10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Mik azok a melegítő síkosítók, és milyen hatást várhatunk tőlük?

A melegítő síkosítókat nem azok számára találtál ki, akik mindig fáznak az ágyban. Hanem inkább az olyan párok számára, akik nem félnek a forró erotikus pillanatoktól - és ezt szó szerint értjük. Ezek a készítmények ugyanis az ártatlan izgató kalandokat is felejthetetlen élménnyé változtathatják. Tehát mi is az a melegítő síkosító és hogyan lehet azt használni?

A melegítő hatású síkosítók olyan síkosítók, amelyeknek az elsődleges feladata nemcsak a nyálkahártya hidratálása a simább behatolás érdekében. Ugyan a hüvely környezetében biztosítják a szükséges nedvességet, de a móka csak ezután kezdődik. Sokkal érdekesebb a másodlagos hatásuk - az a képesség, hogy közösülés során hőt hoznak létre, ami a hüvelyt és a péniszt kissé érzékenyebbé teszi.

 Ki számára alkalmas a melegítő síkosító?

Azon párok számára, akik még a legszokványosabb misszionárius pózt is meg akarják fűszerezni. Ha szeret kísérletezni és szeret új dolgokat megtapasztalni, a melegítő síkosító biztosan nem fog csalódást okozni. A pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy könnyen elérhető, megfizethető az ára és hogy többféle módon is felhasználható.

Mikor fogja leginkább értékelni a melegítő síkosítókat?

Magán a nemi együttléten kívül, amikor is a melegítő síkosítót a hagyományos síkosító helyettesítésére használják, ezt a készítményt másként is használhatja.

Forró handjob

Függetlenül attól, hogy maszturbációról van szó, vagy amikor a partnere kényezteti önt egy kis kézimunkával - a melegítő síkosító megfűszerezi ezeket a játékokat. Az eredmény egy szokatlan és semmihez sem fogható élvezet lesz, amelyet a lehető leghamarabb meg fog akarni ismételni. A péniszt kellemes melegség árasztja el, ami még hevesebbé teszi, aminek köszönhetően sokkal érzékenyebbé válik.

Arról, hogy hogyan kell egy felejthetetlen kézimunkában részesíteni őt, többet írtunk a blogunkban: Hogyan csinálj egy jó kézimunkát?

Vibrációs masszázsfej

Ezzel a segédeszközzel több, mint szükségszerű a síkosító használata. A masszázsfej sima felületének csak néhány csepp síkosítóra van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen csússzon a nő intim részein. Miért ne élénkíthetné fel valamivel ezt az izgatást? Ha a hagyományos síkosítót egy melegítő hatású síkosítóra cseréli, az eredmény meg fogja önt lepni.

Ennek a varázslatos segédeszköznek több figyelmet szenteltünk a blogunkban: Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?

Erotikus forró masszázs

A melegítő síkosítónak nem kell feltétlenül csak az intim tájék területén maradnia. Az állaga és a kellemes hatása ideálissá teszi arra, hogy a párja egész testét megmasszírozza vele. Általában nem túl zsíros, és egy kicsit gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos síkosítók - éppen abból az okból kifolyólag, hogy súrlódás közben hő keletkezik.

Ebben az esetben nagyon sokat profitálhat ebből. A termék szépen beszívódik a bőrbe, és kellemes meleg érzést hagy maga után. Különösen alkalmas a nyaki gerinc, a popsi, a hát vagy a mellek területére.

Izgató forró anál

Azt javasoljuk, hogy ezt csupán a bátrak vagy a tapasztaltak próbálják ki. Ha az anális síkosítót melegítő hatásúra cseréli, akkor készüljön fel egy példátlan élményre. A végbélnyílás, különösen annak bejárata, számos idegvégződést tartalmaz, amelyek megfelelő stimuláció esetén ugyanolyan szexuális élvezetet nyújthatnak, mint a vaginális szex.

Nem kell tartania a melegítő hatású anális síkosító használatától. Világosan fogalmazva - a popsija nem fog lángokba borulni. Ezeknek a géleknek a hatása nem okoz elviselhetetlen égető érzést, hanem csak kellemes melegítő hatást nújt.

Szerző
Martina
2019.10.14.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.07.22.
Allergiák, amelyek meglepnek bennünket az ágyban
Az allergiás reakciók bármikor átléphetik a hálószoba küszöbét, és beférkőzhetnek az ágyába is. Statisztikailag bizonyított, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak az allergiára. A férfiak ugyan néha-néha enyhe kellemetlenségeket szintén érezhetnek, de a nőkkel összehasonlítva ez az érzés nem tart sokáig, és nem különösebben intenzív számukra, így nem is keresik az okot.
1 203
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 088
0
Szexuális egészség
2019.08.15.
Hogyan késleltethető az ejakuláció vényköteles gyógyszerek nélkül?
Egyre több férfit gyötör a rövid állóképesség az ágyban, még fiatalabb korban is. A rendszertelen szex, az alváshiány, az életmód elhanyagolása, a túl sok stressz - ezek azok a faktorok, amelyek mind hatással vannak az ágyban nyújtott teljesítményére. Azonban minél több figyelmet szentel ennek a problémának, az annál súlyosabbá válik… Sokszor kérdezik tőlünk, hogyan lehet késleltetni a magömlést anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Mi utánanéztünk a problémának!
1 774
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 534
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...