Női prosztata! Hallott már róla?

Az orvostudomány az elmúlt évtizedekben ugrásszerűen fejlődött. A legtöbb ember laikus nézete, miszerint az emberi testet anatómiailag a legapróbb részletekig ismerjük, nem pontos. Az emberi test bonyolult, és még sok felfedezni való van. Ezt bizonyítja egy új orvosi felfedezés - a "prostata feminina" - azaz a női prosztata.Női prosztata
A nők prosztatája ötször kisebb, mint a férfiaké. Körülbelül 5 gramm súlyú, és a húgycső falában helyezkedik el, míg a férfinál a húgycsövet veszi körül. Az összetétel azonban mindkét nemnél azonos. A felnőtt nő prosztatája, méretét tekintve, megegyezik egy serdülő fiúéval.
Tehát mindenki prosztatával születik, de a nőknél elég korán leáll a növekedés.
Az eltérő mérethez és elhelyezkedéshez kapcsolódnak azok az "előnyök", amelyekkel ez a mirigy jár. Valójában jelentősen részt vesz a női szexualitásban. Ha már átélte a "nedves orgazmust", a prosztata teljes kapacitással működik. Valójában a nedves orgazmus nem a vizeletinkontinenciáról szól, ez egy megcáfolt mítosz. Ez az ejakulátum, amelyet a prosztata termel. Ez az új felfedezés reményt ad azoknak a nőknek, akik még nem tapasztalták meg az orgazmust.

Megfelelő technikák a női prosztata irritálására

A gésagolyók vagy vibráló tojások ideálisak a női prosztata stimulálására, és a frigiditást is gyógyíthatják. A szakértők szerint ez egy új erogén zóna, és a kutatások szerint a nők 70%-ánál sikerült már coitális orgazmust elérni az ingerlési technikákkal. A legtöbb szakértő azonban egyetért abban, hogy a női prosztata nem a G-pont. Ezek az ingerlési technikák azoknak a nőknek is segíthetnek, akik nem elégséges hüvelynedvesedésben szenvednek. Síkosítóval kombinálva visszahozhatják néhány nőnek a szexuális örömét.

Venušine guličky

Gésagolyók 

Ára: 1690 FT-tól
Ezenkívül a "prostata feminina" részt vesz a szerotonin termelésében, ami nagyban befolyásolja a boldogságot és általában az érzelmeket. A felfedezés teljesen új perspektívát nyit a nőgyógyászatban és a női problémák kezelésében. Ebben a tekintetben is egyértelműen pozitív felfedezésről van szó.

A női prosztata által okozott problémákat a múltban gyakran nem kezelték megfelelően, mivel a nők nem tudtak a létezéséről. Ezeket a problémákat gyakran más szerveknek tulajdonították, tévesen diagnosztizálták és hatástalanná tették a kezelést. A közelmúltig nem lehetett diagnosztizálni a prosztatarákot egy nőnél, mivel ez a szerv nem létezett a női testben (elméleti szempontból). Ma körülbelül 25 megerősített prosztatarákos esetről tudunk. Ez a szám valószínűleg növekedni fog, de továbbra is igaz, hogy a férfiak anatómiailag hajlamosabbak a prosztatarákra.

A női nemi szervek új szemlélete tehát mindannyiunk számára előnyös - mind egészségügyi, mind szexuális szempontból.

Szerző
Barbora F.
2021.10.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
962
0
Érdekességek és újdonságok
2019.12.11.
Mi az a Cuckold?
A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.
806
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.