15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Hogyan csinálj egy jó kézimunkát?

A kézimunkát eléggé alábecsülik az ágyban. Vagy minden nő úgy gondolja, hogy gyerekjáték jól csinálni, vagy teljesen megfeledkezünk róla. Pedig a kézzel való játszadozás nagy mértékben újjáélesztheti az összes kapcsolatot, és feloldja a felesleges feszültséget az ágyban, ami elsősorban a hosszú távú kapcsolatokban halmozódik fel, amikor a pár abbahagyja a kísérletezést és nem beszélnek többé a szexről.


Részletes útmutató a tökéletes kézimunkára, ami a bolygó összes férfiját magával fogja ragadni, őszintén szólva... Nem létezik. Ahogy minden nő más és más, és másképp reagál például az orális szexre, ez a férfiak esetében is ugyanúgy érvényes. De ez nem jelenti azt, hogy most nem hozzuk közelebb önt a tökéletességhez. Nos, a többi lépésre egyedül kell rájönnie - engedje, hogy a pasija navigálja önt.

Dobja el a gátlásait és a ruháit

Valószínűleg még soha nem sikerült őt annyira lenyűgöznie egy téli kabátban, hogy a halála napjáig emlékezzen erre az élményre. Ezért vessen le mindent, ami korlátozza őt a kilátásban. A szép fehérnemű pluszot jelent, ugyanúgy, mint a teljes meztelenség.

A pornószínésznős arckifejezés ebben az esetben több, mint szükséges, de vigyázzon az affektálásra. Csak egyszerűen adja a tudtára, hogy élvezi, és önt is ugyanúgy feltüzeli. Az unatkozó háziasszonynak, akinek csak az jár a fejében, hogy nem kell-e véletlenül felporszívózni, soha nem fog sikerülni egy jó kézimunka.

Síkosítani

Aki ken, az nyer - ez nem csak a vaginális szex esetében érvényes. A síkosítót a kézimunkánál sem szabad bojkottálni. Másfelől azonban semmit sem kell túlzásba vinni. Kezdje azzal, hogy mindkét tenyerét benedvesíti egy kis mennyiségű síkosítóval, és a játék során folyamatosan pótolni fogja azt. Amennyiben egy illatosított síkosítót választ, az hozzájárul az erkölcstelen játékok hangulatának megteremtéséhez.

A síkosító használata abból az okból kifolyólag fontos, mert ha a bőr a száraz bőrrel érintkezik, az nem biztos, hogy kellemes lesz a makk és a fityma számára. Bár a pénisz egy idő után elkezdi kibocsátani az előváladékot, de ez nem elegendő mennyiségű.

A nyál sem jó választás, bár az az elképzelés, ahogy a tenyerébe és a partnere péniszére köp, csodákat művel a férfi elméjével. Azonban a nyál egy bizonyos idő elteltével elkezdi kiszárítani a bőrt, ami ellentétes hatást eredményez, mint amit eredetileg el szeretett volna érni.

A tökéletes kézimunkához a golyók is hozzátartoznak

Vége a metaforáknak, mondjuk ki nyíltan... Ne feledkezzünk meg a herékről! Ugyanúgy a péniszhez tartoznak, mint a távirányító a tévéhez. Itt is az abszolút alapvető dolog a kommunikáció, hiszen minden férfi másképpen érzékeny a spermiumok tárházára... Miközben az egyiket erősen nyomkodhatja ezen a helyen, a másikat lehet, hogy egy ugyanilyen mozdulatnál már a mentő vinné el. 

Ezért kérdezzen, próbálkozzon és figyeljen, hogy mit művel ez vele. Kezdje el finoman simogatni és vakargatni. Ha be akar keményíteni, biztosan közli majd önnel.

Őrizze meg a tempót és a ritmust

Kezdetben a tempó és a ritmus nem annyira fontos. Az első percben ez kimondottan egy játék, ami kísérletezést és változatosságot igényel. De a végefelé ez már más tészta. Amikor eljut arra a pontra, hogy elkezd sóhajtozni, a pénisze alaposan megmerevedik, és a makkja megtelítődik vérrel, már ne változtasson a tempón és a kéz nyomásán. Folytassa azt, amit elkezdett, és várjon, amíg be nem következik a robbanás.
Szerző
Martina
2019.07.18.
Head of Marketing ...
Ferenc
2021.05.31.
Ha egy nő ,nem tud rendesen játszani,a pénisszel ,az baj.Az én farkamon gyakorolhatna.És hálából ki is elégitem vele.Szerelemcsok@freemail.hu

További blog

Jobb szex
2019.08.17.
Milyen hatóanyagokat tartalmaznak a stimuláló síkosítók?
Először is jó lenne pár szót ejteni arról, hogy mi is az a stimuláló síkosító. Ezek olyan síkosítók, amik a nyálkahártya nedvesítésén és a jobb érzésen kívül a csúszás során egy másfajta hatást is eredményeznek - a nyálkahártya jobb vérellátását. Ez összefügg a nagyobb érzékenységgel az intim területen, aminek köszönhetően a nemi szervek jobban reagálnak a külső ingerekre.
1 452
0
Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
1 334
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.