám anyagból készült, ezért a zuhanyzóban való használat után alaposan meg kell szárítani.

A maximális élvezet elérése érdekében ne felejtse el bekenni a pénisz teljes felületét síkosítóval, aminek köszönhetően könnyen behatol a hüvelybe, és az anyag nem fog horzsolni.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7003
Szín: Testszínű
Hosszúság: 18,0 cm
Használható hosszúság: 14,0 cm
Átmérő: 3,2 - 4,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 mód
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.