A spanking szabályai

Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
Arról, hogy mi is az a spanking, és milyen kategóriákba sorolható, valamint hogy miért lett éppen most annyira népszerű, a blogunkban beszéltünk: Mindent, amit félt megkérdezni a spankingről. Ha ezeket az információkat már a fejébe véste, akkor jöjjön és nézze meg, hogy mely eszközök alkalmasak az egyes testrészekre!

Általánosságban elmondható a spankingről, hogy ahogy általában a BDSM-ben, itt nsem szabad, hogy a kontrollálhatatlan izgalom teljesen átvegye az irányítást. Ez a praktika megköveteli a nyugalmat és a megfontoltságot, máskülönben őrült verésbe mehet át, aminek még véletlenül sem lesz erotikus töltete.

Az íratlan szabály azt mondja, hogy a test azon részeit, amelyek a belső szerveket rejtik, egy puha és hajlékony segédeszközzel szabad csak paskolni. Az izomzatot, ami alatt nem rejtőzik semmilyen szerv, keményebb és merevebb segédeszközökkel is el lehet verni - amennyiben igényli a partner.

A tompor viseli el a legtöbbet

Kezdjük a popsival, azzal a testrésszel, amelyet a spanking során a leggyakrabban paskolunk, melyhez szinte bármilyen segédeszközt használhatunk. A farizom a testünkön található egyik legerősebb izom, ráadásul zsírréteggel van bevonva, így szinte bármilyen erősségű ütést képes elviselni anélkül, hogy halálos következményei lennének. De azért arra érdemes figyelni, hogy a partnere vagy Ön másnap is le tudjon ülni. :)

A popsit kézzel, ostorral, paskolóval, szíjjal vagy pálcával is elfenekelheti. Különösen a kezdőknek kell olyan pózt választaniuk, amelyben nem áll fenn annak a veszélye, hogy eltalálják a nemi szerveket - a nőknél ez a csikló vagy a külső, ill. belső szeméremajkak, a férfiak esetében pedig a herék. Ezért, ha még újoncok a spanking területén, hajlítsa meg a kedvesét úgy, hogy a popsija egy kissé kiemelkedjen, esetleg helyezze az ágyra, és az öle alá tegyen egy párnát. A tapasztaltabb kipróbálhatják azt a pozíciót is, amiben a lábai fel vannak emelve, esetleg fel vannak függesztve, amiben az, aki a verést várja, a hátán fekszik, és a kinyújtott lábai a levegőben vannak úgy, hogy a popsija nem ér az alátéthez.

A legtöbb ütést a popsi felső és középső részére irányítsa. Minél lejjebb fog haladni a combok felé, annál inkább csökkentenie kell az ütések erejét.  A comb hátsó része ugyanis sokkal érzékenyebb, mint a fenék.

A mellkas, a mellek és a törzs

Ezen a területen nagyon óvatosnak kell lennie. A mellkas ugyanis az életfontosságú szerveket védi, és ugyanez igaz a has területére is. Bármilyen erősebb ütés egy keményebb segédeszközzel véraláfutást, és szélsőséges esetben belső vérzést okozhat.

Ezért, ha ki akarja próbálni a spankinget ezen a területen, válasszon vékony és hajlékony eszközöket - ostort vagy egy vékonyabb szíjat. A legjobb választás a rojtos ostor.

A nő intim tájéka

Az úgynevezett pussy spanking egy olyan praktika, ami nem mindenki számára megfelelő. De ízlések és pofonok... Ha mégis ki akarja kipróbálni, nagyon óvatosnak kell lennie. Az ideális eszköz egy kisméretű paskoló, ami lehetővé teszi, hogy a kezében tartva pontosan be tudja célozni a csapásokat. 

Ez egy hosszú, szilárd fogantyúval ellátott segédeszköz, aminek a végén egy hosszúkás alakú, legfeljebb 5 cm átmérőjű paskoló van. A bőrrel és az intim tájékkal érintkezésbe kerülő terület tehát nagyon kicsi, és garantálja a pontos ütést. Javasoljuk, hogy elsősorban a külső ajkak felső részét vegye célba.

A tapasztaltabbak más segédeszköz után is nyúlhatnak, azonban óvatosan kell velük is bánni. A rojtos bőr korbács pontosan követi ennek a területnek a vonalait, és rendkívül érzékeny területeket érhet el vele.

A tenyér és a láb

A tenyér és a láb területe nagyon népszerű azoknál a pároknál, akik büntetésnek tekintik a spankinget. Mivel ezeket a testrészeket finom bőr borítja, nem tanácsos vékony eszközzel ütni ezeket a területeket.

A tenyérre alkalmas például a pálca, és ami a lábakat illeti, ugyanez vonatkozik rájuk, azzal a különbséggel, hogy paskolót is használhat.

A spankingre alkalmas segédeszközök a fájdalom intenzitása alapján sorba rendezve

Kezdőknek:

Kéz - az ütés csípős érzést hagy maga után, a bőr enyhén kipirosodik. A csapás intenzitása szabályozható. Fájdalomszint - 3.

Műanyag paskoló - az anyag lelassítja a csapás erejét. Általában az ilyen paskolók viszonylag szélesek, aminek köszönhetően a csapás eloszlik az egész érintkezési területen. Az ütés enyhe kipirosodást okoz. Fájdalomszint - 3-4.

Kemény, kicsi, ovális paskoló hosszú fogantyúval - leggyakrabban a főzőkanálra emlékeztet, az ütés keményebb, csípős érzést hagy maga után, és a kipirosodás valamiven látványosabb. Fájdalomszint - 4-5.

Keményebb bőr paskoló - egy kissé hajlékony, kemény becsapódással jár, az ugyanarra a helyre mért ismételt ütések piros foltokat hagynak. Fájdalomszint - 5-6.

Kemény, ovális paskoló kicsi fogantyúval - általában fából készül, ránézésre egy vékony fogantyúval ellátott ovális vágódeszkára hasonlít. A csapások kivehető foltokat hagynak. Fájdalomszint - 6-7.

Bőrrel bevont vékony pálca - a bőr felülete tompítja az ütéseket, és enyhén minimalizálja az eszköz rugalmasságát. Enyhe vörös foltokat hagy a bőrön, amelyek néhány órán, vagy egy napon belül eltűnnek. Fájdalomszint - 7-8.

Tapasztaltabbak számára:

Bőr szíj - jellegzetes piros csíkokat maradnak utána a bőrön, a vékonyabb szíj megvághatja a bőrt is. A fájdalom több órán keresztül is fennállhat. Fájdalomszint- 8.

Rojtos korbács - a csapás erősségétől függően gyenge vagy akár jelentős piros nyomokat is hagyhat maga után. Fájdalomszint - 8.

Kicsi paskoló, hosszú, hajlékony fogantyúval - a pontosan célzott ütésekhez, jelentősebb vörös nyomokat hagyva maga után, a nemi szerveken akár duzzanatot is. Fájdalomszint - 8-9.

Pálca - a legszilárdabb eszköz széles tartományú fájdalmassággal, az ütés erősségétől függően. A használatát követően a bőrön vörös, vékony csíkok maradnak, amelyek néhány nap vagy hét elteltével tűnnek csak el. A gyengédebb bőrt a vékonyabb pálca meg is vághatja. Fájdalomszint - 10.

A spanking legfontosabb szabálya az, hogy tudják, mikor kell abbahagyni. Ha szeretné élvezni ezt a praktikát, és alapos büntetésben szeretné részesíteni a kedvesét, fontos, hogy mindig legyen lehetősége a játék befejezésére. Tehát egyezzenek meg azokban a jelekben vagy azokban a szavakban, amelyekkel azonnal megszakíthatják a játékokat, és már élvezhetik is a gyönyörteljes pillanatokat, amikor a fájdalom elhozza a gyönyört is.

Szerző
Martina
2019.09.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 590
0
Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
611
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 395
0
Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 111
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...