King Cock 7 hajlítható valósághű vibrátor herékkel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

King Cock 7 hajlítható valósághű vibrátor herékkel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 495
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas Strap-On hámmal való használatra is
  • Különböző helyzetekbe állítható belső szerkezete
  • Erős tapadókorong - a vízszintes használatot is lehetővé teszi
  • Levehető tapadókorong, így anélkül is használhatja
  • Rendkívül valósághű kialakítás / mint az igazi pénisz
  • Antiallergén anyag / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes / latexmentes
  • A herék extrán stimulálják a csiklót
2,5
2 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ezt a nagyobb méretű, aprólékosan kidolgozott valósághű vibrátort különösen azok fogják értékelni, akik imádják a tökéletes telítettség érzését, de egyúttal tisztában vannak a határaikkal. A King Cock vibrátor használható hossza 14 cm, az átmérője pedig a legvastagabb részén eléri az 4,3 cm-t is.

A vibrátor felületét arra tervezték és úgy dolgozták ki, hogy a lehető leginkább hasonlítson egy igazi férfi hímvesszőjének bőrére. Ezt a benyomást az apróbb és vastagabb erek, a kiálló masszív makk, valamint a valósághű herék idézik elő, amelyek az aktus során stimulálják a csiklót.
A vibrátor a kialakításának és a lehetőségeknek köszönhetően, amit ez a termék kínál, olyan élvezetet biztosít önnek, amit szinte meg sem fog tudni különböztetni a partnerével való igazi szexuális együttléttől. 

A vibrátor behatolási szöge állítható, és a pénisz bármilyen dőlésszögbe pozicionálható. Az alján elhelyezett tapadókorongnak köszönhetően olyan pozíciókban is használhatja, ami más vibrátorokkal nem lenne lehetséges. Ráadásul a tapadókorong eltávolítható, tehát leveheti, és anélkül is használhatja a vibrátort. A tapadókorong rendkívül erős, és a rögzítést követően a vibrátor stabilan a helyén marad. Ez lehetővé teszi, hogy a vibrátort bármilyen sima felületre rögzíthető.

Az a tulajdonság, amelyet biztosan értékelni fog, a vízhatlanság. A vibrátor problémamentesen víz alá merülhet fürdés közben, vagy a zuhany alatt is élvezheti a társaságát.

A rezgéseket a vibrátor alján található csavaros rész elforgatásával tudja vezérelni. A működéshez elemek szükségesek, de a csomagolás nem tartalmazza őket.
Az elemek cseréje vagy behelyezése egy kis gyakorlatot igényel, ezért meg kell szoknia és el kell sajátítania ezt a műveletet. Az elemeket a vibrátor alsó részébe kell behelyezni - a mögé a hely mögé, ahol a forgatható csavaros rész helyezkedik el, amivel a rezgéseket vezérli.

Az elemek behelyezésének folyamata:

Óvatosan csúsztassa ujját a vibrátor recézett műanyag része alá, hogy sima felületet érezzen az ujjai alatt. Így az ujjai a vibrátor ürege és a motorral ellátott rejtett műanyag fogantyú közé kerülnek. Ezután nyomja meg és húzza kifelé ezt a részt. Ha még mindig nem tudja kihúzni a vibrátor alját, próbálja meg kissé elforgatni. Ez kinyitja a kupakot, amely alá az elemeket kell helyezni. Ezután csúsztassa vissza a kupakot, és győződjön meg arról, hogy a vibrátor alsó részét a pénisz üregébe csúsztatja a bevágott részig. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vibrátor ismét 100% -ban vízálló legyen.

A termék 3 x AAA elemmel működik. Az elem nem tartozék, külön kell megvásárolni

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Purger
Értékelve: 2021.01.14.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Aradi
Értékelve: 2019.10.02.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Olyan büdös, hogy ki kellett dobni. Ilyet nem próbál ki normális ember.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6414
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 14,0 cm
Átmérő: 4,0 - 4,3 cm
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Pozicionálható
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...