Mi az a strap-on?

Az a feltételezés, hogy a strap-on egy melegeknek való segédeszköz, már rég nem állja meg a helyét. Egyre gyakrabban kísérleteznek ezzel a játékkal a heteroszexuális párok is, akik nem félnek eldobni az előítéleteiket vagy szégyenlősségüket az ágyban, és szeretnék kipróbálni, hogy milyen érzés is az, ha a hálószobában felcserélődnek a szerepek. Tehát mi is az a strap-on és hogyan kell használni?

Ha valaki azt mondja, hogy strap-on, akkor az elbeszélő egy enyhén ívelt pénisz alakú segédeszközre gondol, amelyet egy hámba kell felcsatolni. Azt az adott személy oldalt rögzíti, aki ki akarja elégíteni a partnerét. A konkrét segédeszköztől függően a műpénisz lehet vibráció nélküli, de vibráló is. A felcsatolható dildónak különböző formájú, átmérőjű és hosszúságú lehet. Általában szilikonból, műanyagból vagy gumiból készül.

Ha egy vibrációs dildóról van szó, a strap-on valószínűleg távirányítóval is rendelkezik, amivel szabályozhatja a rezgéseit. Leggyakrabban kábellel van a dildóhoz kapcsolva, és a hátulján egy klipes fogantyú van, ami lehetővé teszi, hogy a vezérlőt a hámhoz csatlakoztassa, hogy a megfelelő rezgésmód kiválasztását követően a játék közben ne legyen útban a vezérlő.

Ez alól a kétvégű pénisz kialakítású felcsatolható strap-on sem kivétel, amelyet nők számára terveztek. Ennek az egyik végét a hüvelybe kell helyezni, a másik végével pedig behatolhat a partnerébe. Ennek köszönhetően mindkét résztvevőnek része lehet a gyönyörben.

Különleges típusnak számítanak a férfi hámok. Egy ilyen segédeszköznek olyan testre szabható hámja van, ami viselés közben nem zavarja a férfi nemi szervét. Ezt a fajta felcsatolható péniszt gyakran kettős behatoláskor használják, amikor a férfi a péniszét a partnere hüvelyébe csúsztatja, a felcsatolható péniszt pedig a popsijába, vagy fordítva.

Ki használja a strap-ont?

Azt gondolja, hogy a strap-on leszbikusok számára készült? Ennek épp az ellenkezője igaz. Ugyanis úgy tudni, hogy először pont a heteroszexuális párok hálószobájába férkőzött be, ahol a nő a férjét a végbélbe való behatolással akarta boldoggá tenni. Ezt a technikát peggingnek nevezik, és röviden szerepcserét jelent az ágyban - nem a férfi az, aki behatol a partnerbe, hanem a nő veszi át ezt a kezdeményezést.

Az eredmény a prosztata és a végbél stimulálása. Bár nem mindenki nyitott erre a technikára, miután kipróbálták, kevesen panaszkodnak rá. Az orgazmus sokkal intenzívebb az ánuszba való behatolás miatt, amiért a már említett prosztata-stimuláció a felelős.

Ki akarja próbálni a pegginget?

Ebben az esetben alapos előkészítésre és bizalmas párbeszédre van szükség. A strap-onon kívül anális szexre alkalmas síkosítóra is szüksége lesz. Az ilyen síkosítót kifejezetten olyan nyálkahártyára fejlesztették ki, ami nem képes magától benedvesedni. Az állaga valamivel sűrűbb, a gél nem folyik ki és nem szárad meg, és biztosítja a könnyű csúszást a közösülés teljes ideje alatt.

Ha először próbálkoznak a pegginggel, fokozatosan és könnyedén kell kezdeniük. Az anális nyílás megfelelő síkosítása és gyengéd izgatása mindent megkönnyít, ezért szánjon időt és ne siessen sehova. Lassacskán csúsztassa be a strap-on csúcsát, és ne felejtse el közben izgatni a heréket és a péniszt. Ha vibrációs strap-onja van, az megkönnyíti az egész behatolási folyamatot az ön számára.

A strap-on egy olyan szexuális segédeszköz, ami minden pár számára felélénkítheti a hálószobai rutint. Kísérletezésre ösztönöz, és hozzájárul a partnerek közötti bizalom elmélyítéséhez.
Szerző
Martina
2019.09.14.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 041
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...