Hogyan lehet jobb a kézimunkája?

A kézimunkát eléggé alábecsülik az ágyban. Vagy minden nő úgy gondolja, hogy gyerekjáték jól csinálni, vagy teljesen megfeledkezünk róla. Pedig a kézzel való játszadozás nagy mértékben újjáélesztheti az összes kapcsolatot, és feloldhatja a felesleges feszültséget az ágyban, ami elsősorban a hosszú távú kapcsolatokban halmozódik fel, amikor a pár abbahagyja a kísérletezést és nem beszélnek többé a szexről.


Részletes útmutató a tökéletes kézimunkára, ami a bolygó összes férfiját magával fogja ragadni, őszintén szólva... Nem létezik. Ahogy minden nő más és más, és másképp reagál például az orális szexre, ez a férfiak esetében is ugyanúgy érvényes. De ez nem jelenti azt, hogy most nem hozzuk közelebb önt a tökéletességhez. Nos, a többi lépésre egyedül kell rájönnie - partnere navigálja önt.

Dobja le a gátlásait és a ruháit!

Valószínűleg még soha nem sikerült  párját annyira lenyűgöznie egy téli kabátban, hogy a halála napjáig emlékezzen erre az élményre. Ezért vessen le mindent, ami korlátozhatja őt a kilátásban! A szép fehérnemű pluszt jelent, ugyanúgy, mint a teljes meztelenség.

A pornószínésznős arckifejezés ebben az esetben több, mint szükséges, de  kerülje az affektálást. Csak egyszerűen adja a tudtára, hogy élvezi, és önt is ugyanúgy feltüzeli. Az unatkozó háziasszonynak, akinek csak az jár a fejében, hogy nem kell-e véletlenül felporszívózni, soha nem fog sikerülni egy jó kézimunka.

Síkosítani

Aki ken, az nyer - ez nem csak a vaginális szex esetében érvényes. A síkosítót a kézimunkánál sem szabad bojkottálni. Másfelől azonban semmit sem kell túlzásba vinni. Kezdje azzal, hogy mindkét tenyerét benedvesíti egy kis mennyiségű síkosítóval,  melyet a játék során folyamatosan pótolni fog majd. Amennyiben egy illatosított síkosítót választ, az még inkább hozzájárulhat a  pajzán játékok hangulatának megteremtéséhez.

A síkosító használata abból az okból kifolyólag fontos, mert ha a száraz bőr a száraz bőrrel érintkezik, az nem biztos, hogy kellemes lesz a makk és a fityma számára. Bár a pénisz egy idő után elkezdi kibocsátani az előváladékot, de az általában nem elegendő mennyiségű.

A nyál sem jó választás, bár a kép, ahogy a tenyerébe és a partnere péniszére köp, csodákat művelhet a férfi fantáziájával. Azonban a nyál egy bizonyos idő elteltével elkezdi kiszárítani a bőrt, ami épp ellentétes hatást eredményez, mint amit eredetileg el szeretett volna érni.

A tökéletes kézimunkához a golyók is hozzátartoznak

Vége a metaforáknak, mondjuk ki nyíltan... Ne feledkezzünk meg a herékről! Ugyanúgy a péniszhez tartoznak, mint a távirányító a tévéhez. Itt is abszolút alapvető a jó kommunikáció, hiszen minden férfi másképpen érzékeny ezen a ponton... Miközben az egyiket erősen nyomkodhatja ezen a helyen, a másikat lehet, hogy egy ugyanilyen mozdulatnál már a mentő vinné el. 

Ezért kérdezzen, próbálkozzon és figyeljen, hogy mit művel ez vele. Kezdje el finoman simogatni és vakargatni. Ha partnere szeretné, hogy bekeményítsen, biztosan közli majd önnel.

Őrizze meg a tempót és a ritmust
Kezdetben a tempó és a ritmus nem annyira fontos. Az első percben ez kimondottan egy játék, ami kísérletezést és változatosságot jelent. De a végefelé ez már más tészta. Amikor eljut arra a pontra, hogy elkezd sóhajtozni, a pénisze alaposan megmerevedik, és a makkja megtelítődik vérrel, már ne változtasson a tempón és a kéz nyomásán. Folytassa azt, amit elkezdett, és várjon, amíg be nem következik a robbanás.
Szerző
Martina
2019.07.18.
Head of Marketing ...
Ferenc
2021.05.31.
Ha egy nő ,nem tud rendesen játszani,a pénisszel ,az baj.Az én farkamon gyakorolhatna.És hálából ki is elégitem vele.Szerelemcsok@freemail.hu

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 682
0
Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
913
0
Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
421
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...