Slow szex - a legújabb trend

Gyors időket élünk. Gyors divat a ruhaboltokban, gyors ételek minden sarkon, gyors életmód. Rengeteg munka és felelősség, és kevés idő az igazán fontos dolgokra. A pszichológusok és a mentális trénerek egyetértenek abban, hogy ideje lelassítani. Lassítson minden területen. Ez alól a szex sem kivétel.
Mi az a slow sex
Persze, egy reggeli gyors menet a zuhany alatt, egy durva hancúrozás és egy gyors csúcspont izgalmas. DE!
A Slow szex (lassú szex) pontosan az ellenkező elven alapul, nevezetesen az érzések intenzív megtapasztalásán. A kulcs az, hogy jobban megérezzük az illatokat, a hangokat, minden érintést. Alapvetően tapasztalati szexről, vagy tantrikus szexről kezdőknek beszélünk. Lassú szex esetén az agyunknak sokkal több ideje van arra, hogy feldolgozza ezeket az érzéseket, és a szexuális izgalom jeleit küldje a testnek.

A Slow szexnek több törvénye van

Először is fontos a hosszú előjáték. Ne próbáljon meg mindent gyorsan elérni, játsszon a partnerével, és érezze a testének jeleit.

A Slow szex során célszerű hangulatot teremteni. Hallgasson kellemes zenét, gyújtson gyertyát, csókolózzon sokat, próbálja ki az erotikus masszázst. Nyugodtan használjon masszázsgyertyát vagy masszázsolajat.
Fontos elem az érintés és a csókok, és különösen ezek intenzív megtapasztalása. Ez nagyon alkalmas a teljes kikapcsolódásra, de arra is, hogy megismerjük egymást. Figyelemmel kísérheti partnere reakcióit és arckifejezéseit. A lassú szex során gyakran észrevesz olyan izgató reakciókat az ingerekre, amelyeket korábban nem vett észre.

Önnek és partnerének hosszú szemkontaktust kell tartania. Ez aktiválja a tükörneuronokat, és mindkét partner limbikus rendszere jobban szinkronizálódik. Ez azt jelenti, hogy a partnere intenzíven érzi az Ön izgalmát, és ez laikus nyelven szólva átragad rá. A Slow szex megnyitja a teret a különböző játékok használatához, különösen azokhoz, amelyek nem igényelnek behatolást. A csiklandozóktól kezdve a mellbimbócsipeszeken át a csiklóizgatóig. Használja ki partnere összes erogén zónáját, és próbálja meg az orgazmus szélére juttatni anélkül, hogy a pénisz behatolna a hüvelybe.
Csikló stimulátor Satisfyer White Temptation.

White Temptation stimulátor

Ára: 11 590 FT-tól
Fontos a kontroll és az önkontroll. Önnek és partnerének is többször közel kell kerülnie az orgazmushoz, de meg kell állnia és újra kell kezdenie, mielőtt elérné azt. Nehéz ellenállni, amikor már a karnyújtásnyira van, de ha ki tudja tartani, a csúcspont annál intenzívebb lesz. Az ilyen késleltetéssel lassan növeli a szexuális feszültséget. Maga a szex csak a csúcspontja kell hogy legyen annak a vágynak, amit a végletekig feszített.

Ha problémája van a korai magömléssel vagy merevedési zavarokkal, a Slow szex az Ön számára megfelelő. Ezzel a fajta szexuális aktussal jobban tudja kontrollálni az izgalmat, és jobban tud vele dolgozni. Így most már semmi sem akadályozza meg abban, hogy ebben a gyors időben kipróbálja a lassú szexet.😜
Szerző
Barbora F.
2022.03.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
624
0
Érdekességek és újdonságok
2019.12.11.
Mi az a Cuckold?
A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.
806
0
Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
352
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.