Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo

Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!

A csomag már másnap megérkezett, klasszikus barna dobozban, jelzések és reklámok nélkül. Maga a Pulse Solo egy szép egyszerű dobozban volt csomagolva, semmi 90-es évek. Belül töltőadapter, tárolótáska, maszturbátor és természetesen használati útmutató is található. Alapvetően ehhez a készülékhez nincs is szükség rá.

Nagy örömömre szolgált, hogy az USB tápkábel nem mágneses, hanem klasszikus "dugaszolható", így egyszerűen tölti a játékot, és nem kell aggódnom, hogy nem szakadt-e meg véletlenül a kapcsolat. Ez egy  első hatalmas plusz! A maszturbátor teljesen lemerülten érkezett, így izgatottan kellett várnom, hogy feltöltődjön, és ezzel arányosan nőtt a tesztelési kedvem is.Hot Octopuss- Pulse Sole
A maszturbátor merevedési zavarral szenvedő férfiak számára is alkalmas.

Gyerünk rá!

MA maszturbátort használhatja ernyedt, de felálló pénisszel is. Kinyitottam a maszturbátor "szárnyait", a belső részen van egy öntvény, ami mutatja hogy pontosan hova kell tenni a péniszt. Lefeküdtem, körbe raktam a játék szárnyait és minden készen állt az izgalmas élményre. Fekve megnyomtam a bekapcsológombot, és rögtön meglepődtem a termék zajosságán, de viszont már az első rezgési módban meglepett a maszturbátor ereje. Nem számítottam rá, nagyon megfogott és próbáltam lassan át lélegezni.

A maszturbátor oldalán plusz gombbal (+) óvatosan erőt adtam, amíg el nem értem a 6-os szintet, konkrétan 3950-es fordulatszámon. Hirtelen a pulzáló emelvény pontosan oda emelkedett, ahol a legérzékenyebb helyet találta el, ez begörbítette a lábujjaimat is. Megpróbáltam kicsit megnyomni a maszturbátort, hogy az emelvény jobban hozzáérjen a kantárhoz. És már meg is volt… Egy pillanatig csak nyögtem a döbbenettől, az örömtől és a kimerültségtől.

A maszturbátoron található gombbal, a rezgés erején kívül, egyszerűen váltogathatja a rezgés típusát is.

Azt kell mondanom, hogy az első néhány alkalommal a Pulse Solo tényleg kiverte belőlem a lelkemet. Itt-ott megtörtént hogy csak a maszturbátor nem volt elég, és kézzel is kellett egy kicsit segítenem magamon, de tudja, hogy néha annyira kiakad a stressztől az ember, hogy egyszerűen nem megy.

Kipróbáltam azt is, hogy milyen hosszú ideig kibírom, és meghosszabbítani így a játékot, ameddig csak lehetséges. Nem tudtam túllépni az 5 percet. És ezt igazán hihetetlen győzelemnek tartom!

Összesített értékelés

Ha más lakótársakkal osztozik a lakáson, vagy gyerek van otthon, azt javaslom, hogy csukja be az ajtót, és hagyja, hogy a zene szóljon a háttérben. A maszturbátor "kéz nélküli", úgy van írva hogy maszturbáció közben nem kell fogni, de néha mégis meg kell. A Pulse Solo kompakt méretekkel rendelkezik, nem feltűnő, nem okoz felháborodást, még akkor sem, ha a gyerekek megtalálják és bárhová el tudja helyezi. Utazáshoz is remek társ lesz.

Hat héttel az első próbálkozás után még mindig nem találtam semmi kivetnivalót. Határozottan megéri a pénzt. A maszturbátort 9,5/10-re értékelem.
Szerző
Vásárló
2021.12.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 118
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 891
0
Szexuális egészség
2019.08.15.
Hogyan késleltethető az ejakuláció vényköteles gyógyszerek nélkül?
Egyre több férfit gyötör a rövid állóképesség az ágyban, még fiatalabb korban is. A rendszertelen szex, az alváshiány, az életmód elhanyagolása, a túl sok stressz - ezek azok a faktorok, amelyek mind hatással vannak az ágyban nyújtott teljesítményére. Azonban minél több figyelmet szentel ennek a problémának, az annál súlyosabbá válik… Sokszor kérdezik tőlünk, hogyan lehet késleltetni a magömlést anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Mi utánanéztünk a problémának!
1 948
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...