Hogyan válasszunk megfelelő szexuális segédeszközt

A megfelelő szexuális segédeszköz kiválasztása a szexuális élet javítása érdekében nehéz lehet. Ezért írunk rendszeresen cikkeket arról, hogy mi alapján válasszunk , mire kell vigyáznunk, milyen anyag a megfelelô stb. Inspirálódjon és élvezze :)

Érdekességek és újdonságokErotikus történetekHogyan használni helyesenHogyan válasszunkJobb szexMi az a...Szexpózok és praktikákSzexuális egészségVélemények
Hogyan válasszunk
Top 6 ajándék, amelynek minden nő megörül
A karácsonyfa alatt a nő nem (csak) konyhai segédeszközöket, törülközőt vagy egy aszexuális flanel pizsamát szeretne találni. Mi lenne, ha egy kicsi és észrevétlen ajándékkal bizonyítaná neki, hogy törődik vele, és még a többéves kapcsolatban is vonzó nőnek tekinti őt, aki megérdemli, hogy szexi legyen? Vonja be a fantáziáját, és adjon neki egy olyan erotikus ajándékot, amivel egész évben bármikor karácsonya lesz!
2023.11.28.
1 562
0
Hogyan válasszunk
2022.12.06.
Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek
Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)
368
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 778
0
Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 581
0
Hogyan válasszunk
2019.12.11.
Karácsonyi ajándék pároknak - mivel ajándékozzák meg egymást?
A legjobb ajándék, amivel meglepheti saját magát és a partnerét az, aminek köszönhetően egész évben gyűjthetik az élményeket. A hőlégballonos kiruccanás vagy az ejtőernyős ugrás ugyan tökéletes adrenalint biztosít, ám az ebből a tapasztalatból származó eufória sajnos nagyon rövid időn belül tovaszáll. Mi lenne, ha egy olyan ajándékot találna a fa alatt, ami bármikor felgyorsíthatja a vérkeringését, amikor csak akarja? Egy olyan ajándék, ami felélénkíti a szexuális életüket és megerősíti a kapcsolatukat? Nézzen körül, és válasszon egy teljesen testreszabott, párok számára készült erotikus ajándékot a kínálatunkból!
1 232
0
Hogyan válasszunk
2019.06.25.
Az első dildó vásárlása - átfogó útmutató
Nem akarjuk, nem fogjuk és nem is mondhatjuk meg önnek, hogy milyen dildót vegyen. Milyen játékszer fog leginkább a hüvelyébe vagy a popsijába illeni, esetleg minek a behelyezése a partnerébe (ha egy ajándékról van szó a nő számára) fogja önt, mint férfit leginkább izgalomba hozni. Ugyanakkor adhatunk tanácsot, hogy mire kell odafigyelni a dildó kiválasztása során. Elvileg nagyrészt az árat szokták figyelembe venni. Még a legolcsóbb, legkeményebb műanyagból készült, merev, nem hajlékony dildó is csodákra képes, ha a megfelelő kezekbe kerül. De a valódi csoda a hőn áhított orgazmus formájában, vagy esetleg több orgazmus alakjában olyat művel önnel, hogy csak na...
4 460
0
Hogyan válasszunk
2019.04.23.
Strap-on vibrátorok - szórakozás nem csak leszbiknek
A strap-on vibrátorok, vagy más szóval, a felcsatolható vibrátorok sokak szerint a szerelmi élet egyfajta felélénkítésére szolgálnak, különösen a leszbikus párok számára. De ennek épp az ellenkezője az igaz. Nemcsak a gyengébbik nem szexuális játszadozásaira szolgálhatnak, hanem az önök szexuális életét is megfűszerezheti. Ugyanis minden harmadik strap-on vibrátor a heteroszexuális párok hálószobájában végzi. Ha ön is minden mókában benne van, akkor a strap-on vibrátorokat biztosan önnek találták ki.
5 422
2
Hogyan válasszunk
2018.07.09.
Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?
Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.
2 152
0
Beolvasás ...