Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo

Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!

A csomag már másnap megérkezett, klasszikus barna dobozban, jelzések és reklámok nélkül. Maga a Pulse Solo egy szép egyszerű dobozban volt csomagolva, semmi 90-es évek. Belül töltőadapter, tárolótáska, maszturbátor és természetesen használati útmutató is található. Alapvetően ehhez a készülékhez nincs is szükség rá.

Nagy örömömre szolgált, hogy az USB tápkábel nem mágneses, hanem klasszikus "dugaszolható", így egyszerűen tölti a játékot, és nem kell aggódnom, hogy nem szakadt-e meg véletlenül a kapcsolat. Ez egy  első hatalmas plusz! A maszturbátor teljesen lemerülten érkezett, így izgatottan kellett várnom, hogy feltöltődjön, és ezzel arányosan nőtt a tesztelési kedvem is.Hot Octopuss- Pulse Sole
A maszturbátor merevedési zavarral szenvedő férfiak számára is alkalmas.

Gyerünk rá!

MA maszturbátort használhatja ernyedt, de felálló pénisszel is. Kinyitottam a maszturbátor "szárnyait", a belső részen van egy öntvény, ami mutatja hogy pontosan hova kell tenni a péniszt. Lefeküdtem, körbe raktam a játék szárnyait és minden készen állt az izgalmas élményre. Fekve megnyomtam a bekapcsológombot, és rögtön meglepődtem a termék zajosságán, de viszont már az első rezgési módban meglepett a maszturbátor ereje. Nem számítottam rá, nagyon megfogott és próbáltam lassan át lélegezni.

A maszturbátor oldalán plusz gombbal (+) óvatosan erőt adtam, amíg el nem értem a 6-os szintet, konkrétan 3950-es fordulatszámon. Hirtelen a pulzáló emelvény pontosan oda emelkedett, ahol a legérzékenyebb helyet találta el, ez begörbítette a lábujjaimat is. Megpróbáltam kicsit megnyomni a maszturbátort, hogy az emelvény jobban hozzáérjen a kantárhoz. És már meg is volt… Egy pillanatig csak nyögtem a döbbenettől, az örömtől és a kimerültségtől.

A maszturbátoron található gombbal, a rezgés erején kívül, egyszerűen váltogathatja a rezgés típusát is.

Azt kell mondanom, hogy az első néhány alkalommal a Pulse Solo tényleg kiverte belőlem a lelkemet. Itt-ott megtörtént hogy csak a maszturbátor nem volt elég, és kézzel is kellett egy kicsit segítenem magamon, de tudja, hogy néha annyira kiakad a stressztől az ember, hogy egyszerűen nem megy.

Kipróbáltam azt is, hogy milyen hosszú ideig kibírom, és meghosszabbítani így a játékot, ameddig csak lehetséges. Nem tudtam túllépni az 5 percet. És ezt igazán hihetetlen győzelemnek tartom!

Összesített értékelés

Ha más lakótársakkal osztozik a lakáson, vagy gyerek van otthon, azt javaslom, hogy csukja be az ajtót, és hagyja, hogy a zene szóljon a háttérben. A maszturbátor "kéz nélküli", úgy van írva hogy maszturbáció közben nem kell fogni, de néha mégis meg kell. A Pulse Solo kompakt méretekkel rendelkezik, nem feltűnő, nem okoz felháborodást, még akkor sem, ha a gyerekek megtalálják és bárhová el tudja helyezi. Utazáshoz is remek társ lesz.

Hat héttel az első próbálkozás után még mindig nem találtam semmi kivetnivalót. Határozottan megéri a pénzt. A maszturbátort 9,5/10-re értékelem.
Szerző
Vásárló
2021.12.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
143
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...