15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Slow szex - a legújabb trend

Gyors időket élünk. Gyors divat a ruhaboltokban, gyors ételek minden sarkon, gyors életmód. Rengeteg munka és felelősség, és kevés idő az igazán fontos dolgokra. A pszichológusok és a mentális trénerek egyetértenek abban, hogy ideje lelassítani. Lassítson minden területen. Ez alól a szex sem kivétel.
Mi az a slow sex
Persze, egy reggeli gyors menet a zuhany alatt, egy durva hancúrozás és egy gyors csúcspont izgalmas. DE!
A Slow szex (lassú szex) pontosan az ellenkező elven alapul, nevezetesen az érzések intenzív megtapasztalásán. A kulcs az, hogy jobban megérezzük az illatokat, a hangokat, minden érintést. Alapvetően tapasztalati szexről, vagy tantrikus szexről kezdőknek beszélünk. Lassú szex esetén az agyunknak sokkal több ideje van arra, hogy feldolgozza ezeket az érzéseket, és a szexuális izgalom jeleit küldje a testnek.

A Slow szexnek több törvénye van

Először is fontos a hosszú előjáték. Ne próbáljon meg mindent gyorsan elérni, játsszon a partnerével, és érezze a testének jeleit.

A Slow szex során célszerű hangulatot teremteni. Hallgasson kellemes zenét, gyújtson gyertyát, csókolózzon sokat, próbálja ki az erotikus masszázst. Nyugodtan használjon masszázsgyertyát vagy masszázsolajat.
Fontos elem az érintés és a csókok, és különösen ezek intenzív megtapasztalása. Ez nagyon alkalmas a teljes kikapcsolódásra, de arra is, hogy megismerjük egymást. Figyelemmel kísérheti partnere reakcióit és arckifejezéseit. A lassú szex során gyakran észrevesz olyan izgató reakciókat az ingerekre, amelyeket korábban nem vett észre.

Önnek és partnerének hosszú szemkontaktust kell tartania. Ez aktiválja a tükörneuronokat, és mindkét partner limbikus rendszere jobban szinkronizálódik. Ez azt jelenti, hogy a partnere intenzíven érzi az Ön izgalmát, és ez laikus nyelven szólva átragad rá. A Slow szex megnyitja a teret a különböző játékok használatához, különösen azokhoz, amelyek nem igényelnek behatolást. A csiklandozóktól kezdve a mellbimbócsipeszeken át a csiklóizgatóig. Használja ki partnere összes erogén zónáját, és próbálja meg az orgazmus szélére juttatni anélkül, hogy a pénisz behatolna a hüvelybe.
Csikló stimulátor Satisfyer White Temptation.

White Temptation stimulátor

Ára: 11 590 FT-tól
Fontos a kontroll és az önkontroll. Önnek és partnerének is többször közel kell kerülnie az orgazmushoz, de meg kell állnia és újra kell kezdenie, mielőtt elérné azt. Nehéz ellenállni, amikor már a karnyújtásnyira van, de ha ki tudja tartani, a csúcspont annál intenzívebb lesz. Az ilyen késleltetéssel lassan növeli a szexuális feszültséget. Maga a szex csak a csúcspontja kell hogy legyen annak a vágynak, amit a végletekig feszített.

Ha problémája van a korai magömléssel vagy merevedési zavarokkal, a Slow szex az Ön számára megfelelő. Ezzel a fajta szexuális aktussal jobban tudja kontrollálni az izgalmat, és jobban tud vele dolgozni. Így most már semmi sem akadályozza meg abban, hogy ebben a gyors időben kipróbálja a lassú szexet.😜
Szerző
Barbora F.
2022.03.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű de bonyolult szervezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Mindenkinek ismernie kell az emberi testet. Végül is, ha ismerjük a testünket, akkor tudunk vele dolgozni, és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt, óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
105
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.18.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - SZAGLÁS
Minden érzékszervünk egyben erogén zóna is, amely az intim élmény új dimenzióihoz segíthet eljutni. Kezdjük a szaglással. A szaglással függ össze a régi közismert mondás: "kedvelnünk kell a partnerünk illatát/szagát". Ez egy leegyszerűsített ábrázolása egy összetett kémiai-biológiai folyamatnak, amely az agyunkban zajlik, és nagymértékben részt vesz a szexuális, de az élettárs kiválasztásában is.
248
0
Szexpózok és praktikák
2019.06.03.
Szex a menstruáció alatt
Az igazi kalóz nem ijed meg a Vörös-tengertől, vagy a bátor sofőr a piroson is áthajt… Ezek a vicces megjegyzések is kapcsolódnak a viszonylag tabutémához, mint amilyen a menstruáció alatti szex. Egyes párok még akkor sem hagyják ki ezt a szórakozást, ha a nőnek piros betűs napjai vannak, mások pedig megvárják, míg véget ér ez a többnapos időszak. Szükségszerűen vissza kell fognunk az étvágyunkat a menstruáció alatt, vagy a piros betűs napokon történő szex egyik partner számára sem jelent semmilyen kockázatot?
4 377
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.