Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor

Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
Satisfyer Lolliplug 2
Mint a Satisfyer márka minden terméke, ez is olyan, amelyet egyébként férfiak és nők számára egyaránt terveztek. Egy szép és praktikus dobozba csomagolva, mágneses töltőkábellel és termékinformációkkal együtt érkezett hozzám. A doboz kinyitásakor láttam egy 14 cm hosszú és 1,7-2,5 cm vastag anális vibrátort, amely puha szilikonból készült. Kellemes tapintású és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Vastagsága a behelyezés mélységétől függően változik, mivel három sima gömbből áll, amelyek mérete fokozatosan növekszik. Bár a használható hossza 11,5 cm, mégis egy csomó mókát ígér. A végbélnyíláson kívül hüvelyvibrátorként, a csiklóra vagy a hüvely és a végbélnyílás közötti területre is használhatja.

A T-alakú végződésnek köszönhetően könnyen kézben tartható és nagyon  egyszerűen kezelhető. A gomb három másodpercig történő megnyomásával bekapcsoltam a vibrátort és 12 rezgési program közül választhattam, amelyet a két erős motornak köszönhetően a vibrátor teljes hosszában éreztem. Anális síkosító gél segítségével lassan bevezettem a kúpot. Először nem jutottam tovább az első golyónál és bekapcsoltam az első, leglágyabb üzemmódot. Eleinte nagyon furcsa érzés volt: folyamatosan úgy éreztem, hogy sürgősen ki kell mennem a WC-re, de legyőztem ezt az érzést. Egy kis stimuláció után megnyugodtam és sikerült behelyezni a második golyót. A harmadikra még nem merészkedtem, de közel vagyok hozzá.
Satisfyer Lolliplug 2

Satisfyer Lolliplug 2

Ára: 11 690 FT-tól
Nem tudom, hogy ez azért volt-e, mert ez volt az első alkalom vagy csak nem tudtam eléggé ellazulni, de őszintén szólva nem találtam sok kielégülést ebben a fajta stimulációban, de tudtam, hogy adni fogok neki még egy esélyt.  A partnerem is értékelte, hogy változatosabb a szex és azt is, hogy új dolgokat próbálunk ki. Az első tapasztalatom óta eltelt időben sikerült kipróbálnom az összes rezgési módot és kipróbáltam több pozícióban is. Ezt az eszközt akkor élvezem a legjobban, amikor hason fekszem, az alhasamat egy párna támasztja alá és miközben érzem a rezgéseket a popsimban, a partnerem stimulálja a csiklómat. Sokkal jobban el tudok lazulni ebben a szexpózban, mintha négykézláb lennék. 
Soha ne használja anális, majd hüvelyi vibrátorként tisztítás és fertőtlenítés nélkül,  hogy megakadályozza a fertőzés kockázatát. 
Satisfyer Lolliplug 2 - balenie
Ha egy anális segédeszköz megvásárlásán gondolkodik, akkor úgy gondolom, hogy elégedett lesz a Satisfyer Lolli Plug 2-vel.

Ha töltésről van szó, egy óra töltés egy óra féktelen szórakozást biztosít. Nem kell aggódnia, hogy bárki meghallja, mivel ez a termék “suttogó” üzemmóddal is rendelkezik. Vízálló is, így magával viheti a kádba, a zuhany alá vagy akár a medencébe is, ha szeretné.😜


Használat után egyszerűen mossa le a terméket vízzel, majd törölje le fertőtlenítőszerrel. Ami a síkosítót illeti, használjon vízalapú gélt, mivel bármely más típusú károsíthatja a készülék felületét. Személy szerint ezt az anális síkosítót ajánlom a Bathmate-től, amelyet magam is használok és nagyon elégedett vagyok vele. Nincs kellemetlen szaga, és nem érzem túl zsírosnak sem.
Szerző
Denisa
2022.05.27.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
7 308
0
Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
199
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 801
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...