Miről fantáziál partnere titokban? Csillagjegye elárulja!

Szeretné tudni, hogy mivel lehetne párjával minden aktusuk emlékezetes? Ezzel még sokan vagyunk így, ám az igazság az, hogy biztos recept erre nincs. Ám a csillagok segítségével talán közelebb kerülhet a megoldáshoz - és kiderítheti, mi kedvese legtitkosabb vágya. Készen áll a felfedezésre? Akkor görgessen lejjebb!
Mérleg
Ha valakinek fontos az egyensúly mindenben, hát a Mérleg jegyű társának biztosan. A kedvelt 69-es póz azonban egy ártatlan, szűzies játék ahhoz képest, amitől igazán beindul - ami valószínűleg egy fétis lesz. Titokban néha elcseni Öntől 1-2 szexi fehérneműjét? Megőrül, ha tűsarkúban látja? Kezdeményezzen erről egy izgató beszélgetést, és lehet, hogy meglepődik majd partnere válaszán. :)

Skorpió
A szexualitás jegye, így nála inkább olyasmit nehéz találni, ami annyira extrém, hogy elriasztaná. Próbálták már együtt a BDSM-et? Izgatná a gondolat, hogy kedvese kikötözze, elfenekelje egy paskolóval vagy megbilincselje egy plüss bilinccsel? Tegyenek egy próbát, és meglátja, partnere mennyire elemében lesz, ha dominálhatja Önt…


Nyilas
Nincs még egy olyan szabad és játékos szellem, mint egy igazi Nyilas. Neki a szexualitás is inkább egy felfedezés, egy közös kaland - ha szabadtéren, egy nem megszokott helyszínen, esetleg több személlyel is csinálhatják egyszerre, az kielégítheti párja legmerészebb vágyait is! Ők azok, akiket felizgatná az a tudat is, ha Ön visel nyilvános helyen valami szokatlant a ruhája alatt - mondjuk egy pár gésagolyót vagy egy vibrációs bugyit.


Bak
A hagyomány tisztelőjeként egy igazi Bakot valószínűleg nem vonzanak a különcségek. Az irányítást viszont igencsak kedveli; ezt abból is láthatjuk, hogy munkájában is mindig a vezető szerepre törekszik. A legközelebbi randevúnkon vegyük elő a legnőiesebb, legártatlanabb énünket - és hagyjuk, hogy “leigázzon”. Ehhez akár megajándékozhatjuk őt egy kezdő BDSM szettel is; biztosan tud majd vele mit kezdeni…


Vízöntő

Minden, ami új, ami szokatlan, egy Vízöntőnek igazán otthonos terep. Ha valaki, hát ő elemében van, ha a komfortzónáján kívül tartózkodhat, és tágíthatja a határait.
Teljesítménytúra? Eddig ki nem próbált pózok, orvosi szex vagy egy gyors aktus a szaunában? Kezdeményezzen nála egy nem mindennapi ötlettel vagy helyzetben - és figyelje a hatást!

Halak
Az alkalmazkodás mágusa: a Halak jegy szülötte általában nem szeret a középpontban lenni, szereti, ha irányt mutatnak neki. Emiatt talán nem is annyira titokban vágyik rá, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön és alárendelődhessen partnerének. Egy szexi szerepjáték, amelyben például kikötözik vagy nyakörvet kap, kedvére való lehet.


Kos
Szenvedély és erő - ha a Kosokra gondolunk, ez a két minőség biztosan az eszünkbe jut. Nincs ez másképp a hálószobában sem, ahol imádják, ha teljes kontroll alatt tarthatják partnerüket, vagy legalábbis ők döntenek arról, mi történjen éppen. Egy szexhinta vagy egy távirányítható vibrátor az ő fantáziájukat is megmozgathatja.


Bika
Az érzékiség a Bikák második neve, akik szeretik akár halmozni is az élvezeteket. Az illatgyertyák, a különleges anyagok könnyen izgalomba hozzák - de bármilyen furcsán is hangzik, az extremitások is, melytől mások talán ódzkodnának. Szájpecek, anális szex vagy japán gyertya? Meglepődne, mennyi minden érdekelheti még kedvesét.

Ikrek
A kettősség jegye az ágyban sem könnyen kiismerhető: egyszer a dirty talk indítja be, máskor arra vágyik, hogy ne csak ketten legyenek az aktusban. Ez többféleképpen is megnyilvánulhat: vágyhat arra is, hogy meglessék Önöket szex közben, de akár az is felmerülhet benne, hogy cseréljenek párt egy éjszakára… Bármelyik is a helyzet, egy párvibrátorral vagy egy strap-onnal még izgalmasabbá tehetik a közös élményt.

Rák
A szelíd külső gyakran takar szolid belsőt - de legalább olyan gyakran egy élénk fantáziával megáldott szeretőt is! Bár hangulata gyakran változhat, partnerére is legalább olyan gyorsan képes ráhangolódni. Mivel igen adakozó természetű, sokszor a partner gyönyöre okoz számára is kielégülést - így lehet, hogyha hagyná neki, az erotikus masszázs vagy a kötözés avatott mesterévé válna, az Ön élvezetéért.

Oroszlán
A király(nő), aki megérdemli a vörös szőnyeget - az Oroszlánok szeretnek így tekinteni magukra. Igényük a csillogásra a szexuális életükben úgy nyilvánulhat meg, hogy nem mondanak nemet a videochates “mókákra”, a közös maszturbációra a kamera előtt, vagy akár a házi pornó elkészítésére sem. Emellett azt is szeretik, ha kényeztetik érzékeiket - így egy pikáns sztriptízzel vagy szerepjátékkal bármikor levehetőek a lábukról.

Szűz
Az állatöv perfekcionistája az ágyban is idő, ameddig ellazul - legalábbis az elején. Ha viszont egyszer felenged, akkor megmutatja a vad és bevállalósabb oldalát is, amelyik imád kísérletezni. Emellett fontos neki a testi-lelki harmónia is. Egy szexi fűző bármikor beindíthatja - ahogy egy domina is, akit szolgálhat.

Szerző
Tünde
2023.01.16.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
X
2024.01.28.
Igaz.. (mérleg)

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 321
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...