Mi a különbség a dildó és a dong között?

Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
Kezdjük azzal, hogy mi bennük a közös. A dildó és a dong is egy-egy olyan, behatolásra szolgáló segédeszköz, amely nem rendelkezik rezgésekkel. Így a vibrátortól nemcsak abban különbözik, hogy nincs benne motor, hanem abban is, hogy nem egy ideális játék a csikló stimulálására. A női testnek éppen ez az apró szerve igényel rezgéseket és gyors ide-oda mozgatást az izgatására.

Tehát meghatároztuk a dildó elsődleges célját: a hüvelybe vagy a popsiba való behatolást. És ezzel el is jutottunk a fő különbséghez. Miközben a dildó alkalmas arra, hogy mindkét lyukba behatoljon, addig a dongot biztonsági okokból csak hüvelyi izgatásra szabad használni.

Sejti, hogy miért van ez így? Az alak itt alapvető szerepet játszik. Néha a dildó alakja az anális behatolásra is alkalmas, addig a dong nagyobb feloldódás vagy figyelmetlenség esetén teljes egészében belecsúszhat a popsijába...

Mi az a dildó?
A dildóról részletesebb leírást az előző blogunkban adtunk: Mi az a dildó, és hogyan élvezhetjük leginkább a használatát? Ebben a cikkben minden információt megtalál a termékről, beleértve azt is, hogy milyen anyagból készül leggyakrabban, vagy milyen előnyei vannak a vibrátorral szemben.

Mi az a dong?

A dong kifejezés az angol nyelvben péniszt jelent. Első pillantásra az alakja nem különbözik nagyban a dildó alakjától. Mindkét segédeszköz a leggyakrabban egy élethűen kialakított műpénisz, beleértve a kitüremkedő ereket vagy a makkot is.

A dongnak a dildóval ellentétben nincs kibővítve az alsó része, az úgynevezett alapzata. Míg a dildó az alsó végén folyamatosan egy kibővített részbe megy át, ami horgonyként szolgál az anális behatolás során, a dong vége nem rendelkezik semmilyen speciális kialakítással. A vége megegyezik a test átmérőjével, így egy olyan eszközzé válik, ami nem igazán alkalmas a végbélbe való behatolásra.

Ennek oka éppen a kiterjesztett platform hiánya, ami biztosítja, hogy az eszköz ne mozduljon el a dildó behelyezése után. A szélesebb rész akadályt képez annak érdekében, hogy a játék ne vesszen el teljesen önben.

A dong tehát elsősorban vaginális behatolásra javasolt , mivel a hüvely nem egy olyan üreg, ahonnan a tárgyak továbbjuthatnának a testbe. A hossza nagyjából 10-15 cm, és a medence területétől az átjárhatatlan méhnyak választja el. Az csak a szülés során nyílik meg, egyéb körülmények között ez egy apró nyílás, ami csak a menstruációs vér kiáramlására vagy a sperma méhbe jutására szolgál.

Tehát végre feltártuk a dildók és a dongok körüli rejtélyt. Egyébként semmi másban nem különböznek egymástól, és továbbra is előkelő helyet foglalnak el mindketten a szexuális segédeszközök népszerűségi listáján.
Szerző
Martina
2019.08.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.08.15.
Hogyan késleltethető az ejakuláció vényköteles gyógyszerek nélkül?
Egyre több férfit gyötör a rövid állóképesség az ágyban, még fiatalabb korban is. A rendszertelen szex, az alváshiány, az életmód elhanyagolása, a túl sok stressz - ezek azok a faktorok, amelyek mind hatással vannak az ágyban nyújtott teljesítményére. Azonban minél több figyelmet szentel ennek a problémának, az annál súlyosabbá válik… Sokszor kérdezik tőlünk, hogyan lehet késleltetni a magömlést anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Mi utánanéztünk a problémának!
1 944
0
Szexuális egészség
2020.07.22.
Allergiák, amelyek meglepnek bennünket az ágyban
Az allergiás reakciók bármikor átléphetik a hálószoba küszöbét, és beférkőzhetnek az ágyába is. Statisztikailag bizonyított, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak az allergiára. A férfiak ugyan néha-néha enyhe kellemetlenségeket szintén érezhetnek, de a nőkkel összehasonlítva ez az érzés nem tart sokáig, és nem különösebben intenzív számukra, így nem is keresik az okot.
1 714
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...