Karácsonyi ajándék pároknak - mivel ajándékozzák meg egymást?

A legjobb ajándék, amivel meglepheti saját magát és a partnerét az, aminek köszönhetően egész évben gyűjthetik az élményeket. A hőlégballonos kiruccanás vagy az ejtőernyős ugrás ugyan tökéletes adrenalint biztosít, ám az ebből a tapasztalatból származó eufória sajnos nagyon rövid időn belül tovaszáll. Mi lenne, ha egy olyan ajándékot találna a fa alatt, ami bármikor felgyorsíthatja a vérkeringését, amikor csak akarja? Egy olyan ajándék, ami felélénkíti a szexuális életüket és megerősíti a kapcsolatukat? Nézzen körül, és válasszon egy teljesen testreszabott, párok számára készült erotikus ajándékot a kínálatunkból!

Párvibrátor

Élénkítse fel a klasszikus misszionárius pózt ezzel a kicsi, de annál erőteljesebb segédeszközzel! A párvibrátort a hüvelybe kell helyezni, aminek az egyik része stimulálja a hüvelyt és a partner péniszét, és a feszínén maradó nagyobb kiemelkedés pedig izgatja a csiklót.

A férfi a prosztatáján is érezni fogja a rezgéseket, aminek köszönhetően erősebb lesz az orgazmusa. A nőnek a kettős stimulációnak (hüvely és csikló) köszönhetően intenzívebb élvezetben lesz része. A párvibrátor egy nagyszerű játék azoknak a pároknak, akik nem akarnak túl sokat kísérletezni az ágyban, hanem "csak" egy kis vérfrissítésre van szükségesük a sikalmlós élvezetek újjáélesztésére. Ráadásul, ha a nőnek problémát okoz az orgazmus elérése a vaginális szex során, a párvibrátorral egy pillanat alatt elérheti a csúcspontot.

Távvezérlésű vibrotojás

Ez egy kicsi, de annál inkább luxus ajándék pároknak. Bűnös titkok, orgazmus, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, és soha véget nem érő játékok! A vibrotojás minden pár kezében megtalálja a helyét, mert a vele való játszadozás még a szégyenlős partnerek testében is izgató hatást vált ki, de az exhibicionisták kezében is érvényesül, akik még akkor sem zárják be az erotikus fantázia kapuit, ha nyilvános helyen vannak.

Helyezze be a vibrotojást, és a vezeték nélküli távirányító vezérlését bízza a partnerére. Bizonyos idő elteltével már észre sem fogja venni ezt a kis segédeszközt, és ez az a pillanat, amikor a partnere beindíthatja a játékot. A rezgések meglephetik az étteremben, vacsora közben, de takarítás közben is. Még a legszürkébb pillanatok is hirtelen vad szexhez vezethetnek!

Karácsony keményen

Fűszerezze meg a melengető karácsonyi hangulatot egy durva élménnyel! Hagyja a nyájas tekinteteket és a gyengéd érintéseket a megterített karácsonyi asztalnál, és nyilvánítsa ki a szerelmét éjszaka a kemény praktikákkal! Az ostorok, a paskolók vagy a bilincs mindig mindig jól jön a hálószobában, és ha egy kicsit részletesebben szeretné felfedezni a BDSM-területét, akkor egy szexuális segédeszközöket tartalmazó szettel lepje meg a fa alatt, hogy egyértelműen meghatározza, ki az úr az ágyban, és ki pedig az alárendelt!

Strap-on

Nagyszerű játék nem csak leszbikusok számára! Bármelyik pár kényeztetheti egymást egy rendkívül vastag és kemény pénisz behatolásával. Csak egyszerűen rögzítse a felcsatolható péniszt a csípője köré, és máris készen áll arra, hogy behatoljon a szerelme popsijába vagy vaginájába.

Pontosan annyi ideig bírja a játékot, ameddig csak akarja, és nem történik meg, hogy a szexuális kaland közben elkezd puhává válni és lelankad. Az előnyei közé tartozik az is, hogy a kínálatból pontosan az ízlésének és igényeinek megfelelően választhatja ki a méretét, a szilárdságát és a funkcióit is.

Készítmények és kiegészítők, amelyek változatosabbá teszik az életét

Ha teljesen észrevétlenül akarja kicsomagolni az erotikus ajándékot a fa alatt, akkor válogasson össze egy olyan segédeszközszettet a kínálatunkból, ami a kinézetével még a nagyijánál sem fogja kiverni a biztosítékot.

A stimuláló skosító a hagyományos enyelgést is egy rendkívül izgalmas élménnyé változtatja, és az orgazmust egy teljesen más szintre emeli. A masszázsolaj nagyszerű segítséget nyújt az előjáték során, aminek köszönhetően minden egyes érintést sokkal jobban fog élvezni. Az igényeinek megfelelően a Jézuskától kapott csomagba beledobhat egy olyan krémet is, amitől hosszabb ideig fogja bírni, vagy a vágyfokozó hatású spanyol cseppeket, esetleg a jobb erekciót elősegítő gélt.

Szerző
Martina
2019.12.11.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...