Mi az a dildó, és hogyan élvezhetjük leginkább a használatát?

Egyre gyakrabban kell rájönnünk arra, hogy nem mindenki tudja pontosan, mit is kell érteni a következő fogalom alatt: dildó. Az a tény, hogy ez egy szexuális segédeszköz, mindenki számára nyilvánvaló, de az, hogy hogyan néz ki, és mi mindenben lehet része általa, azt már többnyire homály övezi, vagy sok téves vélekedés fűződik hozzá. Tehát vessünk egy pillantást arra, hogy mi is az a dildó, hogyan kell használni, és hogyan élvezheti vele a lehető legnagyobb gyönyört és izgatást.

Mi az a dildó és milyen anyagokból készül?

A dildó egy különféle méretben, formában és színben kapható, nem vibráló erotikus játék, amelyet hüvelyi és anális behatoláshoz is használnak. Ez az egyik első szexuális segédeszköz, mivel a történelme több mint 10 000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Manapság többnyire pénisz alakú dildókkal találkozhatunk, melyek kialakításába a kitüremkedő erek, az aprólékosan kidolgozott makk és a masszív herék is beletartoznak.

Manapság a dildók nagy része szilikonból vagy zselatinos lágy anyagból készül, ami biztosítja, hogy a dildó könnyedén tisztítható és viszonylag rugalmas legyen. Egy ilyen dildó rugalmas, sok esetben meg lehet változtatni dőlésszögét is, hogy pontosan elérje a G-pontot.

A dildók gyártásához használt harmadik legnépszerűbb és leggyakoribb anyag az üveg. Az üveg dildók gyártásának abszolút úttörője a Pipedream cég Icicles nevű márkája. Az üveg dildók egyáltalán nem hajlékonyak, de a behatolás során annál inkább szimulálják a merev péniszt. Könnyen moshatóak, és a legnagyobb előnyük az, hogy kísérletezhet vele a különböző hőmérsékletekkel. Ez azt jelenti, hogy az üveg dildót felmelegítheti vagy lehűtheti, és a használatával élvezheti a kellemes hűsítő vagy melegítő érzést.

A dildók sok esetben egy tapadókoronggal is el vannak látva, ami a segédeszköz alján helyezkedik el. Ez lehetővé teszi, hogy a játékot bármilyen sima felülethez rögzíthesse. Önnek már csak annyi a dolga, hogy élvezze a menetet, a kezei segítsége nélkül. Ez a „vívmány” különösen akkor alkalmas, ha már unja, hogy folyamatosan irányítania, vagy kézben kell tartania a dildót vagy a vibrátort. 

A tapadókorongnak köszönhetően úgy lovagolhat a dildón, mint egy igazi péniszen, és a póz kiválasztásában sem lesz korlátozva. Más, tapadókorong nélküli játékokkal a hátulról való becsapódás a kezei segítsége nélkül nem lehetséges, néha még a lovagló póz sem. Ezért a tapadókorong kötelező azok számára, akik nem akarják magukat korlátozni, és spontának akarnak lenni még a maszturbáció alatt is.

A dildó előnyei más segédeszközökkel szemben

Mivel a dildó nem rendelkezik vibrációval vagy olyan tulajdonságokkal, amikhez szükség lenne motorra, ez számos előnnyel jár. Az első előnye a hosszú élettartama - nincs érintkezési pont, így nem áll fenn annak a kockázata, hogy a játék elromlik. Ha megfelelően fog róla gondoskodni, a dildó akár évekig vagy évtizedekig is kitart.

A másik kétségtelenül ugyanannyira fontos előnye ennek a játéknak, hogy vízhatlan. A dildót víz alá is merítheti, magával viheti a tusolóba, a medencébe vagy akár a kádba is, és semmi baja sem lesz tőle a játéknak. A vízhatlanságát a tisztításakor is értékelni fogja - nem tesz kárt benne a folyó víz, és kényelmesen megszabadulhat a szennyeződésektől. Miután megszárad, már csak fertőtlenítő hatású tisztítószert kell felvinni a felületére, és már el is van végezve a karbantartás

Azt is meg kell említeni, hogy a dildó bármikor készen áll a bevetésre. A használatához nincs szükség elemekre, nem kell újratöltenie, így nem fog megtörténni, hogy a játszadozást megzavarja a tápellátás hiánya. Aki egy elemekkel működő vibrátort vagy egy olyan játékot birtokol, amit hosszabb ideig kell tölteni, az biztosan tudja, hogy miről beszélünk. Elsősorban az olcsóbb újratölthető termékek merülhetnek le a hosszabb inaktivitás alatt. És semmi sem bosszantóbb annál, mint amikor hosszú idő után újra előhúzza a vibrátort, amit legutoljára teljesen feltöltött, és szomorúan konstatálja, hogy semmi élet nincs benne...

Mire van szüksége a dildóhoz?

A dildó egy olyan játék, ami nem igényel különleges ápolást vagy más kiegészítőt. Más felnőtt játékokhoz hasonlóan, a behatoláshoz itt is szükség van síkosítóra, és természetesen a szexuális segédeszközök fertőtlenítésére alkalmas tisztítószer is magától értetődő.

Ha a dildó vásárlásán töri a fejét, olvassa el blogunkat: Az első dildó vásárlása - átfogó útmutató.
Szerző
Martina
2019.08.19.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...