Slow szex - a legújabb trend

Gyors időket élünk. Gyors divat a ruhaboltokban, gyors ételek minden sarkon, gyors életmód. Rengeteg munka és felelősség, és kevés idő az igazán fontos dolgokra. A pszichológusok és a mentális trénerek egyetértenek abban, hogy ideje lelassítani. Lassítson minden területen. Ez alól a szex sem kivétel.
Mi az a slow sex
Persze, egy reggeli gyors menet a zuhany alatt, egy durva hancúrozás és egy gyors csúcspont izgalmas. DE!
A Slow szex (lassú szex) pontosan az ellenkező elven alapul, nevezetesen az érzések intenzív megtapasztalásán. A kulcs az, hogy jobban megérezzük az illatokat, a hangokat, minden érintést. Alapvetően tapasztalati szexről, vagy tantrikus szexről kezdőknek beszélünk. Lassú szex esetén az agyunknak sokkal több ideje van arra, hogy feldolgozza ezeket az érzéseket, és a szexuális izgalom jeleit küldje a testnek.

A Slow szexnek több törvénye van

Először is fontos a hosszú előjáték. Ne próbáljon meg mindent gyorsan elérni, játsszon a partnerével, és érezze a testének jeleit.

A Slow szex során célszerű hangulatot teremteni. Hallgasson kellemes zenét, gyújtson gyertyát, csókolózzon sokat, próbálja ki az erotikus masszázst. Nyugodtan használjon masszázsgyertyát vagy masszázsolajat.
Fontos elem az érintés és a csókok, és különösen ezek intenzív megtapasztalása. Ez nagyon alkalmas a teljes kikapcsolódásra, de arra is, hogy megismerjük egymást. Figyelemmel kísérheti partnere reakcióit és arckifejezéseit. A lassú szex során gyakran észrevesz olyan izgató reakciókat az ingerekre, amelyeket korábban nem vett észre.

Önnek és partnerének hosszú szemkontaktust kell tartania. Ez aktiválja a tükörneuronokat, és mindkét partner limbikus rendszere jobban szinkronizálódik. Ez azt jelenti, hogy a partnere intenzíven érzi az Ön izgalmát, és ez laikus nyelven szólva átragad rá. A Slow szex megnyitja a teret a különböző játékok használatához, különösen azokhoz, amelyek nem igényelnek behatolást. A csiklandozóktól kezdve a mellbimbócsipeszeken át a csiklóizgatóig. Használja ki partnere összes erogén zónáját, és próbálja meg az orgazmus szélére juttatni anélkül, hogy a pénisz behatolna a hüvelybe.
Csikló stimulátor Satisfyer White Temptation.

White Temptation stimulátor

Ára: 11 590 FT-tól
Fontos a kontroll és az önkontroll. Önnek és partnerének is többször közel kell kerülnie az orgazmushoz, de meg kell állnia és újra kell kezdenie, mielőtt elérné azt. Nehéz ellenállni, amikor már a karnyújtásnyira van, de ha ki tudja tartani, a csúcspont annál intenzívebb lesz. Az ilyen késleltetéssel lassan növeli a szexuális feszültséget. Maga a szex csak a csúcspontja kell hogy legyen annak a vágynak, amit a végletekig feszített.

Ha problémája van a korai magömléssel vagy merevedési zavarokkal, a Slow szex az Ön számára megfelelő. Ezzel a fajta szexuális aktussal jobban tudja kontrollálni az izgalmat, és jobban tud vele dolgozni. Így most már semmi sem akadályozza meg abban, hogy ebben a gyors időben kipróbálja a lassú szexet.😜
Szerző
Barbora F.
2022.03.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
110
0
Érdekességek és újdonságok
2022.04.16.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - TAPINTÁS
A tapintás az érzékelés egyik módja, amely segít megkülönböztetni a formákat, felületeket, nyomást, hideget, meleget vagy fájdalmat. Az érintéssel aktiváljuk a receptorokat, amelyek jeleket küldenek az agyba. A szerv, amelyen keresztül mindezt érzékeljük, egyben testünk legnagyobb szerve is - a bőr. Igen, jól érti, hogy az egész testünk valójában egy nagy erogén zóna. Csak tudnunk kell, hogyan kell használni.
662
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
1 292
0
Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű, de bonyolult szerkezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Pedig mindenkinek ismernie kell az emberi testet, hiszen tisztában vagyunk működésével, akkor tudunk vele dolgozni és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
759
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...