Strap-on vibrátorok - szórakozás nem csak leszbiknek

A strap-on vibrátorok, vagy más szóval, a felcsatolható vibrátorok sokak szerint a szerelmi élet egyfajta felélénkítésére szolgálnak,  - különösen a leszbikus párok számára. De utóbbinak épp az ellenkezője az igaz. Nemcsak a gyengébbik nem szexuális játszadozásaira szolgálhatnak, hanem az önök szexuális életét is megfűszerezhetik. Ugyanis minden harmadik strap-on vibrátor a heteroszexuális párok hálószobájában végzi. Ha ön is minden mókában benne van, akkor a strap-on vibrátorokat biztosan önnek találták ki.


Tisztelt Uraim, ha elképzelni sem tudják, hogy valami hasonló megtalálható legyen a hálószobájukban, és féltik a hátsó fertályukat, nyugodjanak meg, nem fogják elveszíteni a domináns férfi szerepét. Sőt egyből duplán is lehetnek dominánsak. Szóval nézzük meg, hogy milyen típusú strap-on vibrátorokat ismerünk, és hogyan kell őket használni.

A strap-on vibrátorok olyan vibrátorok, amelyeket szíjakkal kell a derék köré vagy közvetlenül a péniszre rögzíteni. Ismerünk vibráló strap-on vibrátorokat, nem vibráló dildókat, dupla vibrátorokat, felcsatolható anális plugokat vagy kúpokat és üreges strap-onokat.

Üreges strap-on vibrátorok

Különösen azok az úriemberek fogják értékelni, akiknek gondot okoz az erekció megtartása, vagy egyszerűen kevésbé lettek megajándékozva ezen a területen. A vibrátor üreges belseje egyszerre biztosít örömet mindkét fél számára. Ha a partnere egy igazi ínyenc, akkor egy 30 centiméteres gyönyörből származó élvezettel is kényeztetheti őt ott, ahol csak kívánja.  

Vibrációs strap-on

A szokatlan hálószobai játékok során a még nagyobb élvezet eléréséért próbálják ki a vibrációs felcsatolható vibrátort. A rezgések által okozott gyönyört ez esetben mindkét fél egyszerre élvezheti anélkül, hogy a kezüket használnák, és azok más tevékenységekre is szentelhetik a figyelmüket. Ez a játékszer vibrációs változatban is elérhető, ami elsősorban hölgyeknek készült. A hámon egy beépített vibrátor vagy vibrotojás rejtőzik, ami a másik hölgy kielégítésére szolgál. Némelyek úgy vannak beépítve, hogy mindkét hölgy számára egyidejűleg biztosítsák a gyönyört, egyszerre a másik hölgy hüvelyének és csiklójának az izgatásával.

Dupla strap-on

Ez a leszbikus párok hálószobájában talál helyet, akiknek két pénisz alakjában dupla élvezetet biztosít, akár mindkét hölgy számára egy kialakításban, vagy az anális és vaginális stimulációval egyszerre. Abban az esetben is hasznát veszi, ha a partnerét a prosztatamasszázsból származó gyönyörrel szeretné kényeztetni. Egyszerűen csak csatolja fel magára a strap-ont, az egyik vibrátort helyezze a hüvelyébe, a másikkal pedig elégítse ki a partnere titkos vágyait. 

Anális strap-on

Kényeztesse a partnerét dupla élvezettel egyidejűleg. Az anális strap-on vibrátort egyszerűen csak rögzítse a péniszére és a herékre, és vegye kezébe az irányítást. A kezei szabadok maradnak, így ön egyidejűleg a partnere csiklójának is szentelheti a figyelmét, vagy más testrészét is izgathatja. Az anális strap-on plug, kúp vagy vékonyabb vibrátor kialakítású, amelyet kifejezetten az anális szexre terveztek. 

Karbantartás, higiénia és gondoskodás

A strap-on vibrátorok használata során vízbázisú síkosítót használjon, ugyanúgy, mint a hagyományos szexuális segédeszközök esetében, különösen akkor, ha szilikonos vibrátort használ, hogy ne tegyen kárt a játékszer felületében. Hasonlóképpen ne feledkezzen meg az alapos higiéniáról sem a használatot követően, és kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel tisztítsa meg a felcsatolható dildót vagy vibrátort.  
Ha előszeretettel kísérleteznek az ágyban, és a szex nem csak a misszionárius pózt jelenti önöknek, akkor lepje meg a másik felét egy ilyen játékszerrel. Az oldalunkon található széles kínálatból választhat. 
Szerző
Veronika
2019.04.23.
Sanyi
2021.01.01.
Sziasztok Nemrég vásároltam egy vákumos péniszpumpát. Naponta mennyi időd tölthetek el ami nem okoz sérülést? Kb pumpálások között tartsak szünetet? A legnagyobb vákum mennyi lehet?
öregfiu
2019.12.04.
Most vásároltam egy péniszpumpát.Az újdonság varázsával hat.Már a felhúzása is örömteli érzés.Fokozatosan pumpálva jó nézni ahogy a pénisz merevedik,nyúlik.Jó érzés.Még kísérletezek vele,majd rájövök a helyes használatra.Kár,hogy a péniszgyűrű a 2-ik alkalommal elszakadt....

További blog

Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
575
0
Szexpózok és praktikák
2020.09.21.
Hogyan élvezheti a szexet a zuhany alatt?
Időnként az az érzésünk támad, hogy a zuhany alatti szex csak a romantikus filmekben jelenik meg, és a való életben ez egy olyan dolog, amiről csak álmodozhatunk. A gyakorlatban ez a jelenet teljesen másképp néz ki - minden csúszós, a víz folyik a szemébe, és lassan eltűnik a szerelmeskedés vágya. A vágy azonban nem ismer határokat, és a szex a zuhany alatt valóban megélénkítheti a kapcsolatot. Szóval hogyan élvezheti azt a lehető legjobban?
2 406
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...