Először vásároltam menstruációs szextampont. Pontosan hogyan kell használni?

Ezzel a kérdéssel gyakran találkozunk az e-mailekben, ami teljesen érthető. A menstruációs szextamponok elég sokban különböznek a klasszikusok tamponoktól, tehát érthető, hogy egy kis tiszteletet vívnak ki. Mire kell felkészülni az első használat előtt, és valóban olyan nehéz manipulálni velük, mint ahogy az hírlik?

A szextamponok a behelyezést követően a menstruációs vér felszívására szolgálnak - ez az egyetlen dolog, ami közös bennük és a menstruációs tamponokban. Ugyanakkor, a hüvelybe helyezve nem gátolják a behatolást, így a partnere pénisze korlátozások nélkül bejuthat a hüvelybe. Mivel a tampont a lehető legmélyebbre kell felhelyezni - egészen a méhnyakig, sem a nő, sem a férfi nem érzi azt.

Ezeknek a tamponoknak az alakja egy kisebb párnára hasonlít. Anatómiailag úgy alakították ki őket, hogy alkalmazkodjanak a hüvely belső környezetéhez, és egyfajta abszorpciós gátat hozzanak létre. Nincsenek zsinórjaik vagy fogantyúik, tehát felmerülhet önben a kérdés - akkor hogyan veszem ki őket?

Mindegyik szextampont közepe „be van vágva”, aminek köszönhetően egyfajta repedést jön létre, ami a hüvelybe való behelezést követően eggyé válik. Azonban fontos szerepet játszik a tampon eltávolításában - mivel ez a rés csak minimális, amint beleszúrja az ujját, a tampon szorosan körbefogja az ujját. Ezután már csak húzza ki az ujját, és az ujjával együtt a tampon is kijön.

Tehát pontosan hogyan kell használni a szextamponokat?

A bevezetés során tanácsos egy kis mennyiségű síkosítót használni. A tampon rendkívül nedvszívó és mindent felszív, amit áthalad a hüvelyen. Ha teljesen száraz lenne, a behelyezés folyamata kissé nehézkes és fájdalmas lehetne. Ezért vigyen fel egy csepp síkosítót az élekre.

Ezután helyezze be a tampont a hüvelybe, amilyen mélyre csak tudja. Nem kell attól tartania, hogy a tampon kiesik önből. Leülepszik a hüvelyben, és egyáltalán nem lehet érezni. Ha mégis érzi a tampont, akkor valószínű, hogy a tampon rosszul van behelyezve.

A szexuális kalandok után itt az ideje, hogy kivegye a tampont. Helyezze az egyik ujját a hüvelybe, tapogassa ki a közepén lévő lyukat, és egyszerűen húzza ki a tampont.

Fontos megjegyezni, hogy a szextamponok nem szolgálnak védelemként a nem kívánt terhesség vagy a nemi betegségek ellen. A tampont azonban óvszerrel vagy síkosítóval együtt is használhatja. Az ezekkel a tamponokkal való szex nem igényel különösebb óvintézkedéseket, tehát mindig ugyanúgy járhat el, mint a normál napokon való szex során.

Szerző
Martina
2019.10.03.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.06.26.
Recenzió: Sweet Smile G-pont vibrátor
Már kezdtem azt hinni, hogy nem fog utolérni, de végül én is megismerkedtem a Coviddal 😷. Szerencsére nem volt semmi szörnyűség számomra, de hogyan töltsem ki a karanténban töltött időt? Ideális esetben a Sweet smile újratölthető G-spot vibrátorral, amely a pozitív eredményem előtti napon érkezett 🥳. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, hogy a karantén nagyon szórakoztató lesz. És igazam volt!
1 038
0
Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 931
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 345
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...