Miért érdemes kipróbálni az üveges szexuális segédeszközöket?

A szexuális játékszerek gyártásához használt sokféle anyag lehetőséget ad nekünk, hogy kiválasszuk a megfelelő játékot magunk számára. Míg a szilikon játékokokról csak szuperlatívokban beszélnek, az üvegből készült, ugyanolyan minőségi felnőtt segédeszközökről gyakran megfeledkeznek. Talán az előítéletek tehetnek róla, amelyek aggodalmat váltanak ki bennünk. Végül is mindannyiunk emlékezetében az van berögzülve, hogy a üveg egy törékeny anyag, ezért óvatosan kell vele bánni.Azonban ennek épp az ellenkezője az igaz. A szexuális játékok gyártásához használt boroszilikát üveg rendkívül tartós, ellenálló, és lehetővé teszi, hogy egy nagyon kemény játékba vágjon bele ezzel a játékszerrel. 

Miért érdemes éppen egy üvegből készült szexuális segédeszközt vásárolni?

Számos vitathatatlan előnye van. Ha ön is azok közé az emberek közé tartozik, akiknek néha gyötrelmet okoz a nyálkahártya túlérzékenysége, és hajlamos az allergiára, nem szívesen fordít időt a szexuális segédeszköz hosszadalmas tisztítására, szereti az alapos szilárdságot, és nem fél a kísérletezéstől, az üvegből készült vibrátor, dildó vagy anál plug éppen önnek való.

Higiénikus és az egészségre ártalmatlan anyag

Az üvegnek nincs abszorpciós funkciója. Ennek köszönhetően nem vonzza a baktériumokat a belsejébe, amiket víz és fertőtlenítőszer segítségével nem tudna onnan kiűzni. Az összes szennyeződés a játék felszínén marad, ahonnan könnyen és egyszerűen lemosható. Öblítse le a segédeszközt langyos vízzel, és vigyen fel rá fertőtlenítőszert. Az üveg játékok túlnyomó többsége ráadásul teljesen vízhatlan, ezért nem kell aggódnia, ha a víz alá meríti.

Nagy előnye az is, hogy az üveges segédeszközökhöz nincs szükség nagy adag síkosítóra, és egyúttal nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen típusú síkosítót használjon. Az üvegben ugyanis nem tesz kárt sem a vízbázisú, sem a szilikon bázisú síkosító, így bármilyen síkosító után nyúlhat, amilyen épp a keze ügyébe kerül.

Hallott már valakiről, aki allergiás az üvegre? Mi ugyan nem. Éppen ezért az üveg vibrátorok vagy dildók teljesen ártalmatlan segítővé válnak az ágyban. Az ilyen játékok alkalmasak például azoknak, akik allergiásak a latexre.Ellenálló képesség

A tévhit, ami egyesek fejében létezik az az, hogy az üveg segédeszközök belülről üregesek. Ugyanakkor ez egy olyan feltételezés, amit a valóság nem támaszt alá. Mindegyik segédeszköz ugyanazzal a szilárd üveggel van kitöltve, amit az ujjaival követhet a felületén. Annak az esélye, hogy az üveg éppen abban a pillanatban törik el, amikor forró pillanatokat él át a segédeszközzel, ugyanolyan csekély, mintha azon gondolkodna, vajon az elemes vibrátor rövidzárlatot okozhat-e önben.

Ami a segédeszközzel való manipulációt illeti, nem kell aggódnia, hogy a tisztítás vagy a vad játék közben csak úgy összetöri. Ha óvatosan fog vele bánni, akkor ugyanúgy, mint minden más szexuális segédeszközzel, az üveg vibrátorral sem fog semmi sem történni. Ha magasból leejti a segédeszközt, az a beépített lítium elemmel rendelkező vibrátorokra is fatális következményekkel lehet. Végül is... az üveg segédeszközök semmivel sem törékenyebbek, mint az egyéb anyagokból készült játékok.

Sőt, az üveg nincs kitéve az idő hatásainak. Az ilyen játékon még pár éves használat után sem fog körmök okozta bevágásokat találni, és a színe sem fog megváltozni. Ha megfelelően fog gondoskodni a segédeszközről, még hosszú idő elteltével is újszerűnek fog tűnni.

Nem kell lemondania a vibrációról

Egy másik mítosz, ami az üveg játékokat övezi, hogy ezeknek a játékoknak nincs semmilyen funkciójuk. Ez a meggyőződés azonban már rég nem igaz. Bár kevés üveg vibrátor rendelkezik közvetlenül a testbe beépített motorral, a rezgések többnyire egy kivehető vibrotojással vannak megoldva. Tehát egy 2 az 1-ben termék áll a rendelkezésére - dildó és vibrátor egyben, és csak önön múlik, hogy hogyan hasznája.

Játék a hőmérséklettel

Az üvegnek más anyagokkal szemben van egy hatalmas előnye, amit különösen akkor fog kihasználni, ha a kellemetlen sztereotípia beteszi a lábát a hálószobájába. Az anyag elenálló képessége lehetővé teszi, hogy kicsit másképp játsszon az üveggel, metaforikusan szólva - beléphet a jég és a tűz világába.

Ha ugyanis felmelegíti vagy lehűti a vibrátort/dildót/plugot/gésagolyókat, egy újfajta élvezet fog önre várni. Az eltérő hőmérséklet, amihez nincs hozzászokva a teste és a nyálkahártyája, sok izgalmas pillanatot képes beindítani, és csak önön múlik, hogy hűsítő vagy melegítő érzést választ-e.

Hogyan melegítsük/hűtsük le a játékot?

Nincs szüksége semmi másra, csak forró vízre vagy egy hűtőszekrényre. Az extra felmelegedés érdekében merítse az üveg segédeszközt a vízbe, aminek a hőmérséklete eléri kb. a 45°C-ot. És a hűtőszekrény pedig segít lehűteni a segédeszközt. Helyezze be a dildót néhány percre, és számítson rá, hogy az izgalomtól ki fogja rázni a hideg.

Fontos megjegyezni, hogy nem szabad hirtelen lehűteni/felmelegíteni a segédeszközt. Minden esetben csak akkor kísérletezzen a segédeszköz hőmérsékletével, ha az korábban szobahőmérsékleten volt. Kerülje a hirtelen hőmérséklet-változtatásokat, ezért ne merítse a segédeszközt meleg vízbe, ha éppen előtte vette ki a hűtőszekrényből, és fordítva.

Az Icicles márka

Az üveg segédeszközök gyártásának az abszolút csúcsa az Icicles márka. A márka égisze alatt valódi ékszereket találhat, amelyeket soha nem fog akarni kiadni a kezéből. Ezeknek a segédeszközöknek a tervezői nemcsak a funkcionalitással, hanem a formatervezéssel is eljátszottak, ezért ennek a márkának a szexuális segédeszközei ajándékként is megállják a helyüket. A luxus kialakítás, a gyönyörű formatervezés és kiváló minőség már első pillantásra le fogja önt nyűgözni.

Szerző
Martina
2019.11.11.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 395
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 888
0
Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
192
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...