A különbség a vibrátor és a dildo között? Ismerje meg a két utat a kívánt élvezethez.

Ugyan orgazmus csak egy van, de sok út vezet hozzá. Úgy tűnik, hogy ezt a buddhista tudósok is jól tudták, amikor a közismert állításuk szerint az út a cél. Ha jó idegenvezetője van, akkor nem csak néhány másodpercre fog koncentrálni az erotikus elragadtatásból. Élvezni fogja az öröm minden egyes remegését, amit a teste adhat önnek.
Aký je rozdiel medzi dildom a vibrátorom?

Kép forrása: LELO

Két bevált partner

A szex iránti vágy természetes, de nem mindig áll rendelkezésre megfelelő partner, szerető vagy barát extrákkal, hogy teljes mértékben kielégítsék önt. Ekkor jön el az ideje annak, hogy kinyissa az éjjeliszekrényt, és keressen egy mű barátot. (Vagy kettőt.) Soha nem fog csalódást okozni, és pontosan az ízlése szerint „fogja kielégíteni”. A vibrátor és a dildó két szexuális segédeszköz, amelyek minden önálló, emancipált nő felszerelésébe beletartoznak. Mivel egyszerűen tudja, hogy a férfiakra gyakran nem lehet számítani, és jobb, ha időnként a saját kezébe veszi az irányítást.

Dildó és vibrátor. Mi a különbség ? 

Ezt a két kifejezést gyakran összekeverik, és a nők a vibrátor alatt sok esetben a dildót értik. A különbség azonban alapvető:

Vibrátor

- általában egyáltalán nem egy férfi péniszének az alakjával rendelkezik. Noha természetesen hosszúkás alakú, hogy könnyen behatoljon a nő hüvelyébe. Általában ezzel véget is ér. Ráadásul sok vibrátor különféle atipikus alakkal rendelkezik, aminek köszönhetően képes stimulálni a csiklót, a hüvely bizonyos pontjait vagy a végbélnyílást stb. Ha már a "hátsó ajtónál" tartunk, akkor itt megemlíthetjük az anális vibrátorokat is, amelyek vékonyabbak és a végbél izgatására vannak kialakítva. Egy másik alapvető különbség az, hogy a vibrátor rezeg. Vagy elemekre, vagy akkumulátorra működik, és pulzációs és rezgéstechnikát használ, hogy stimulálja a gyönört, ami az ogazmushoz vezet. Elegendő csak időnként a csiklóra helyezni, vagy behelyezni a hüvelybe, és már kezdődhet is a szórakozás
Chcem vibrátor

Vibrátor, ami tökéletesen illeszkedik

Ár: már 2000 Ft-tól

Dildó

- hiányzik a technika de vannak más előnyei. Ez a férfi hímvesszőjének hiteles imitációját jelenti. Nincs elem, nincs motor, nincs semmi. Nem kell attól tartania, hogy éppen a legjobbkor merülnek le az elemek, de az izgatást mozgással kell szimulálni. Másrészt a dildó sok nő számára egy izgalmas elem, mivel valóban imitálja a férfi péniszét. Mind alakjában, mind megjelenésében, mind anyagában. Néha elég csak becsuknia a szemét, és úgy fogja érezni, mintha egy igazi férfi hatolna be a péniszével. Ez felbecsülhetetlen érzés. Igaz hölgyek?

Aký je rozdiel medzi vibrátorom a dildom?A méret a lényeg

Úgyanúgy, mint a férfi büszkeségnél is, a vibrátor és a dildó kiválasztásakor is tanácsos figyelmet szentelni a megfelelő méretre. A méret természetesen egy kicsit fontosabb a dildó esetében, mivel a vibrátort akár kis méretben is használhatja, például csak az észrevétlen élvezet érdekében, amikor a rezgés a csiklóba továbbadódik. A legkelendőbb méretek a 17-20 centiméter közöttiek. Vagyis a nagyobb férfi nemi szerv imitációja. De az igaz, hogy a képzeletének, az álmainak és a hüvelye lehetőségeinek semmi sem szabhat határt.

A partnerrel való játszadozáshoz inkább vibrátort válasszon

Ha nem csak egyedül akarja használni a szexuális segédeszközöket, akkor a vibrátor határozottan alkalmasabb a közös játékokhoz, mint a dildó. Ugyanis az az igazság, hogy még a férfinek is élvezetet okozhat a végbél vibrátorral való izgatása. Vagy a kezébe adhatja a vibrátort, hogy saját kezűleg elégítse ki önt. Ez egy kicsit nagyobb probléma lenne a dildóval. Különösen, ha a partnerének nincsenek biszexuális hajlamai. Esetlegesen nem vágyik arra, hogy más péniszt lásson önben. Mégiscsak, néhány férfi valószínűleg allergiás lehet egy másik férfi hímvesszőjére az intim játékok során a kedvesével. Még ha mű is...

Home-made szendvics

A vibrátor és a dildó két jól bevált segítő, akikkel minden nő úgy fogja érezni magát, mint a hetedik mennyországban. A legjobb, ha mindkettőt választja, azzal nem hibázhat. Ebben az esetben gyakorlatilag a teljes testi kielégülés gyűjteményét kapja meg. A dildó megjelenése és anyaga vonzó, a vibrátor technológiai szempontból előnyös. Közös erővel gondoskodnak a nők "álmainak szendvicséről".

Biztonságos az egészségre nézve, és pontosan olyan, amilyet szeretne. Finoman illessze be a dildót a hüvelybe, és a vibrátorral izgathatja a csiklóját. Kettő az egyben, és az élvezet nagyobb, mint amit a legjártasabb szerető képes kiváltani.

Kipróbálhatja a vibrációt a popsiban is és a dildóval imitálhatja a közösülés közbeni mozgást. Sok lehetőség van. A dildóval és a vibrátorral, mint a gyönyör két összetevőjével, minden nő a legjobb és legkreatívabb szakács, ha a saját gyönyöréről van szó. Látni fogja, hogy számos receptet fog felfedezni a tökéletes kielégülés érdekében.

Szerző
Attila
2021.04.12.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
260
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 777
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...