10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Satisfyer Double Wand-er smart masszázsfej XXL fehér

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Double Wand-er smart masszázsfej XXL fehér

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 499
Ft
PLUSZOK:
 • Korlátlan funkciók az alkalmazás használatával
 • Lehetőség saját rezgés/pulzálás/eszkalációs módok létrehozására
 • Ingyenes IOS és Android alkalmazás
 • A fej külön is használható alkalmazás nélkül
 • 10 rezgési mód alkalmazás nélkül / mindegyik akár 6-szorosára is felerősíthető
 • 2 cserélhető fej
 • 1.fej hüvelyi behatoláshoz / G-pont / A-pont stimulációhoz
 • 2.fej az egész test erogén zónáinak külső stimulálásához / testmasszázsra is alkalmas
 • Az újratölthető motor szuper erős rezgései
 • USB töltés / nem kell elemeket vásárolnia
 • Antiallergén szilikon anyag / selymes anyag a bőrrel érintkezve
 • Vízhatlan
Termékleírás
A nagy XXL Satisfyer Double Wand-er masszázsfej a Satisfyer masszázsfejek második generációja. Ön és partnere a Double Wand-er-t az ingyenes alkalmazás által biztosított fejlett funkciókkal is használhatja.

A Smart verzióban a fej korlátlan használatot biztosít az alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy saját rezgési módokat hozzon létre, az erotikus eszköz a kedvenc zenéjének ritmusára rezeghet, vagy kiválaszthat egy korábban létrehozott rezgésmódot a könyvtárból.
Az alkalmazást Android vagy IOS okoseszközökön használhatja.
Ha csak egy gyors kalandra van kedve, a fejet az alkalmazás nélkül is használhatja a gombok segítségével. 10 rezgési, pulzációs vagy eszkalációs mód közül választhat. Ezek közül mindegyiket 6-szorosára lehet erősíteni. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás nélkül is akár 60 intenzív rezgési mód közül választhat.

A Wander-nak két cserélhető feje van, az egyik klasszikus kerek, a másik hosszú és kiálló. A kerek fej kiválóan alkalmas az erogén zónák külső stimulálására, de például a merev testizmok masszírozására is.
A második fej hosszú, kiálló stimulátorral, hüvelyi vagy anális használatra készült. Görbe vége kiválóan alkalmas a G-pont vagy a női prosztata - az A pont - ingerlésére. Amikor teljesen behelyezik a hüvelybe, a fej kerek része a csiklóhoz is tapad, és azt is stimulálja.

A szilikon wand selymesen puha tapintású, szagtalan és illatmentes, és a bőrrel való érintkezést követően gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. A szilikon egy antiallergén anyag, aminek köszönhetően mindenki számára alkalmas, még azok számára is, akik nagyon érzékenyen reagálnak az olcsó, kevésbé minőségi anyagokra, vagy allergiások számára, esetleg azoknak, akik érzékenyen reagálnak a latexre.

A fej motorja nagyon nagy teljesítményű, újratölthető, így olyan teljesítményt nyújt, amelyet a hagyományos, elemekre működő termékekkel soha nem érhetne el. Végül, de nem utolsósorban, az újratölthető szexuális segédeszközök használatának nincs olyan hátránya, hogy folyamatosan elemeket kellene vásárolnia.

Ráadásul a fej vízhatlan, így a megfelelő vibráció kiválasztása mellett dönthet úgy, hogy az ágyban begubózva használja, vagy a kellemes, meleg vízzel teli kádban fog vele relaxálni.

Függetlenül attól, hogy a masszázs wand -dal a hüvelyt, popsit, mellbimbókat vagy a bátrabbak belülről fogják a hüvelyt stimulálni, javasoljuk, hogy vigyen fel legalább egy kevés vízbázisú síkosítót a "fej" felületére. Ezáltal a felülete kellemesen csúszóssá válik, és a teste is érzékenyebb lesz, a gyönyör pedig hamarabb fog eljönni. Használhat stimuláló gélt vagy krémet is, amit a vaginára és a csikóra kell felvinni, oda helyezi a wandot, és már élvezheti is a kirobbanó orgazmust!

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7955
Hosszúság: 30,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Tömeg: 939 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...