Valentin-napi kedvezm√©ny ūü•į 8% k√≥ddal: VALENTIN8

Mi az a...

√Črdekess√©gek √©s √ļjdons√°gokErotikus t√∂rt√©netekHogyan haszn√°lni helyesenHogyan v√°lasszunkJobb szexMi az a...Szexp√≥zok √©s praktik√°kSzexu√°lis eg√©szs√©gV√©lem√©nyek
Mi az a
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egyn√©l t√∂bb embert igaz szerelemmel szeretni? ErrŇĎl a k√©rd√©srŇĎl a v√©lem√©nyek erŇĎsen megoszlanak, mondv√°n: a szerelem egy k√©temberes dolog, √©s aki m√°st mond, az nem ŇĎszinte. √Ām a poliamorok szerint ez nemhogy lehets√©ges, hanem egy t√∂k√©letesen mŇĪk√∂dŇĎk√©pes dolog. Ňźk azok, akik t√∂bb emberrel vannak kapcsolatban, de √ļgy, hogy mindenki tud a m√°sikr√≥l - m√©gsincs k√∂zt√ľk sosem vita. Hogy lehet ez? √Čs egy√°ltal√°n: miben √°ll a poliam√≥ria, mint fogalom? Megk√©rdezt√ľnk n√©h√°ny √©rintettet, √≠me a v√°laszaik!
2023.01.02.
232
0
Mi az a
2022.09.20.
√Čs √Ėnt mi izgatja fel? A szexu√°lis alapfogalmak kislexikona
Manaps√°g, a soksz√≠nŇĪs√©g kor√°ban egyre t√∂bb mindent tudunk meg magunkr√≥l - √©s egym√°sr√≥l is. Ahogy fokozatosan lejjebb √°sunk az √∂nismeret√ľnkben, √ļgy fedezhet√ľnk fel √©rdekesebbn√©l √©rdekesebb dolgokat a preferenci√°inkban √©s a szem√©lyis√©g√ľnkben is. Tudta p√©ld√°ul, hogy m√©g a hetero- √©s a homoszexualit√°s k√∂z√∂tt is van √°tmenet - ami nem (csak) a biszexualit√°s? Na √©s a sapioszexu√°lis jelent√©s√©t ismeri? J√∂jj√∂n vel√ľnk, √©s fedezze fel m√©lyebben a szexualit√°s izgalmas vil√°g√°t! Al√°bb tiszt√°zzuk a t√©ma legizgalmasabb fogalmait, √©s jelent√©s√ľket.
637
0
Mi az a
2022.01.21.
BDSM j√°t√©kok kezdŇĎknek
A BDSM gyakorlatok rengeteg embert vonzanak. Bizony√≠t√©kk√©nt arra, hogy van √©rdeklŇĎd√©s ezek ir√°nt a gyakorlatok ir√°nt, t√∂bb mint 500 milli√≥ tal√°lat jelenik meg, ha a BDSM-t be√≠rjuk a keresŇĎbe. Nem csoda. A szado-mazo gyakorlatok sor√°n a test√ľnk ugyanazt az endorfin- √©s dopaminkokt√©lt termeli, amit p√©ld√°ul az ejtŇĎernyŇĎs√∂k tapasztalnak ejtŇĎernyŇĎz√©s k√∂zben.
1 036
0
Mi az a
2021.09.27.
Mi az a szextampon és hogyan kell használni?
A szextampon egy kicsi √©s nem feltŇĪnŇĎ seg√©deszk√∂z, amelynek c√©lj√°t kevesen ismerik. Ezeket a tamponokat gyakran √∂sszet√©vesztik a hagyom√°nyos menstru√°ci√≥s tamponokkal, amelyek hossz√ļk√°s alak√ļak √©s kih√ļz√≥ zsin√≥rral rendelkeznek. A szextamponok szerepe azonos - a menstru√°ci√≥s v√©r felsz√≠v√≥d√°sa, de k√ľl√∂nb√∂znek a hagyom√°nyos higi√©niai term√©kektŇĎl.
2 096
0
Mi az a
2020.07.24.
Tudja, mit jelent a Bodystocking?
Minden nŇĎ tetszeni szeretne a partner√©nek. Arra v√°gyik, hogy szexi √©s cs√°b√≠t√≥ legyen, √©s √©lvezze a gy√∂ny√∂rŇĪ pillanatokat a szerelm√©vel. A kedves√©vel elt√∂lt√∂tt romantikus √©s szenved√©lyes pillanatokhoz tan√°csos egy nagyszerŇĪ, szexi feh√©rnemŇĪt haszn√°lni, ami szinte azonnal fel√©breszti a f√©rfiban a v√°gyat. A Bodystocking hat√°rozottan ezek k√∂z√© a feh√©rnemŇĪk k√∂z√© tartozik.
1 079
0
Mi az a
2020.07.17.
Mik azok a péniszköpenyek és péniszmandzsetták?
A rossz nyelvek azt besz√©lik, hogy a p√©niszk√∂penyeket kiz√°r√≥lag azoknak az uraknak tervezt√©k, akik nem lettek meg√°ldva el√©g nagy b√ľszkes√©ggel. De manaps√°g ez csak egy m√≠tosz, amiben nagyon keven hisznek. A p√©niszk√∂penyek m√°r r√©gen nem csak azoknak szolg√°lnak, akik nincsenek megel√©gedve p√©nisz√ľk m√©ret√©vel. Ugyanis k√©pesek megfŇĪszerezni a h√°l√≥szobai kalandokat.
4 192
0
Mi az a
2020.07.15.
M√©hen bel√ľli fogamz√°sg√°tl√≥ eszk√∂z, ismeri a fogamz√°sg√°tl√≥ ezen form√°j√°t?
A m√©hen bel√ľli fogamz√°sg√°tl√≥ eszk√∂z egy megv√°lt√°s azon nŇĎk sz√°m√°ra, akik nem akarnak rendszeresen tablett√°t szedni, vagy rendszeresen elfelejtik bevenni ŇĎket. Ez ugyanis egyfajta fogamz√°sg√°tl√≥, ami manasp√°g sz√©les k√∂rben elterjedt. Manaps√°g a h√∂lgyeknek sz√°mos lehetŇĎs√©g√ľk van arra, hogyan v√©dekezzenek a nem k√≠v√°nt terhess√©g ellen. Legink√°bb a klasszikus hormontartalm√ļ tablett√°kat vagy a f√©rfi √≥vszereket haszn√°lj√°k.
762
0
Mi az a
2019.11.18.
Mi az a férfi maszturbátor, és mit kell figyelembe venni a vásárláskor?
Az az elk√©pzel√©s, hogy a f√©rfi maszturb√°tor csak az olyan f√©rfiak kez√©be val√≥, akiknek gondot okoz a kapcsolatteremt√©s, egy nagyon nagy t√©vhit. A statisztik√°k szerint a vil√°gon eladott maszturb√°torok t√∂bb mint ¬ĺ-e √©ppen a kapcsolatban l√©vŇĎ f√©rfiak tulajdon√°ban van. B√°rki, akinek m√°r volt lehetŇĎs√©ge kipr√≥b√°lni a maszturb√°tort, megerŇĎs√≠theti, hogy ez egy rendk√≠v√ľl intenz√≠v √©s egyedi √©lm√©ny, amit nem lehet √∂sszehasonl√≠tani egy nŇĎvel val√≥ k√∂z√∂s√ľl√©ssel.
5 852
0
Mi az a
2019.11.06.
Mi a prosztata és milyen funkciója van a férfi testben?
Prosztata, prosztatamirigy vagy d√ľlmirigy - egy kicsi, √©szrev√©tlen szerv, aminek a fontoss√°g√°t egyetlen f√©rfi sem ismeri fel mindaddig, am√≠g fel nem mer√ľlnek az elsŇĎ probl√©m√°k. Noha csak akkor eml√≠tik, amikor ez h√°tr√°nyosan befoly√°solja a f√©rfi szervezet eg√©szs√©g√©t √©s mŇĪk√∂d√©s√©t, ez a nemi rendszer rendk√≠v√ľl fontos eleme.
2 868
0
Mi az a
2019.10.14.
Mik azok a meleg√≠tŇĎ s√≠kos√≠t√≥k, √©s milyen hat√°st v√°rhatunk tŇĎl√ľk?
A meleg√≠tŇĎ s√≠kos√≠t√≥kat nem azok sz√°m√°ra tal√°lt√°l ki, akik mindig f√°znak az √°gyban. Hanem ink√°bb az olyan p√°rok sz√°m√°ra, akik nem f√©lnek a forr√≥ erotikus pillanatokt√≥l - √©s ezt sz√≥ szerint √©rtj√ľk. Ezek a k√©sz√≠tm√©nyek ugyanis az √°rtatlan izgat√≥ kalandokat is felejthetetlen √©lm√©nny√© v√°ltoztathatj√°k. Teh√°t mi is az a meleg√≠tŇĎ s√≠kos√≠t√≥ √©s hogyan lehet azt haszn√°lni?
2 684
0
Mi az a
2019.09.14.
Mi az a strap-on?
Az a t√©ny, hogy a strap-on egy melegeknek val√≥ seg√©deszk√∂z, m√°r r√©g nem √©rv√©nyes. Egyre gyakrabban k√≠s√©rleteznek ezzel a j√°t√©kkal a heteroszexu√°lis p√°rok is, akik nem f√©lnek eldobni az elŇĎ√≠t√©leteiket vagy sz√©gyenlŇĎss√©g√ľket az √°gyban, √©s szeretn√©k kipr√≥b√°lni, hogy milyen √©rz√©s az, ha a h√°l√≥szob√°ban felcser√©lŇĎdnek a szerepek. Teh√°t mi is az a strap-on √©s hogyan kell haszn√°lni?
14 883
0
Mi az a
2019.09.10.
Mi az a wand vagy m√°s n√©ven massz√°zsfej, √©s hogyan √©lvezhetj√ľk vele a lehetŇĎ legnagyobb gy√∂ny√∂rt?
A wand vagy a massz√°zsfej sz√≥ szerint egy var√°zslatos eszk√∂z - elv√©gre m√°r maga az elnevez√©s is az angol ‚Äěmagic wand‚ÄĚ kifejez√©sbŇĎl sz√°rmazik, ami azt jelenti, hogy ez var√°zsp√°lc√°r√≥l van sz√≥, ami percek alatt gondoskodik az orgazmus√°r√≥l. Teh√°t vess√ľnk k√∂z√∂sen egy pillant√°st arra, hogyan is mŇĪk√∂dik ez a var√°zslatos erotikus j√°t√©k, milyen funkci√≥i vannak, √©s mi mindenre lehet haszn√°lni.
2 548
0
Mi az a
2019.08.31.
Mi az a p√©niszgyŇĪrŇĪ √©s mire is szolg√°l pontosan?
A p√©niszgyŇĪrŇĪ egy megfizethetŇĎ √©s egyre n√©pszerŇĪbb szexu√°lis seg√©deszk√∂z, de ennek ellen√©re is sz√°mos k√©rdŇĎjel kapcsol√≥dik hozz√°. Mik√∂zben valaki att√≥l tart, hogy k√°rt tehet mag√°ban a seg√©deszk√∂zzel, m√°sok, a m√°r kiss√© mer√©szebb √ļjoncok, nem tudnak dŇĪlŇĎre jutni az elsŇĎ v√°s√°rl√°ssal.
12 194
0
Beolvas√°s ...
A weboldalon s√ľtiket haszn√°lunk annak √©rdek√©ben, hogy a lehetŇĎ legjobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt ny√ļjtsuk √Ėnnek a v√°s√°rl√°sa sor√°n.