Szexpózok és praktikák - Kámaszútra

A Kámaszútra egy ősi indiai szöveg, amely szexuális pozíciókat, gyakorlatokat és más dolgokat ír le a szexualitásról és a párkapcsolatról. Mivel elsősorban a szexre vagyunk kíváncsiak, rendszeresen írunk néhány jól ismert, de kevésbé ismert szexuális pozíciókról is, amelyek biztosan segítenek elűzni az unalmat a hálószobából.

Érdekességek és újdonságokErotikus történetekHogyan használni helyesenHogyan válasszunkJobb szexMi az a...Szexpózok és praktikákSzexuális egészségVélemények
Szexpózok
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
2023.09.25.
3 488
0
Szexpózok
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
1 096
0
Szexpózok
2022.08.24.
Anális higiénia: hogyan kell felkészülni az anális szexre
Az anális szexet rengeteg félinformáció, negatív megbélyegzés és boldogtalan első tapasztalatok kísérik, amelyek még mindig sokakat eltántorítanak az anális szex kipróbálásától. Az igazság az, hogy az anális szex egy teljesen másfajta élvezet, és ennek köszönhetően csodálatos orgazmusokat élhet át. Az anális játék élvezetessé tételének kulcsa a tudás! Ez nem rakétatudomány, de felkészülést igényel.
4 356
0
Szexpózok
2020.09.21.
Hogyan élvezheti a szexet a zuhany alatt?
Időnként az az érzésünk támad, hogy a zuhany alatti szex csak a romantikus filmekben jelenik meg, és a való életben ez egy olyan dolog, amiről csak álmodozhatunk. A gyakorlatban ez a jelenet teljesen másképp néz ki - minden csúszós, a víz folyik a szemébe, és lassan eltűnik a szerelmeskedés vágya. A vágy azonban nem ismer határokat, és a szex a zuhany alatt valóban megélénkítheti a kapcsolatot. Szóval hogyan élvezheti azt a lehető legjobban?
2 448
0
Szexpózok
2020.09.14.
BDSM és SM. Szuper rövidítések a szenvedélyes szexhez
Azt mondják, hogy az életet nem érdemes rövidítésekkel intézni. Van azonban két rövidítés, amit minden körülmények között érdemes kipróbálni. Ha ezeket választja, akkor számottevő gyönyört fog velük tapasztalni. Ez biztosan nem zsákutca. Lehet, hogy nem mindenki számára megfelelő ez az út, de érdemes kipróbálni. Sokan megtalálják bennük azt, ami valójában egész életükben hiányzott egy rendes szenvedélyes szexből.
2 937
0
Szexpózok
2020.07.29.
Mi az a squirting avagy nedves orgazmus?
A squirting vagy más szóval a női nedves orgazmus a szexuális területen már túlságosan is nagy jelenségnek számít. Mindenesetre többen beszélnek róla, mint ahányan megélik, mivel a nőknek csak 20%-a éri el az ágyban a squirtinget. Viszont annál gyakrabban keresnek rá a pornóoldalakon a női kilövellést tartalmazó jelenetekre, mivel minden srác be akarja bizonyítani, hogy valódi csodákat képes művelni egy nővel. Milyen folyamatról van tehát szó, hogyan érhető el a nedves orgazmus, és milyen folyadék az, ami kifolyik a nőből?
15 121
0
Szexpózok
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
2 028
0
Szexpózok
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
3 401
0
Beolvasás ...