Női prosztata! Hallott már róla?

Az orvostudomány az elmúlt évtizedekben ugrásszerűen fejlődött. A legtöbb ember laikus nézete, miszerint az emberi testet anatómiailag a legapróbb részletekig ismerjük, nem pontos. Az emberi test bonyolult, és még sok felfedezni való van. Ezt bizonyítja egy új orvosi felfedezés - a "prostata feminina" - azaz a női prosztata.Női prosztata
A nők prosztatája ötször kisebb, mint a férfiaké. Körülbelül 5 gramm súlyú, és a húgycső falában helyezkedik el, míg a férfinál a húgycsövet veszi körül. Az összetétel azonban mindkét nemnél azonos. A felnőtt nő prosztatája, méretét tekintve, megegyezik egy serdülő fiúéval.
Tehát mindenki prosztatával születik, de a nőknél elég korán leáll a növekedés.
Az eltérő mérethez és elhelyezkedéshez kapcsolódnak azok az "előnyök", amelyekkel ez a mirigy jár. Valójában jelentősen részt vesz a női szexualitásban. Ha már átélte a "nedves orgazmust", a prosztata teljes kapacitással működik. Valójában a nedves orgazmus nem a vizeletinkontinenciáról szól, ez egy megcáfolt mítosz. Ez az ejakulátum, amelyet a prosztata termel. Ez az új felfedezés reményt ad azoknak a nőknek, akik még nem tapasztalták meg az orgazmust.

Megfelelő technikák a női prosztata irritálására

A gésagolyók vagy vibráló tojások ideálisak a női prosztata stimulálására, és a frigiditást is gyógyíthatják. A szakértők szerint ez egy új erogén zóna, és a kutatások szerint a nők 70%-ánál sikerült már coitális orgazmust elérni az ingerlési technikákkal. A legtöbb szakértő azonban egyetért abban, hogy a női prosztata nem a G-pont. Ezek az ingerlési technikák azoknak a nőknek is segíthetnek, akik nem elégséges hüvelynedvesedésben szenvednek. Síkosítóval kombinálva visszahozhatják néhány nőnek a szexuális örömét.

Venušine guličky

Gésagolyók 

Ára: 1690 FT-tól
Ezenkívül a "prostata feminina" részt vesz a szerotonin termelésében, ami nagyban befolyásolja a boldogságot és általában az érzelmeket. A felfedezés teljesen új perspektívát nyit a nőgyógyászatban és a női problémák kezelésében. Ebben a tekintetben is egyértelműen pozitív felfedezésről van szó.

A női prosztata által okozott problémákat a múltban gyakran nem kezelték megfelelően, mivel a nők nem tudtak a létezéséről. Ezeket a problémákat gyakran más szerveknek tulajdonították, tévesen diagnosztizálták és hatástalanná tették a kezelést. A közelmúltig nem lehetett diagnosztizálni a prosztatarákot egy nőnél, mivel ez a szerv nem létezett a női testben (elméleti szempontból). Ma körülbelül 25 megerősített prosztatarákos esetről tudunk. Ez a szám valószínűleg növekedni fog, de továbbra is igaz, hogy a férfiak anatómiailag hajlamosabbak a prosztatarákra.

A női nemi szervek új szemlélete tehát mindannyiunk számára előnyös - mind egészségügyi, mind szexuális szempontból.

Szerző
Barbora F.
2021.10.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.12.11.
Mi az a Cuckold?
A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.
5 311
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...