Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo

Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!

A csomag már másnap megérkezett, klasszikus barna dobozban, jelzések és reklámok nélkül. Maga a Pulse Solo egy szép egyszerű dobozban volt csomagolva, semmi 90-es évek. Belül töltőadapter, tárolótáska, maszturbátor és természetesen használati útmutató is található. Alapvetően ehhez a készülékhez nincs is szükség rá.

Nagy örömömre szolgált, hogy az USB tápkábel nem mágneses, hanem klasszikus "dugaszolható", így egyszerűen tölti a játékot, és nem kell aggódnom, hogy nem szakadt-e meg véletlenül a kapcsolat. Ez egy  első hatalmas plusz! A maszturbátor teljesen lemerülten érkezett, így izgatottan kellett várnom, hogy feltöltődjön, és ezzel arányosan nőtt a tesztelési kedvem is.Hot Octopuss- Pulse Sole
A maszturbátor merevedési zavarral szenvedő férfiak számára is alkalmas.

Gyerünk rá!

MA maszturbátort használhatja ernyedt, de felálló pénisszel is. Kinyitottam a maszturbátor "szárnyait", a belső részen van egy öntvény, ami mutatja hogy pontosan hova kell tenni a péniszt. Lefeküdtem, körbe raktam a játék szárnyait és minden készen állt az izgalmas élményre. Fekve megnyomtam a bekapcsológombot, és rögtön meglepődtem a termék zajosságán, de viszont már az első rezgési módban meglepett a maszturbátor ereje. Nem számítottam rá, nagyon megfogott és próbáltam lassan át lélegezni.

A maszturbátor oldalán plusz gombbal (+) óvatosan erőt adtam, amíg el nem értem a 6-os szintet, konkrétan 3950-es fordulatszámon. Hirtelen a pulzáló emelvény pontosan oda emelkedett, ahol a legérzékenyebb helyet találta el, ez begörbítette a lábujjaimat is. Megpróbáltam kicsit megnyomni a maszturbátort, hogy az emelvény jobban hozzáérjen a kantárhoz. És már meg is volt… Egy pillanatig csak nyögtem a döbbenettől, az örömtől és a kimerültségtől.

A maszturbátoron található gombbal, a rezgés erején kívül, egyszerűen váltogathatja a rezgés típusát is.

Azt kell mondanom, hogy az első néhány alkalommal a Pulse Solo tényleg kiverte belőlem a lelkemet. Itt-ott megtörtént hogy csak a maszturbátor nem volt elég, és kézzel is kellett egy kicsit segítenem magamon, de tudja, hogy néha annyira kiakad a stressztől az ember, hogy egyszerűen nem megy.

Kipróbáltam azt is, hogy milyen hosszú ideig kibírom, és meghosszabbítani így a játékot, ameddig csak lehetséges. Nem tudtam túllépni az 5 percet. És ezt igazán hihetetlen győzelemnek tartom!

Összesített értékelés

Ha más lakótársakkal osztozik a lakáson, vagy gyerek van otthon, azt javaslom, hogy csukja be az ajtót, és hagyja, hogy a zene szóljon a háttérben. A maszturbátor "kéz nélküli", úgy van írva hogy maszturbáció közben nem kell fogni, de néha mégis meg kell. A Pulse Solo kompakt méretekkel rendelkezik, nem feltűnő, nem okoz felháborodást, még akkor sem, ha a gyerekek megtalálják és bárhová el tudja helyezi. Utazáshoz is remek társ lesz.

Hat héttel az első próbálkozás után még mindig nem találtam semmi kivetnivalót. Határozottan megéri a pénzt. A maszturbátort 9,5/10-re értékelem.
Szerző
Vásárló
2021.12.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.07.22.
Allergiák, amelyek meglepnek bennünket az ágyban
Az allergiás reakciók bármikor átléphetik a hálószoba küszöbét, és beférkőzhetnek az ágyába is. Statisztikailag bizonyított, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak az allergiára. A férfiak ugyan néha-néha enyhe kellemetlenségeket szintén érezhetnek, de a nőkkel összehasonlítva ez az érzés nem tart sokáig, és nem különösebben intenzív számukra, így nem is keresik az okot.
1 299
0
Jobb szex
2019.11.11.
Miért érdemes kipróbálni az üveges szexuális segédeszközöket?
A szexuális játékszerek gyártásához használt sokféle anyag lehetőséget ad nekünk, hogy kiválasszuk a megfelelő játékot magunk számára. Míg a szilikon játékokokról csak szuperlatívokban beszélnek, az üvegből készült, ugyanolyan minőségi felnőtt segédeszközökről gyakran megfeledkeznek. Talán az előítéletek tehetnek róla, amelyek aggodalmat váltanak ki bennünk. Végül is mindannyiunk emlékezetében az van berögzülve, hogy a üveg egy törékeny anyag, ezért óvatosan kell vele bánni.
2 268
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...