Recenzió: Lelo Luna Beads gésagolyó

A Lelo a luxus szexuális segédeszközök egyik vezető gyártója. Ugyan a cég zászlóshajói a vibrátorok, a vállalat kínálatában sok más termék is szerepel. Például a gésagolyók is. A cikkben a Luna Beads modellsorozatot szeretnénk Önnel megismertetni.
 
Lelo Luna Beads
 

Röviden a golyókról

A gésagolyók a nagyobb golyókban elrejtett fémgolyók elvén működnek. A fémgolyók mozgás közben megmozdulnak, és a külső golyók falába ütköznek, ami megremegteti és megrezegteti őket.
A nagyon kellemes izgatáson kívül, amit egész nap élvezhet, például a munkahelyén is, anélkül, hogy bárki észrevenné, a gésagolyókat egészségügyi okokból is használhatja. Rendszeres használat esetén megerősödik a medencefenék. Ezek az izmok hatással vannak a vizeletvisszatartási problémákra (inkontinencia - a vizelet önkéntelen távozása), befolyásolják a szexuális élvezetet és összességében is a nők egészségi állapotát az intim területeken.
 
Általánosságban ezeket az izmokat a Kegel-gyakorlatok elvégzésével lehet megerősíteni - itt olvashat róluk többet: Kegel-gyakorlatok - a szexuális egészséghez vezető út.

Luna Beads

Luna Beads
Lelo - Luna Beads
Már maga a doboz is jelzi, hogy ez egy luxus termék. A doboz kemény kartonból/papírból készült, nagyon letisztult és kellemes kialakítású. Tehát, ha ajándékot keres a másik fele vagy a barátnője számára, a Luna Beads az egyértelműen legjobb választás.
 
A Luna golyók egyedisége a csomag tartalmában rejlik, ami már első pillantásra is eltér a hagyományos golyókétól. Az elegáns doboz két pár gésagolyót tartalmaz. Mindkét párnak eltérő a súlya - 2 x 28 gramm és 2 x 37 gramm. Tehát mindenki kiválaszthatja, hogy melyik a számára legmegfelelőbb, esetleg bizonyos idő elteltével le is cserélheti őket.
A gésagolyókon kívül egy szatén tasakot is talál a csomagban, amiben biztonságosan és diszkréten tárolhatja a golyókat. A tasakot egy zsinórral lehet bezárni.
 
A Lelo Luna Beads gésagolyó két műanyag golyóból áll, amik egy orvosi szilikonból készült leválasztható tokba vannak ágyazva. A golyók egy higiénikus zsinórral vannak összekötve, és könnyen kivehetők, valamint visszahelyezhetők.
Mivel a csomag két különböző méretű golyót tartalmaz, szükség esetén kombinálhatja is őket. A tapasztalt hölgyek értékelni fogják a golyók eltávolításának lehetőségét a tokból, és csak úgy szabadon használhatják őket, felesleges zsinór nélkül.
Maguk a golyók polírozott műanyagból készülnek. Az anyag érintése (szubjektíve) olyan, mintha üveget tartana a kezében. Minden alkalommal, amikor használni fogja, érezni fogja az egyediséget és a minőséget, ami az ebbe az árkategóriába tartozó termékeknél elvárható.

Higiénia

A golyókat a levehető toknak köszönhetően nagyon könnyű megtisztítani. Csak öblítse le őket meleg vízzel, vagy használjon szexuális segédeszközökre alkalmas tisztítószert. Ezt követően törölje meg a golyókat, és helyezze őket a szatén tasakba. 

A gésagolyó egy univerzális szexuális segédeszköz, ami élvezetet nyújt, és az egészségre is jótékony hatással van. Ráadásul, az egész nap folyamán zavartalanul élvezheti..

Termékbemutató videó

 
Szerző
Karina
2019.04.02.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...