A Fleshlight maszturbátorok belső szerkezeteinek összehasonlítása

A Fleshlight jelenleg vitathatatlanul a legjobb dolog, amit a maszturbátorok és a műpuncik területén kívánhat. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy ez a legkelendőbb maszturbátor - vagy ha úgy tetszik - műpunci a világon. A gyártó szerint a Fleshlightot több, mint 2 000 000 férfi próbálta már ki világszerte.

Kb. tíz évvel ezelőtt, amikor a vállalat először megjelent a piacon, és bemutatta a sima belső szerkezetű alap vaginát, a kínálat jelentősen bővült. Léteznek szűkebb, tágasabb maszturbátorok, különböző speciális szerkezetek, pornószínésznők öntvényei vagy lenyomatai, popsi, száj kialakítások, és még sok más. Ebben a háromrészes cikkben szeretnénk néhányat bemutatni önnek, hogy ki tudja választani a megfelelőt.

Ha még nem hallott a Fleshlightról, javasoljuk, hogy először olvassa el a Fleshlight maszturbátor tesztelését.

Méretek

Néhány kivételtől eltekintve minden Fleshlight maszturbátor ugyanakkora külső mérettel rendelkezik. Elsősorban a belső kéjcsatorna méretében és természetesen a struktúrában különböznek.
  • Hossza a tokkal együtt: 25 cm
  • Átmérő a tokkal együtt (felső rész): 8,5 cm
  • Átmérő a tokkal együtt (alsó rész): 5,5 cm
  • A vagina hossza: 22 cm
  • A vagina átmérője (felső rész): 7,7 cm
  • A vagina átmérője (alsó rész): 4,5 cm

Alap szerkezet - eredeti Fleshlight

Fleshlight Pink Lady Original textúra

A Fleshlight Original az eredeti textúra, amelyet még 2008-ban dobtak a piacra. Első pillantásra unalmasnak tűnhet, mivel a belseje teljesen sima, kiálló részek, bemélyedések, bordák és kiugrások nélkül. De ez nem teljesen így van. A belső csatorna finom, viszonylag szűk, feltűnően hasonlít az igazi vaginára, és az összes többi Fleshlight vagina éppen ebből az eredeti verzióból alakult ki.
Valaki számára éppen a sima belső lehet az, amit egy maszturbátortól elvár. Ugyanis gyengéd stimulációt biztosít, amelyet hosszú ideig élvezhet, és nem kényszeríti arra, hogy minél gyorsabban elélvezzen.

Az eredeti Fleshligh popsi, száj és klasszikus vagina változatban érhető el.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 20 mm
  • A bemenet szélessége: 20 mm

Lotus szerkezet

Fleshlight Lotus textúra

A Lotus szerkezet volt az első textúra, amit bevezettek a Fleshlight Girls sorozat termékeibe. A Fleshlight Girls a világhírű pornószínésznők valódi öntvényei. Választhat vaginát, popsit vagy szájat. Jelenleg a következő színésznők állnak a rendelkezésére: Jenna Jameson (USA), Carla Cox (CZ), Jesse Jane (USA), Christy Mack (USA), Riley Steele (USA), Bibi Jones (USA), Tori Black (USA), Alexis Texas (USA), Kayden Kross (USA), Joanna Angel (USA), Lisa Ann (USA), Katsuni (FR), Ariel (CZ), Suzie Carina (CZ), Jessica Drake (USA), Jenna Haze (USA), Marry Queen (CZ), Nina Hartley (USA), Teagan Presley (USA), Tanya Tate (UK), Stoya (USA), Tera Patrick (USA), Asa Akira (JP), Eufrat Mai (CZ), Misty Stone (USA).
Lehet, hogy felkeltette az érdeklődését, hogy a felsoroltak közül 5 színésznő is a Cseh Köztársaságból származik.

A Lotus szerkezet célja, hogy az összes Fleshlight vagina közül a lehető legvalósághűbb stimulációt nyújtsa. Egy szűk, 12 mm-es bemenettel kezdődik, ami fokozatosan bővül, egy kb. 20x20 mm-es kamrába, ahonnan folyamatosan megy át a lótusz részbe (lótuszvirág), amiről ez a szerkezet a nevét kapta. A vagina négy szűk bemenetű és kimenetű, 10x20 mm-es kamrával végződik.
Sajnos, egy átlagos magyar ember a kb. 15 cm-es péniszével már nem jut el ezekbe az utolsó kamrákba. Ezek azonban nem teljesen feleslegesek. Azzal, hogy elég szélesek, nagyon kellemes szívóhatást hoznak létre.

Ennek a textúrának az az előnye, hogy a nagy mennyiségű redőnek és kamrának köszönhetően a síkosító tökéletesen megmarad a hüvely belsejében, ami lehetővé teszi a hosszabb, megszakítások nélküli maszturbációt.

Vortex szerkezet
Fleshlight Vortex textúra


A Vortex szerkezetet eredetileg az Alien vagina számára tervezték (lásd alább). A felhasználók körében elért nagy sikerre való tekintettel a vállalat klasszikus női hüvelyként is besorolta a portfóliójába.
A belső csatorna elölről hátra haladva fokozatosan bővül, és kb. 4 cm-enként lényegesen összeszűkül. Ráadásul az egész belső tér több spirálos, cikk-cakkos csíkkal van szegélyezve, amelyek a redők gazdag hálózatát hozzák létre.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 16 - 18 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 12 mm

Barracuda szerkezet

Textúra Fleshlight Barracuda

A Barracuda szerkezet csak a Fleshlight Girls sorozatban, Lisa Ann (USA) pornószínésznő modelljében érhető el. Kár érte, mert ez a mű punci igazán kiváló élvezetet nyújt.
A Fleshlight Barracude szerkezet két részre/kamrára oszlik. Az első, kb. 4 cm hosszú kamra körkörös szűkítéssel végződik, amelyet a második kamra követ. Az egész kamrát 10 mm-es kiemelkedések borítják. A kiemelkedések szorosan egymás mellett helyezkednek el, és a behatolás során nagyszerű élvezetet nyújtanak.

Belső méretek:
  • A csatorna belső szélessége: 18 mm
  • A szűkületi pont szélessége: 10 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 12 mm

Alien szerkezet


A Fleshlight Alien az egyik legérdekesebb mű punci, amit a hihetetlenül népszerű film, az Avatar ihletett. Az alkotók szerint ez a mű punci a Pandora bolygóról származó nők hüvelyének utánzata.

Ha szenvedélyes rajongója a sci-fi filmeknek, akkor ezt a darabot éppen önnek tervezték.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 12 - 15 mm
  • A szűkületi pont szélessége: 10 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 18 mm
Detail vstupu vagíny Fleshlight Alien

Fleshlight Girls Tornado - Alexis Texas

Fleshlight Girls - Alexist Texas Tornado

2012-ben a gyártó internetes szavazást indított az új vagináról. A szoros küzdelemből Kayden Kross került ki győztesen, és úgy tűnt, hogy Alexis soha nem látja meg a fényt az alagút végén. A rajongók unszolására azonban a gyártó végül úgy döntött, hogy mégis létrehozza Alexis-t, és ezért mindannyian hálásak lehetünk. Alexis Texas nemcsak a legjobb színésznők közé tartozik, hanem számtalan rajongója is van, és a hüvelyének belseje is új szerkezetet kapott.
A belső alagút hasonlít az igazi hüvely belsejére. MInt ahogy azt már a Tornado neve is sugallja, a belső alagút spirálisan csavart, hosszanti bordás kiemelkedésekkel, amelyet több félgömb alakú üreg egészít ki. Az alagút összesen 7 kisebb kamrára van osztva, mindegyik kamra eltérő szélességű, ami behatolás során biztosítja a hiteles érzést, amit az igazi vagina nyújt. A felmelegítést követően és melegítő hatású síkosító használatával olyan érzése lesz, mint egy igazi hüvellyel. 
Az egyetlen mínusz, amit meg kell említeni, az a tisztítás. Mivel a vagina számos üreget tartalmaz, a tisztítás viszonylag hosszadalmas. Azt javasoljuk, hogy fordítsa ki a hüvelyt, és hagyja megszáradni.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 12 - 20 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 12 mm

Fleshlight Girls Destroya - Stoya

Fleshlight Girls - Stoya Destroya

Végzetes műpunci. Másképp nem is lehetne nevezni. A Destroya a legjobb belső szerkezet, amelyet a Fleshlight mérnökeinek sikerült elérniük. Amikor rápillant a keresztmetszetre, akkor azonnal világossá válik, hogy "ezzel" nagyon gyorsan fog menni. 
A szűk, mindössze 10 mm széles bemenet egy kerek kamrába megy át, amely több hegyes kiemelkedéssel van ellátva. A kamra elég nagy ahhoz, hogy megmaradjon benne egy bizonyos mennyiségű síkosító, ami a további behatolásnál a hasznára fog válni. Ezt egy 11 mm-re való szűkület követi, majd a behatolás a maszturbátor fő részébe. A fő kamrában szintén merőleges kiemelkedések találhatók, amelyek 7 mm-esek és egy kissé szűkítettek. 
Az utolsó kamra leginkább a nagyobb pénisszel megáldott férfiaknak készült, mivel elég mélyen helyezkedik el. Ugyanakkor a vákuum létrehozására is használhatja, mivel a kamra elég nagy mennyiségű levegőt képes magában tartani.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 10 - 18 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 10 mm

Fleshlight Girls Forbidden - popsi

Fleshlight Girls - zadoček

Első pillantásra egy egyszerű szerkezet. Ez alkalommal a népszerű popsiról - vagy ha úgy tetszik -, anális nyílásról van szó. A popsit bármelyik színésznő példányában beszerezheti, mivel ez az alap szerkezet mindegyikük kivitelében elérhető.

A popsi belsejébe való behatolás hihetetlenül szoros érzést nyújt. A keresztirányú, finoman bordázott szerkezet kellemesen masszírozza a makkot, és hűen imitálja az anális szexet.

A popsi egy további fantasztikus alkotás a Fleshlight műhelyéből. Hihetetlenül szűk a bemenet és az igazi anális nyílást szimuláló vákuum. Ha szereti az anális szexet, vagy ha ki szeretné kipróbálni a szimulációt, ez a "vagina" az ön számára készült.

Belső méretek:
  • A belső csatorna szélessége: 12 - 14 mm
  • A bemeneti nyílás szélessége: 10 mm

További szerkezetek

A Fleshlight maszturbátorok több tucat egyéb belső szerkezetben léteznek. A cikkben az alapvető textúrákat szerettük volna bemutatni önnek. Ha egy Fleshlight beszerzését fontolgatja, nézze meg az egyes termékek részletes fotóit, és válassza ki azt, amelyik a leginkább megfelel önnek.
Szerző
Áron
2019.04.10.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 346
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...