Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz

Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!


1. Szőrtelenítés és hidratálás

Egy ellazító, kellemes fürdő után - vagy közben - elkerülhetetlen, hogy sort kerítsünk a szőrtelenítésre, akár az intim helyeken is. Ha a fájdalmasabb gyantázás és epilálás helyett maradnánk a jól bevált borotvánknál, a borotválás utáni bőrirritáció okozhat némi problémát. A Pjur After You Shave borotválkozás utáni gél kifejezetten az intim területek megnyugtatásására lett kifejlesztve, de akár az egész testén is használhatja. Nem tartalmaz alkoholt és illatanyagokat, aloe vera és panthenol tartalma viszont segít minél hamarabb begyógyítani a borotválás utáni, apró sebeket. A géllel krémezés nélkül hidratálhatja bőrét - egy nap talán még partnere is elkéri!

2. Ruhaválasztás

A női ruhadarabokat gyakran éri az a vád, hogy hírből sem ismerik a kellemes anyagokat vagy szabásvonalakat. Ma már azonban tudjuk, hogy mindez nem feltétlenül igaz. A könnyű, rugalmas vagy épp lágy esésű anyagok (sztreccs, szatén, selyem) segítségével nem kell feláldoznunk az estét az elegancia oltárán, mégis csinosak és nőiesek leszünk. 

Érdemes ezért elkerülnünk az igen gyakori női trükköt is, hogy egy mérettel kisebb ruhába vagy fehérneműbe bújjunk, mint a sajátunk - így kiemelve  ugyan adottságainkat, de végig feszengve a találkozást. A legizgalmasabb, ha egy szolid, de nőies ruha alatt egy igazán szexi fehérnemű lapul, mely igazodik stílusunkhoz, és ráadásul még a méretünk is.

3. A tökéletes smink és haj

Az ideális nyári smink leheletvékony, természetes - és legfőképp vízálló! Mivel a forróságban gyorsabban elkenődhet minden, amit felkentünk magunkra, vagy tartósító cseppeket érdemes kevernünk az alapozóhoz, vagy egyszerűen csak kevesebb festéket használnunk. Ha pedig hajunkat hajsütővassal formáznánk, védjük a plusz hőártalomtól hővédő folyadék használatával.

4. A cipő kérdése

Ha a mindennapokban is magabiztosan járunk kedvenc magassarkúnkban, természetesen egy könnyed, borozgatós estén is bevállalhatjuk. De ha maximum ünnepnapokkor vesszük fel, akkor inkább menjünk biztosra! A lapossarkú, illetve a telitalpú, magasított szandálok reneszánszukat élik, nem véletlenül: számos nőies, stílusos darab közül válogathatunk, melyekben sétálni is kényelmes. 

5. Felkészülni minden eshetőségre

Az este még nem tudjuk előre, hogy alakul, de nem zárkózunk el a randevú szenvedélyes lezárásától sem? Mivel partnerünket még nem ismerjük, fontos, hogy egyszerre védjük meg magunkat a lehetséges nemi betegségektől és a terhességtől is. Ebben lehet segítségünkre néhány minőségi óvszer: latexmentestől az ízesítetten át az extra vékonyig válogathatunk a legjobb márkák között. 


Ha pedig mindenre felkészültünk, nincs más dolgunk, mint magunkra fújni a kedvenc parfümünket, fejben átgondolni, mire vagyunk kíváncsiak a másikról - és már el is indulhatunk egy emlékezetes éjszaka felé!
Szerző
Lolipop.hu
2022.08.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...