Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan készítsünk egy legénybúcsút

Kevés férfi ünnep olyan vad, mint egy legénybúcsú. A vőlegény és baráti társasága igazán teljes mértékben kiélvezheti. A vőfélynek kellene átvennie a vezetést a szervezésben, de egy férfiparti esetében általában mindenki részt vesz benne.
Ha tehát egy barátja házasodik, olvasson el néhány tippet, amelyekkel a vőlegény soha nem fogja elfelejteni a bulit.
Pánska rozlúčka so slobodou

Hogyan néz ki egy hagyományos legénybúcsú?

A pasik nem élvezik a tevékenységekkel teli programot. Ami nem hiányozhat, az a jó étel, az alkohol, a sok szórakozás és a legközelebbi barátok. Ez alapvetően elég nekik. Ha a buliban szerepel egy sztriptíztáncosnő vagy egy éjszakai klublátogatás, akkor a hetedik mennyországban lesznek.

Ne bonyolítsa túl a programot

A búcsú szervezőjének vagy szervezőinek olyan embereket kell összehozniuk, akik gyakran nem is ismerik egymást. A leendő férjnek biztosan sokféle körből vannak barátai - futballtársak, munkatársak, ifjúkori barátok.

Több ilyen ember összebékítése önmagában is nehéz feladatot ad. Az egész "vőlegénycsapat" érdekében ne nehezítse a szórakozást felesleges programmal. Egy atipikus tevékenység bőségesen elég. Válasszon valami olyat, amit a vőlegény általában nem szokott megtapasztalni - paintball, sportkocsikázás vagy valami hasonló. Fejezzék be az estét a városban.

Tippek a buli beindításához

Ha be akarja indítani a bulit, hozzon magával egy váratlan vendéget. Egy guminő semmiképpen sem hiányozhat egy ilyen buliról. Nyugodtan öltöztesse őt fátyolba vagy fehér ruhába. A vőlegény gondoskodjon arról, hogy a nő ne vesszen el, és biztonságban hazaérjen vele.

Annak érdekében, hogy a vőlegénynek legyen mire emlékeznie, adjanak neki egy szórakoztató ajándékot. Egy minőségi, vagina alakú maszturbátor biztosan tetszeni fog neki.

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Ár: 25 995 Ft


Vadabb bulikhoz vigyen magával a városba egy csokoládé testtollat. Ez a kütyü segít kivenni a feldobni a szórakozást. Csak adjon a vőlegénynek egy feladatot - győzzön meg néhány nőt, hogy nyalja le ezt a csokoládét a testéről (nem kell, hogy teljesen intim részek legyenek). Elvégre egy kis kínos helyzet is hozzátartozik egy legénybúcsúhoz.

A vőlegény mindenképpen kapjon egy női mell formájú nyalókát, amit nyilvánosan "szopogathat".

Szerző
Barbora F.
2024.04.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.11.16.
Szőrtelenítési kisokos: melyik módszert válasszam?
Hónalj, lábak, bikinivonal - sajnos a legtöbben nem rendelkezünk szőke szőrszálakkal, így muszáj időről időre eltüntetnünk őket a kérdéses helyekre. Ez azonban - a szőrtelenítési módszertől függően - gyakran fájdalommal jár, főleg az intim területeken. Cikkünkben összegyűjtöttük, az egyes szőrtelenítési módszereknek mik az előnyei és a hátrányai, illetve, hogy milyen módszerekkel csökkenthetjük az általuk okozott kellemetlenségeket!
715
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 873
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...