Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Ultimate Butterfly Strap-on távirányítós vibráló bugyi

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Ultimate Butterfly Strap-on távirányítós vibráló bugyi

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
33 995
Ft
PLUSZOK:
  • A bugyi alakú vibrátor alkalmazkodik a női ívekhez
  • A bugyi nyitott hátsó része közvetlen hozzáférést biztosít a popsihoz
  • A távirányító hatótávolsága akár 25 méter
  • Haspánt akár 152 cm-es átmérőig
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az Ultimate Butterfly Strap-On egy vibráló bugyi a Fantasy for Her sorozatból. Lehetővé teszi, hogy bármilyen ruha alatt, bármikor és bárhol élvezze a klitorisz stimulációt.

A vékony vibrátor úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a női ívekhez. A "szilikon bugyi" belsejében egy csiklóizgató kiemelkedés található.

A vibráló rész mérete 9 x 4,5 és mindössze 1,9 cm magas. A formájának köszönhetően azonban nem érez semmilyen nyomást vagy kellemetlenséget.

Felveszi a bugyit és élvezheti a 7 rezgésprogramot és a 3 sebességet. Ezek királyi módon gondoskodnak a csiklójáról, a hüvelybemenetéről, a szeméremajkakról és a gátról.

 A "bugyi" pántokból áll, amelyek alkalmazkodnak a teste ívéhez. A haspánt gyönyörű rózsaszín csipkéből készült. Ez rendkívül rugalmas, és 76 cm - 152 cm-es körmérethez igazítható.

Bónuszként a bugyi teljesen szabad hozzáférést biztosít a fenékhez. Ez megnyitja a lehetőséget arra, hogy nyilvánosan élvezze az anális gyors numerát. Ugyanígy élvezheti a lassú anált is, ahol partnere a csiklót stimulálja és a G-pontot kényezteti. Ez kellőképpen ellazítja őt, és a fenékbe való behatolásnak zökkenőmentes lesz.

Az apró távirányító, amelyet könnyedén elrejtheti a tenyerében, hatótávolsága bő 25 méter.

Ez azt jelenti, hogy nem csak önmaga irányíthatja az örömét - az irányítást átadhatja a párjának is. Akár egy bevásárláskor, társaságban, vagy sétán is. Amíg 25 méteren belül van, addig az élvezete az ő kezében van.

A vibrátor nagyon csendes, senki a környéken nem fog rájönni a pikáns titkára.

Felülete puha, selymes, szinte bársonyos. Ez az orvosi minőségű szilikonnak köszönhető, amelyből a rezgő rész készült. Így még az allergiások is felvehetik a vibráló bugyit.

Használat után törölje le a bugyit nedves ruhával, vagy öblítse le enyhe vízsugár alatt. A vibráló rész megállja a helyét, vízálló. Azonban ne merítse alá, nem erre tervezték.  

A csomagban egy mágneses USB-kábelt is talál, amely a bugyivibrátort és a távirányítót is tölti. A vibrátor 1,5 óra alatt töltődik fel, a vezérlő pedig 2 óra alatt. Ezután további 2 órán át élvezheti a gyönyört nyilvánosan, a vezérlő pedig 10 órán át tart feltöltve.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a bugyivibrátor, és szeretné hozzáadni a G-pont stimulációt, nézze meg az Ultimate G-Spot Strap-on vibráló bugyit.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8761
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Vastagság: 19 mm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 10 mód
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...