Satisfyer Viva La Vula 3 stimuláló csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Viva La Vula 3 stimuláló csiklóizgató

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
150 ml-es csomagolású organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre, melyet kifejezetten a játékszerek fertőtlenítésére fejlesztettek ki.
Stimul8 organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre 150 ml 3 495 Ft
JO FOR HER Chill hosszan tartó hatással rendelkező hűsító stimuláló gél csiklóra.
JO FOR HER Chill - Cooling Tingling hűsítő stimuláló gél csiklóra 8 545 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8721

PLUSZOK:
  • A csikló és a környéke (szeméremajkak) szélesebb körű stimulálását szolgálja
  • Rövid és vastag hüvelyvibrátorként is használható
  • A vibrátor egész teste használható stimulálásra, beleértve a fogantyút is
  • A fogantyú csak enyhe rezgést kap, így könnyen kezelhető
  • Utazásbarát méretek
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
Ez a prémium minőségű vibrátor elsősorban a német Satisfyer márkától származó erotikus klitoriszstimulációra szolgál. Használata azonban korlátlan.

A játékos hal alakú kialakítás gyönyörködtetni fogja a női szemet. Nemcsak szép, hanem funkcionális is. A testnek 12 széles tartományú rezgésprogram fog örömet okozni - a gyengébbtől az igazán erősig. 

Nézzük először a kerek testet. A lekerekített formák a szélesebb körű klitoriszstimulációt szolgálják. Nemcsak azt fogják eltalálni, hanem a szeméremajkakat is. Ezért ha csak a csikló erősen célzott stimulálására vágyik, a Vila la Vulva 3 nem az ön számára készült.

A stimulátor lekerekített haltestét nyugodtan behelyezheti a hüvelyébe. Az 5,2 cm-es használható hossz így gondoskodik az alsó részről és a bejáratról. 

Mi a helyzet az anális ingerléssel? A Viva la Vulva 3-mal nyugodtan. A stimulátor lekerekített formáit a popsi bejáratához helyezze. A rezgések ellazítják a popsi bejáratot, és az anális játék könnyebben megy.

A hal alakú stimulátort használhatja mellbimbó simogatására, vagy partneri előjáték közben is. Helyezze a Viva la Vulva 3 vibrátort a makkra vagy a gátra, és nézze meg, mi történik...

A halszálka alakú fogantyú egy külön fejezet. Először is, remekül kezelhető, és szépen illeszkedik a kézbe. Van rajta egy gomb is, amely a rezgéseket kapcsolja.

Másodszor, annyiban innovatív, hogy csak gyenge és alacsony rezgések jutnak bele, így a kezelés nagyon kényelmes, a kéz nem remeg. A mély és erős rezgések a lekerekített testre jutnak. A gyengébb rezgések a fogantyúban tovább alkalmazhatók azokon a helyeken, amelyeket csak nagyon gyengén szeretne ingerelni.

Ráadásul a mini kézitáska típusú vibrátor bárhová elkísérheti önt. Játékosan elrejtheti a bőröndjébe vagy a kézitáskájába.

A Viva la Vulva 3 ráhelyezhető vibrátor teljes teste rendkívül sima és kiváló minőségű szilikonból készült. Nem tartalmaz káros anyagokat vagy ftalátokat, ezért az allergiásoknak is tetszeni fog. A stimulátor érintése kifejezetten kellemes, még a legérzékenyebb helyeken is.

A halvibrátor a vízben is otthonosan mozog. Vízálló kialakításának köszönhetően kibírja a 30 perces elmerülést 1 méteres mélységig.

A Viva la Vulva 3 klitoriszvibrátort a mellékelt USB-kábellel töltheti fel. A klitoriszvibrátort 2 óra alatt feltöltheti, és utána 1 órán át szórakozhat vele.

A játékos hal alakú kialakítás gyönyörködtetni fogja a női szemet. 

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.   
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8721
Hosszúság: 8,5 cm
Használható hosszúság: 5,2 cm
Átmérő: 4,6 cm
Tömeg: 79 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 12 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...