Delight Pussy Lichee Silicone gésagolyók - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Delight Pussy Lichee Silicone gésagolyók - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 995
Ft
PLUSZOK:
  • Hipoallergén szilikon anyag
  • Hosszú hajlékony zsinór az egyszerű eltávolítás érdekében
  • Egy darab szilikonból készült - nem porózus felület
  • Érezhető vibrációk
4,7
3 értékelés alapján
200+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
 A jó minőségű Delight Pussy Lichee szilikon gésagolyó tökéletes (nem csak) szexuális segédeszközök minden hölgy számára. Helyezze be a golyókat és fogjon hozzá az izomerősítő gyakorlatokhoz. Otthon, a munkahelyén vagy akár kávézás közben is... Használja rendszeresen az egészsége érdekében, valamint ha jobb, hosszabb és intenzívebb orgazmust szeretne elérni.

Erősítse meg a medencefenék-izmait a Lichee golyókkal. A golyók teste rugalmas, és selymesen puha tapintású. A Delight Pussy Lichee Silicone 100% orvosi szilikonból készült. Teljesen ártalmatlan a test számára, és tökéletesen alkalmas azoknak a hölgyeknek, akik a múltban allergiás reakciókat tapasztaltak az alacsonyabb minőségű anyagok használata közben.

A golyók licsi alakúak, és a nem szabályos kialakításuknak köszönhetően könnyen a hüvelyben tarthatók. Mindkét golyó belsejében egy kisebb acélgolyó helyezkedik el, amely mozgás közben a külső golyó falához ütközik, ami érezhető rezgéseket eredményez.

A Delight Pussy Lichee Silicone gésagolyók felülete nem porózus, így a megfelelő tisztításnak köszönhetően garantált a maximális higiénia. A "zsinór" mindössze 4 mm széles, így a golyók használata közben észre sem fogja venni, hogy ott van.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Héder
Értékelve: 2022.10.21.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Zsusza
Értékelve: 2020.03.27.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Dominika
Értékelve: 2019.07.23.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Gyors szállitás
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4886
Hosszúság: 19,5 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...