Satisfyer Pro 2 Generation 2 vs. Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

A Satisfyer egy nagyon népszerű német márka, amely rendszeresen nagyszerű szexuális játékokat hoz a piacra. Hogy segítsünk kiválasztani a megfelelőt, összehasonlítottuk az új Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart és a régebbi Satisfyer Pro 2 Generation 2 modellt. Lássunk hozzá!
 Satisfyer Pro 2 Generation 2 vs. Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart
Csomagolás
A márka összes termékének csomagolása nagyon ízléses, modern és elegáns. A doboz gyönyörű kialakítású, és tartalmazza a terméket, a töltőt és a használati utasítást.

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Dizájn
Az ergonomikusan kialakított Satisfyer Pro 2 Generation 2 stimulátor tökéletesen illeszkedik a kézbe, és gyönyörű, elegáns kialakítással rendelkezik. A szívófej 100% orvosi minőségű szilikonból készült, amely nagyon kellemes tapintású. A stimulátor teste ABS műanyagból készült. Nagy előnye, hogy 100%-ban vízálló. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan beviheti magával a kádba is.
Pro 2 Generation 2
Vezérlés és funkciók
A Satisfyer Pro 2 Generation 2 készüléket egy külön gombbal lehet be- és kikapcsolni, az egyes intenzitások pedig a + és - gombokkal kapcsolhatók. Ráadásul, ha azonnal ki akarja kapcsolni, nem kell az egyes intenzitások között görgetnie, csak tartsa lenyomva az ON/OFF gombot néhány másodpercig, és máris kikapcsolja.

A Satisfyer által nyújtott élvezet fő oka az Air-Pulse technológia, amely mechanikus klitorális stimuláció nélkül gondoskodik az élvezetről. Ennek a technológiának köszönhetően vákuum keletkezik a klitoriszon, amelyet aztán pulzáló nyomáshullámok stimulálnak. Mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a csiklót a szilikonfejben lévő lyukba, és bekapcsolja. Akár 11 különböző üzemmódot is kipróbálhat. A nyomáshullámos stimuláció forradalmi, és a nők akár 98%-a három percen belül eléri az orgazmust.

Motor és töltés
A motor csendes, így használata diszkrét. A töltés mágneses USB-kábellel praktikus, és a vibrátor utána 2 órán át működik.

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Ára: 20 995 FT-tól
Előnyök
✅ Érintésmentes klitorális stimuláció Air-Pulse technológiával
✅ Könnyebb használat
✅ Gyönyörű dizájn
✅ Csendes működés
✅ 100% vízálló
✅ Kellemes puha anyag
✅ Újratölthető

Hátrányok
⛔️ Alkalmazáson keresztül nem használható
⛔️ A vibrátor teste műanyagból készült  

Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

Dizájn  
Első pillantásra egyértelmű, hogy a Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart csúcsminőségű. A régebbi modellel ellentétben az egész vibrátor matt szilikonból készült. Ennek a modellnek a teste rendkívül puha. A cserélhető tartozékok szintén szilikonból készültek. Nagyon vékonyak és puhák.

Ez a modell is 100%-ban vízálló, akár 30 percig is kibírja 1,5 méteres mélységben.
Pro 2 Generation 3 Smart Vezérlés és funkciók
Természetesen az újdonság megtartotta azt, amit a Pro 2 Generation 2-ben szeretünk, és ez a kiváló minőségű rezgések és a nyomáshullám-stimuláció. A már említett Air-Pulse technológia mellett a Liquid Air technológia is elérhető. Ez a technológia egy cserélhető tartozéknak köszönhetően működik, amely az áramló vizet utánozza. Ezt a csomagolásban találja, és így a vibrátort 2 különböző tartozékkal használhatja.

Ez a modell 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik, és 11 pulzációs és 12 rezgési móddal kényezteti Önt. Az alsó gombbal a vibrációt tudjuk be/ki kapcsolni, a középső gombbal az Air-Pulse és az Air-Liquid technológiát is be/ki tudjuk kapcsolni, és intenzitást adhatunk hozzá, a felső gombbal pedig ezeknek a technológiáknak az intenzitását tudjuk lekapcsolni.

A telefonnal való párosítás új funkció. Az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül (amely iOS és Android rendszerrel is kompatibilis) párosíthatja a Pro 2 Generation 3 smart készülékét telefonjával, táblagépével vagy órájával. Ez végtelen számú lehetőséget nyit meg az intim játékhoz. Az alkalmazásnak köszönhetően élvezheti a vibrálást a körülötte lévő hangok ritmusára vagy kedvenc zenéjére. Saját rezgési módokat hozhat létre, vagy az élvezet irányítását partnerére bízhatja. A Satisfyer Pro 2 Generation 3 két változatban kapható. A legújabb modellt az intelligens változatban kínáljuk Önnek, amely az alkalmazáson és bluetooth-on keresztül párosítható a telefonjával. Most mindössze 25 995 FT-ért kapható.

Motor és töltés
A motorja csendes, így a vibrátor használata diszkrét. Természetesen ez a modell is újratölthető egy mágneses USB-kábellel. Teljes feltöltés után 2 órán át tart.
Pro 2 Generation 3 Smart

Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

Ára: 25 995 FT-tól
Előnyök
✅ Air Liquid technológiával ellátott tartozék
✅ Érintésmentes klitorális stimuláció Air-Pulse technológiával                            
✅ A matt szilikonból készült puha test kellemesebb tapintású
✅ Okostelefonnal párosítható                                   
✅ Többféle üzemmód és használati lehetőség
✅ Gyönyörű dizájn
✅ Csendes működés
✅ 100% vízálló
✅ Kellemes puha anyag
✅ Újratölthető

Hátrányok
⛔️ A telefonpárosítás használatához haladóbb okostelefon-felhasználónak kell lennie

Síkosító és karbantartás
Az ellátás mindkét modell esetében ugyanaz. Javasoljuk, hogy csak vízalapú kenőgélekkel használjuk őket. A fertőtlenítéshez használjon kifejezetten a szexuális játékok tisztítására kifejlesztett termékeket. A legjobb, ha minden használat előtt és után megtisztítja a játékokat.

Összefoglalva
Mindkét termék igazán nagyszerű, és könnyen elérhető klitorális orgazmust biztosít. Emellett mindkét modell kellemes használatot kínál a férfiak számára is, nyugodtan kísérletezzen velük szeretkezés közben.

A dizájn mindkét esetben gyönyörű. A Pro 2 Generation 3 smart sokkal fényűzőbbnek tűnik, mivel az egész testét puha szilikon borítja, nem csak a fejét. A Pro 2 Generation 2-t műanyag is borítja.

A Pro 2 Generation 2 egyszerűbb kezelőszervekkel rendelkezik, de nem rendelkezik intelligens funkcióval, így nem vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Ez korlátozza a felhasználási lehetőségek számát. Ha az innováció és az intelligens technológia rajongója, mindenképpen az újabb Pro 2 Generation 3 smart modellhez nyúljon.

A Pro 2 Generation 3 smart legnagyobb, és ezért döntő előnye az Air Liquid technológia, amely az áramló víz vagy az ujjmozgás hatását idézi. A tartozékok/fejek megváltoztatásának lehetősége további alkalmazási alternatívákat kínál. Ezért mi inkább a Pro 2 Generation 3 smart modellt részesítenénk előnyben.
Szerző
Veronika
2023.04.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...