Satisfyer Pro 2 Generation 2 vs. Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

A Satisfyer egy nagyon népszerű német márka, amely rendszeresen nagyszerű szexuális játékokat hoz a piacra. Hogy segítsünk kiválasztani a megfelelőt, összehasonlítottuk az új Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart és a régebbi Satisfyer Pro 2 Generation 2 modellt. Lássunk hozzá!
 Satisfyer Pro 2 Generation 2 vs. Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart
Csomagolás
A márka összes termékének csomagolása nagyon ízléses, modern és elegáns. A doboz gyönyörű kialakítású, és tartalmazza a terméket, a töltőt és a használati utasítást.

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Dizájn
Az ergonomikusan kialakított Satisfyer Pro 2 Generation 2 stimulátor tökéletesen illeszkedik a kézbe, és gyönyörű, elegáns kialakítással rendelkezik. A szívófej 100% orvosi minőségű szilikonból készült, amely nagyon kellemes tapintású. A stimulátor teste ABS műanyagból készült. Nagy előnye, hogy 100%-ban vízálló. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan beviheti magával a kádba is.
Pro 2 Generation 2
Vezérlés és funkciók
A Satisfyer Pro 2 Generation 2 készüléket egy külön gombbal lehet be- és kikapcsolni, az egyes intenzitások pedig a + és - gombokkal kapcsolhatók. Ráadásul, ha azonnal ki akarja kapcsolni, nem kell az egyes intenzitások között görgetnie, csak tartsa lenyomva az ON/OFF gombot néhány másodpercig, és máris kikapcsolja.

A Satisfyer által nyújtott élvezet fő oka az Air-Pulse technológia, amely mechanikus klitorális stimuláció nélkül gondoskodik az élvezetről. Ennek a technológiának köszönhetően vákuum keletkezik a klitoriszon, amelyet aztán pulzáló nyomáshullámok stimulálnak. Mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a csiklót a szilikonfejben lévő lyukba, és bekapcsolja. Akár 11 különböző üzemmódot is kipróbálhat. A nyomáshullámos stimuláció forradalmi, és a nők akár 98%-a három percen belül eléri az orgazmust.

Motor és töltés
A motor csendes, így használata diszkrét. A töltés mágneses USB-kábellel praktikus, és a vibrátor utána 2 órán át működik.

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Ára: 20 995 FT-tól
Előnyök
✅ Érintésmentes klitorális stimuláció Air-Pulse technológiával
✅ Könnyebb használat
✅ Gyönyörű dizájn
✅ Csendes működés
✅ 100% vízálló
✅ Kellemes puha anyag
✅ Újratölthető

Hátrányok
⛔️ Alkalmazáson keresztül nem használható
⛔️ A vibrátor teste műanyagból készült  

Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

Dizájn  
Első pillantásra egyértelmű, hogy a Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart csúcsminőségű. A régebbi modellel ellentétben az egész vibrátor matt szilikonból készült. Ennek a modellnek a teste rendkívül puha. A cserélhető tartozékok szintén szilikonból készültek. Nagyon vékonyak és puhák.

Ez a modell is 100%-ban vízálló, akár 30 percig is kibírja 1,5 méteres mélységben.
Pro 2 Generation 3 Smart Vezérlés és funkciók
Természetesen az újdonság megtartotta azt, amit a Pro 2 Generation 2-ben szeretünk, és ez a kiváló minőségű rezgések és a nyomáshullám-stimuláció. A már említett Air-Pulse technológia mellett a Liquid Air technológia is elérhető. Ez a technológia egy cserélhető tartozéknak köszönhetően működik, amely az áramló vizet utánozza. Ezt a csomagolásban találja, és így a vibrátort 2 különböző tartozékkal használhatja.

Ez a modell 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik, és 11 pulzációs és 12 rezgési móddal kényezteti Önt. Az alsó gombbal a vibrációt tudjuk be/ki kapcsolni, a középső gombbal az Air-Pulse és az Air-Liquid technológiát is be/ki tudjuk kapcsolni, és intenzitást adhatunk hozzá, a felső gombbal pedig ezeknek a technológiáknak az intenzitását tudjuk lekapcsolni.

A telefonnal való párosítás új funkció. Az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül (amely iOS és Android rendszerrel is kompatibilis) párosíthatja a Pro 2 Generation 3 smart készülékét telefonjával, táblagépével vagy órájával. Ez végtelen számú lehetőséget nyit meg az intim játékhoz. Az alkalmazásnak köszönhetően élvezheti a vibrálást a körülötte lévő hangok ritmusára vagy kedvenc zenéjére. Saját rezgési módokat hozhat létre, vagy az élvezet irányítását partnerére bízhatja. A Satisfyer Pro 2 Generation 3 két változatban kapható. A legújabb modellt az intelligens változatban kínáljuk Önnek, amely az alkalmazáson és bluetooth-on keresztül párosítható a telefonjával. Most mindössze 25 995 FT-ért kapható.

Motor és töltés
A motorja csendes, így a vibrátor használata diszkrét. Természetesen ez a modell is újratölthető egy mágneses USB-kábellel. Teljes feltöltés után 2 órán át tart.
Pro 2 Generation 3 Smart

Satisfyer Pro 2 Generation 3 smart

Ára: 25 995 FT-tól
Előnyök
✅ Air Liquid technológiával ellátott tartozék
✅ Érintésmentes klitorális stimuláció Air-Pulse technológiával                            
✅ A matt szilikonból készült puha test kellemesebb tapintású
✅ Okostelefonnal párosítható                                   
✅ Többféle üzemmód és használati lehetőség
✅ Gyönyörű dizájn
✅ Csendes működés
✅ 100% vízálló
✅ Kellemes puha anyag
✅ Újratölthető

Hátrányok
⛔️ A telefonpárosítás használatához haladóbb okostelefon-felhasználónak kell lennie

Síkosító és karbantartás
Az ellátás mindkét modell esetében ugyanaz. Javasoljuk, hogy csak vízalapú kenőgélekkel használjuk őket. A fertőtlenítéshez használjon kifejezetten a szexuális játékok tisztítására kifejlesztett termékeket. A legjobb, ha minden használat előtt és után megtisztítja a játékokat.

Összefoglalva
Mindkét termék igazán nagyszerű, és könnyen elérhető klitorális orgazmust biztosít. Emellett mindkét modell kellemes használatot kínál a férfiak számára is, nyugodtan kísérletezzen velük szeretkezés közben.

A dizájn mindkét esetben gyönyörű. A Pro 2 Generation 3 smart sokkal fényűzőbbnek tűnik, mivel az egész testét puha szilikon borítja, nem csak a fejét. A Pro 2 Generation 2-t műanyag is borítja.

A Pro 2 Generation 2 egyszerűbb kezelőszervekkel rendelkezik, de nem rendelkezik intelligens funkcióval, így nem vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Ez korlátozza a felhasználási lehetőségek számát. Ha az innováció és az intelligens technológia rajongója, mindenképpen az újabb Pro 2 Generation 3 smart modellhez nyúljon.

A Pro 2 Generation 3 smart legnagyobb, és ezért döntő előnye az Air Liquid technológia, amely az áramló víz vagy az ujjmozgás hatását idézi. A tartozékok/fejek megváltoztatásának lehetősége további alkalmazási alternatívákat kínál. Ezért mi inkább a Pro 2 Generation 3 smart modellt részesítenénk előnyben.
Szerző
Veronika
2023.04.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
131
0
Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
3 061
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...