Mi az a puncipumpa és miért érdemes kipróbálni?

A férfiakhoz közelebb állnak a vákuumpumpák, mint a nőkhöz. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy pontosan mire szolgál a puncipumpa, és milyen hatása van. Tehát most bemutatjuk ezt a segédeszközt, és elmondjuk, hogy hogyan kell helyesen használni, és miért nem kell tartania attól, hogy kipróbálja.

A puncipumpa egy nők számára tervezett eszköz, amely két részből áll - a felső részből (az úgynevezett szívócsészéből vagy szivattyúból) és egy ballonból, ami a pumpálással vákuumot hoz létre. A tapadókorongon belül lehetnek olyan barázdák és kiemelkedések is, amelyek stimulálják a hüvelyt. A pumpa ezen része általában szilikonból vagy műanyagból készül.

A pumpákat a szívócsésze mérete alapján két csoportra oszthatjuk. Az elsőnek valamivel kisebb szívócsészéje van, aminek köszönhetően csak a csiklót stimulálja és pumpálja. A második csoportba tartozó pumpák viszont nagyobb csészével rendelkeznek, amit az egész hüvelyre kell helyezni, és ezáltal vákuumot hoz létre nemcsak a csiklón, hanem az egész hüvelyen, beleértve a belső ajkakat és a hüvelybemenetet.

Hogyan használjuk helyesen a pumcipumpát?

Helyezze a szívócsészét a csiklóra vagy az egész hüvelyre, és finoman nyomja össze a ballont. Minden egyes nyomás után várjon egy keveset, és figyelje, hogy milyen érzéseket vált ki önből. A kezdőknek azt javasoljuk, hogy első alkalommal legfeljebb ötször pumpálják a ballont, de ez a szám a pumpától függően változhat. Némelyik már néhány pumpálás után is erős vákuumot hoz létre, valamelyiket pedig tovább kell pumpálni ahhoz, hogy ugyanazt a hatást érje el vele.

Maga a pumpálás jelentős stimuláló hatással bír, tehát ez alaposan felébreszti önben a vágyat a későbbi játékokhoz. A pumpát az előjáték keretein belül is használhatja, de ugyanúgy a szóló játékok közben is, mielőtt egy újabb játékot használna.

Milyen hatása van?

Vákuum létrehozásával több vér halmozódik fel a hüvelyben, így érzékenyebbé válik a csikló, valamint a szeméremajkak és a hüvelybemenet is. Az egész terület intenzívebben reagál a tapintásra és az izgatásra, az izgalom erősebb és az orgazmus még mélyrehatóbb. A hatás néhány perc múlva eltűnik, és a hüvelye olyan lesz, mint azelőtt.

A felpumpált hüvelyt a nők a csikló izgatása közben és orális játékok során fogják értékelni. Hasonlóképpen, a behatolás is sokkal kellemesebb, mivel a hüvelyben lévő összes tapintható receptor életre kel. A puncipumpa tehát nemcsak az olyan nők számára alkalmas, akik valami újat akarnak kipróbálni az ágyban, hanem azok számára is, akik nehezen érik el az orgazmust.

Hogyan lehet még erősebb az orgazmus?

Ha elhatározta, hogy kész átélni élete legjobb orgazmusát, akkor a pumpa használatát követően vigyen fel stimuláló síkosítót a hüvelyére és a csiklójára. Ez a síkosító olyan anyagokkal van dúsítva, amelyek érzékenyebbé teszik a nyálkahártyát. Ha érintkezésbe kerül a felpumpált hüvellyel, akkor még a kis mennyiségű síkosító is valódi csodákat okozhat.

A masszázsfej is egy nagyszerű segédeszköz. Mivel a csikló duzzadni fog a vértől, a masszázsfej által kibocsátott rezgések még inkább izgalomba hozzák. Az eredmény egy rendkívül erős orgazmus lesz, ami után még sokáig fogja kapkodni a levegőt :)
Szerző
Martina
2019.09.04.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2020.09.21.
Hogyan élvezheti a szexet a zuhany alatt?
Időnként az az érzésünk támad, hogy a zuhany alatti szex csak a romantikus filmekben jelenik meg, és a való életben ez egy olyan dolog, amiről csak álmodozhatunk. A gyakorlatban ez a jelenet teljesen másképp néz ki - minden csúszós, a víz folyik a szemébe, és lassan eltűnik a szerelmeskedés vágya. A vágy azonban nem ismer határokat, és a szex a zuhany alatt valóban megélénkítheti a kapcsolatot. Szóval hogyan élvezheti azt a lehető legjobban?
2 707
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...