Legyen szex idősebb korban is!

Az életkor nagyobb szerepet játszik a férfiak szexualitásában, mint a nőkében. A nők előrehaladott koruk ellenére mindig képesek a szexuális együttlétre. Lehetnek komplikációk, lehet, hogy a szex nem kényelmes, de képesek rá. A férfiak azonban sajnos nem mindig. A férfiaknál a szexuális együttlét alapja a megfelelő erekció. És ez néha problémát jelenthet az idősebb korú férfiak számára. Szex az idősebb férfiaknál.
A férfi 30-40 év között éli meg az arany szexuális életkorát. A következő 10 évben a teljesítmény fokozatosan csökken. 50 éves kor után már nagy változások érezhetők. Ezek a változások a férfi test természetes folyamataihoz kapcsolódnak. A tesztoszteron mennyisége csökken, ami erekciós problémákat okoz. Az orgazmus egy idős férfi esetében általában rövidebb, az erekció gyengébb, néha nehéz elérni. Vigyázat, a merevedési zavar gyakran a kezdődő cukorbetegség első tünete. Nem szabad szégyellni, és ha szükséges, jobb, ha szakember segítségét kérjük. 

A prosztata megnagyobbodása is állhat az erekciós probléma hátterében. Ezzel a problémával a szexuális étvágy is csökken.
Természetesen az a tény, hogy a test öregszik, nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a szexuális örömökről.

Az első megoldásnak egy hosszabb előjátéknak kell lennie, amely kellőképpen felizgatja a férfit. Sok idősebb pár gyakrabban gyakorolja az orális szexet, mint fiatalabb korában. Az orális szex ideális módja a lassú, de tartós izgalomnak. Nyugodtan próbáljon ki ízesített síkosító gélt, mindkettőjük számára élvezetesebb lesz.
A második megoldás a vákuumpumpa használata, amely azonnal feltölti a péniszt, ami erősebb erekciót eredményez.
Megpróbálhatja az erekciófokozó tablettákat is. A különböző porok, amelyeket csak a nyelv alá kell helyezni, és amelyeknek köszönhetően a hatóanyagok azonnal felszívódnak, szintén jó hatásúak. Ha magas vérnyomásra vagy cukorbetegségre szed gyógyszert, feltétlenül konzultáljon orvosával, hogy ezek a gyógyszerek megfelelőek-e az Ön számára. Ez annak ellenére van így, hogy sok közülük természetes alapú. Orvosa felírhat Viagrát vagy péniszinjekciókat is. Ugyanakkor ismernie kell az Ön egészségi állapotát is.


Vitalitás

A férfiaknak az évek során ügyelniük kell az egészséges életmódra, sportolniuk kell (legalább sétálniuk), kerülniük kell az alkoholt és a cigarettát, de a zsíros ételeket is. Az egészséges életmód beállíthatja a vérnyomást és a szervezet általános működését, beleértve az erekciót is.

A szex és az érintés előnyös idősebb korban

A szex és az érintés idősebb korban is előnyös. Amellett, hogy endorfinokat szabadít fel, ami jót tesz a pszichének és segít megelőzni a depressziót, serkenti a vérkeringést, csökkentve a prosztatarák kockázatát. Már nincs szüksége Kamaszútra-szerű pozíciókra vagy hüvelyi közösülésre ahhoz, hogy kielégítse magát. És ez bizonyos fokú szabadságot biztosít. Néha még a fent említett orális szex vagy csak az érintés is a megoldás. A partner érintése létfontosságú egy ember számára. Összességében csökkenti a stresszt és elősegíti a mentális egészséget. Mindannyian szeretetet akarunk érezni, és az életkornak ebben nem szabad szerepet játszania.
Szerző
Barbora F.
2022.07.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
588
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...