Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Mik azok a melegítő síkosítók, és milyen hatást várhatunk tőlük?

A melegítő síkosítókat nem azok számára találtál ki, akik mindig fáznak az ágyban. Hanem inkább az olyan párok számára, akik nem félnek a forró erotikus pillanatoktól - és ezt szó szerint értjük. Ezek a készítmények ugyanis az ártatlan izgató kalandokat is felejthetetlen élménnyé változtathatják. Tehát mi is az a melegítő síkosító és hogyan lehet azt használni?

A melegítő hatású síkosítók olyan síkosítók, amelyeknek az elsődleges feladata nemcsak a nyálkahártya hidratálása a simább behatolás érdekében. Ugyan a hüvely környezetében biztosítják a szükséges nedvességet, de a móka csak ezután kezdődik. Sokkal érdekesebb a másodlagos hatásuk - az a képesség, hogy közösülés során hőt hoznak létre, ami a hüvelyt és a péniszt kissé érzékenyebbé teszi.

 Ki számára alkalmas a melegítő síkosító?

Azon párok számára, akik még a legszokványosabb misszionárius pózt is meg akarják fűszerezni. Ha szeret kísérletezni és szeret új dolgokat megtapasztalni, a melegítő síkosító biztosan nem fog csalódást okozni. A pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy könnyen elérhető, megfizethető az ára és hogy többféle módon is felhasználható.

Mikor fogja leginkább értékelni a melegítő síkosítókat?

Magán a nemi együttléten kívül, amikor is a melegítő síkosítót a hagyományos síkosító helyettesítésére használják, ezt a készítményt másként is használhatja.

Forró handjob

Függetlenül attól, hogy maszturbációról van szó, vagy amikor a partnere kényezteti önt egy kis kézimunkával - a melegítő síkosító megfűszerezi ezeket a játékokat. Az eredmény egy szokatlan és semmihez sem fogható élvezet lesz, amelyet a lehető leghamarabb meg fog akarni ismételni. A péniszt kellemes melegség árasztja el, ami még hevesebbé teszi, aminek köszönhetően sokkal érzékenyebbé válik.

Arról, hogy hogyan kell egy felejthetetlen kézimunkában részesíteni őt, többet írtunk a blogunkban: Hogyan csinálj egy jó kézimunkát?

Vibrációs masszázsfej

Ezzel a segédeszközzel több, mint szükségszerű a síkosító használata. A masszázsfej sima felületének csak néhány csepp síkosítóra van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen csússzon a nő intim részein. Miért ne élénkíthetné fel valamivel ezt az izgatást? Ha a hagyományos síkosítót egy melegítő hatású síkosítóra cseréli, az eredmény meg fogja önt lepni.

Ennek a varázslatos segédeszköznek több figyelmet szenteltünk a blogunkban: Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?

Erotikus forró masszázs

A melegítő síkosítónak nem kell feltétlenül csak az intim tájék területén maradnia. Az állaga és a kellemes hatása ideálissá teszi arra, hogy a párja egész testét megmasszírozza vele. Általában nem túl zsíros, és egy kicsit gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos síkosítók - éppen abból az okból kifolyólag, hogy súrlódás közben hő keletkezik.

Ebben az esetben nagyon sokat profitálhat ebből. A termék szépen beszívódik a bőrbe, és kellemes meleg érzést hagy maga után. Különösen alkalmas a nyaki gerinc, a popsi, a hát vagy a mellek területére.

Izgató forró anál

Azt javasoljuk, hogy ezt csupán a bátrak vagy a tapasztaltak próbálják ki. Ha az anális síkosítót melegítő hatásúra cseréli, akkor készüljön fel egy példátlan élményre. A végbélnyílás, különösen annak bejárata, számos idegvégződést tartalmaz, amelyek megfelelő stimuláció esetén ugyanolyan szexuális élvezetet nyújthatnak, mint a vaginális szex.

Nem kell tartania a melegítő hatású anális síkosító használatától. Világosan fogalmazva - a popsija nem fog lángokba borulni. Ezeknek a géleknek a hatása nem okoz elviselhetetlen égető érzést, hanem csak kellemes melegítő hatást nújt.

Szerző
Martina
2019.10.14.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 804
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 377
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...