Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan készítsünk egy legénybúcsút

Kevés férfi ünnep olyan vad, mint egy legénybúcsú. A vőlegény és baráti társasága igazán teljes mértékben kiélvezheti. A vőfélynek kellene átvennie a vezetést a szervezésben, de egy férfiparti esetében általában mindenki részt vesz benne.
Ha tehát egy barátja házasodik, olvasson el néhány tippet, amelyekkel a vőlegény soha nem fogja elfelejteni a bulit.
Pánska rozlúčka so slobodou

Hogyan néz ki egy hagyományos legénybúcsú?

A pasik nem élvezik a tevékenységekkel teli programot. Ami nem hiányozhat, az a jó étel, az alkohol, a sok szórakozás és a legközelebbi barátok. Ez alapvetően elég nekik. Ha a buliban szerepel egy sztriptíztáncosnő vagy egy éjszakai klublátogatás, akkor a hetedik mennyországban lesznek.

Ne bonyolítsa túl a programot

A búcsú szervezőjének vagy szervezőinek olyan embereket kell összehozniuk, akik gyakran nem is ismerik egymást. A leendő férjnek biztosan sokféle körből vannak barátai - futballtársak, munkatársak, ifjúkori barátok.

Több ilyen ember összebékítése önmagában is nehéz feladatot ad. Az egész "vőlegénycsapat" érdekében ne nehezítse a szórakozást felesleges programmal. Egy atipikus tevékenység bőségesen elég. Válasszon valami olyat, amit a vőlegény általában nem szokott megtapasztalni - paintball, sportkocsikázás vagy valami hasonló. Fejezzék be az estét a városban.

Tippek a buli beindításához

Ha be akarja indítani a bulit, hozzon magával egy váratlan vendéget. Egy guminő semmiképpen sem hiányozhat egy ilyen buliról. Nyugodtan öltöztesse őt fátyolba vagy fehér ruhába. A vőlegény gondoskodjon arról, hogy a nő ne vesszen el, és biztonságban hazaérjen vele.

Annak érdekében, hogy a vőlegénynek legyen mire emlékeznie, adjanak neki egy szórakoztató ajándékot. Egy minőségi, vagina alakú maszturbátor biztosan tetszeni fog neki.

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Ár: 25 995 Ft


Vadabb bulikhoz vigyen magával a városba egy csokoládé testtollat. Ez a kütyü segít kivenni a feldobni a szórakozást. Csak adjon a vőlegénynek egy feladatot - győzzön meg néhány nőt, hogy nyalja le ezt a csokoládét a testéről (nem kell, hogy teljesen intim részek legyenek). Elvégre egy kis kínos helyzet is hozzátartozik egy legénybúcsúhoz.

A vőlegény mindenképpen kapjon egy női mell formájú nyalókát, amit nyilvánosan "szopogathat".

Szerző
Barbora F.
2024.04.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.10.14.
Mik azok a melegítő síkosítók, és milyen hatást várhatunk tőlük?
A melegítő síkosítókat nem azok számára találtál ki, akik mindig fáznak az ágyban. Hanem inkább az olyan párok számára, akik nem félnek a forró erotikus pillanatoktól - és ezt szó szerint értjük. Ezek a készítmények ugyanis az ártatlan izgató kalandokat is felejthetetlen élménnyé változtathatják. Tehát mi is az a melegítő síkosító és hogyan lehet azt használni?
3 322
0
Érdekességek és újdonságok
2022.11.16.
Szőrtelenítési kisokos: melyik módszert válasszam?
Hónalj, lábak, bikinivonal - sajnos a legtöbben nem rendelkezünk szőke szőrszálakkal, így muszáj időről időre eltüntetnünk őket a kérdéses helyekre. Ez azonban - a szőrtelenítési módszertől függően - gyakran fájdalommal jár, főleg az intim területeken. Cikkünkben összegyűjtöttük, az egyes szőrtelenítési módszereknek mik az előnyei és a hátrányai, illetve, hogy milyen módszerekkel csökkenthetjük az általuk okozott kellemetlenségeket!
712
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...